{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vanuatu

Vanuatu resa - Upptäck Oceanien från denna! paradisö
Vanuatu resa - mat, kultur och vackra stränder i Oceanien.

Resa till Vanuatu - ett paradis i Stilla Havet!

På en resa till Vanuatu kan du uppleva en äkta paradisö, med allt vad det innebär: korallrev, grönskande djungel, vulkaniska landskap och en exotisk livsstil. Vanuatu består av 83 öar, varav en stor del är ganska små och mer eller mindre otillgängliga. Det bästa i Vanuatu är att folk här är så välkomnande och lyckliga. De vill visa dig sitt land utan att försöka få pengar av dig på ett eller annat sätt.

Huvudstaden heter Port Vila och ligger på ön Efate. Här kan du verkligen njuta av en exotisk semester. Utsikt över fantastiska laguner från hotellrummet och lika vacker utsikt från de mysiga restaurangerna, som lockar med exotiska rätter. Den kulinariska upplevelsen är i sann gourmetstil.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Vanuatus 83 öar 

Vanuatu består av 83 bergiga öar som ligger i Stilla havet. Det är mer än 1700 km till Australien i västlig riktning, annars är de närmsta grannarna Fiji i väster och Salomonöarna i söder. Skärgården är ett sant Stilla Havs-paradis och en idealisk plats att stanna på när man reser mellan Australien, Nya Zeeland och USA. Här finns vita sandstränder, kristallklart vatten och en avslappnad, lugn livsstil.

Vanuatus sevärdheter 

Inte långt från stranden finns ett vrak av en lyxbåt och perfekt dykning. Du hittar också världens mest tillgängliga aktiva vulkan i Vanuatu och - detta är märkligt - ett gigantiskt fikonträd, lika stort som en fotbollsplan! 

Snorkling i Vanuatu: Island Hideaway 

Såklart kommer du att njuta av en tropisk favorit, det vill säga snorkling i kristallklart vatten. Det allra bästa av alla ställen att göra detta på är ön med det perfekta namnet Hideaway Island. Här kan du också roa dig med att besöka en speciell Vanuatuattraktion: ett postkontor under vatten!

Vanuatus vulkaner och sjöar

Ovannämnda vulkan, enligt uppgift den mest tillgängliga i världen, heter Mount Yasur. Denna 361 meter höga vulkan är ständigt aktiv och pyrande, precis som flera andra vulkaner i Vanuatu. En resa till Yasur kan lätt ordnas.

En av de mer avlägsna öarna i Vanuatu är Aoba eller Amba Island. Den består till stor del av mystiska, dimmiga skogar och en rad lika mystiska och vackra kratersjöar i flera färger. Denna plats är inte lättillgänglig, men absolut värd ett besök.

Huvudstaden Port Vila

Vanuatus huvudstad Port Vila på ön Efate, är centrum för landets turism. Staden är ett mycket trevligt och trivsamt ställe, med massor av kolonial charm, bra restauranger och vackra vyer över de omgivande lagunerna.

Låter en resa till Vanuatu som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Vanuatu. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...