{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Franska Polynesien

Resa till Franska Polynesien - en otroligt vacker ögrupp
Resa till Franska Polynesien och dyk där

Resor till Franska Polynesien – koppla av i Stilla havet

Att resa till Bora Bora och Tahti är kanske de mest kända av destinationerna i Franska Polynesien som består av ca. 130 öar. Här finns det äventyr och aktiviteter! Bland de mest populära äventyren finns en segeltur längs kusten med stopp vid bl.a. botaniska trädgården, dramatiska vattenfall och gamla tempel!

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Resa till Tahiti - surfing och lavastränder

Tahitis stränder består av svart lava och landmassan döljs i dalarna mellan stora vulkaner, vyn är spektakulär, minst sagt. Tahiti påstår sig platsen där surfingen föddes. Vilka fantastiska vågor som finns här, både för nybörjare och för proffs som vill utveckla sin surfing. På Tahiti Iti, den mindre av de två öarna på Hava'e Pass hittar du en av världens största, farligaste och bästa vågor, Teahupo'o, som är reserverat för professionella surfare. Om du intresserad av surfing är detta en fet surfspot att spana in proffsen på. 

Läs mer om Tahiti

Resa till Raiatea - rå natur och skeppsvrak för dykarna

Raiatea ön som de flesta turister glömmer bort. Här finns inga riktiga stränder, men en rå natur och en befolkning som med stolthet lever efter urgamla traditioner. Det finns bra vrakdykning, bl.a. en luftficka på 25 meters djup där du kan ta av dig regulatorn och njuta av lukten! 

Resa till Bora Bora - ön som förför dig 

Om resbudgeten tillåter så kan du avsluta din resa i Franska Polynesien på lyxiga Bora Bora. Här är det lätt att bo lite för dyrt, shoppa lite för lyxigt och äta lite för bra - men njut av att spendera dina pengar på en av de vackraste öarna i världen! Bora Bora är en ö omgiven av korallrev och små obebodda Bountyöar i revet. Vattnet i revet är kristallklart och från ytan kan du se alla möjliga fiskar simma flera meter under dig. Om du vill göra något lite mer ansträngande kan du bestiga Mt. Pahia som ligger mitt på ön. Det är en vacker men tuff vandring som dock belönar sig med en fantastisk utsikt när du nått toppen!

Resa till Maupiti - ett okänt paradis

Maupiti är som en miniversion av Bora Bora, så som Bora Bora var för 40 år sedan. Det finns inga resorts, några få restauranger och inga bankomater. Maupiti är ett turistparadis utan lyx, och det kommer uppfylla alla dina fantasier om stranden på en öde tropisk ö. Här kan du leva på Kokosnötter från den perfekta sandstranden och äta färsk harpunerad fisk från de turkosa lagunerna, där du snorklar i något som känns som ett naturligt akvarium. Maupiti är fortfarande ett okänt paradis på jorden, främst på grund av sitt avlägsna läge. 

Resa till Huahine - backpackerns paradis

Huahine är en annan ö som ännu inte fyllts av lyxiga resorter och håller därmed turisterna borta. Det här är en backpackers paradis - billigt, mycket att göra samt vackra stränder och laguner!

Låter en resa till Franska Polynesien & Tahiti som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Franska Polynesien & Tahiti. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Höjdpunkter inför din resa till Franska Polynesien

En resa till Franska Polynesien är en unik och exotisk upplevelse. Du hittar paradisöar som Tahiti, Huahine och Bora Bora. Du kommer att njuta av det varma klimatet, kan bada och/eller dyka i det klara vattnet och vandra upp för Mount Pahia på Bora Bora. Det handlar inte om var du väljer, bara att du väljer, det komer att bli fantastiskt! Zooma in på kartan nedan för att se mer. 

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...