{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Ta ett sabbatsår utomlands

tatuering på arm som ett minne från ett lyckat sabbatsår

Behöver du en paus från skola eller jobb? Ta ett sabbatsår utomlands!

Ta ett sabbatsår för att lista ut vad du vill göra härnäst samtidigt som du upptäcker världen och lär känna både dig själv och nya vänner. Men vad ska du hitta på? Vi listar våra bästa tips på saker som du kan göra under tiden du är ute på resande fot under ditt sabbatsår. Vill du veta mer om något av äventyren nedan? Hör av dig till oss så tar vi fram ett drömmigt förslag på saker du kan hitta på under ditt sabbatsår. Låt äventyret börja!

Jag vill ta ett sabbatsår

Inspireras av våra reseförslag
Vill du resa, men vet inte exakt vart eller hur? Inspireras av våra reseförslag så hjälper vi dig sen gärna att skräddarsy en resa efter dina drömmar och visioner!
Se våra reseförslag

Planera din backpackingresa inför ditt sabbatsår

Många drömmer om att resa runt som backpacker under sitt sabbatsår. Det kan vara en kortare resa upp till flera månader, det avgör du! Men oavsett hur länge du vill vara borta och hu flexibel du vill vara brukar många tycka att det är skönt att få hjälp med att planera delar av resan. Vi hjälper dig att fixa shyssta priser på flyg, hostel och andra aktiviteter. Vad sägs om att börja äventyret med ett surfcamp, en dykkurs eller öhoppning?  

Fördelar med att backpacka under ditt sabbatsår:

 • Du är fri att resa vart du vill- det är ditt år, världen väntar på dig!
 • Kombinera flera länder och kontinenter eller fördjupa dig i i en ny plats. 
 • Du kommer att träffa många nya människor och få nya vänner från hela världen
 • Unika erfarenheter och upplevelser kommer att ge dig minnen för livet
 • Du kommer att växa som människa!

Kolla in våra episka reseförslag

backpacking-girl-cover
australia-kangaroo-sunset-cover
Upplev Australien & tjäna pengar samtidigt
Vad sägs om att dra iväg på en roadtrip genom Australien och under tiden jobba ihop cashen för arr resa vidare på nya äventyr? Läs mer om möjligheterna till att jobba med ett Working Holiday-visum i Australien!
Check it out!

Working Holiday under ditt sabbatsår

Kombinera jobb med resa runt under ditt sabbatsår! Om du är mellan 18 och 30 år kan vi hjälpa dig att uppfylla din dröm om att bo och arbeta i Australien, Kanada och Nya Zeeland. Ett Working Holiday-visum tillåter dig att resa runt och uppleva dessa spännande länder samtidigt som du tjänar pengar! Låter inte det som den perfekta kombinationen?

Fördelar med att skaffa ett Working Holiday visum:

 • Du tjänar pengar under din resa och kan därmed vara borta
  längre än du först kanske hade tänkt. 
 • Du får värdefull arbetslivserfarenhet att sätta på ditt CV.
 • Du kommer att lära känna nya vänner från hela världen
 • Du får får fördjupa dig i en ny kultur!

Mer om Working Holiday

 

gör ett working holiday under ditt sabbatsår
Friends Swimming In Mexico
Res tillsammans med andra
Skräddarsydda gruppresor med andra unga från Skandinavien mellan 18 och 26 år. Det finns max 10 platser på varje resa vilket garanterar små grupper med stark communitykänsla.. Läs mer om våra gruppresor genom att klicka på länken nedan!
Resor tillsammans med andra unga

Gruppresor med andra unga

Vill ingen av dina kompisar hänga på ut i världen? Våra gruppresor för unga backpackers är för dig mellan 18-26 år och kan tänka dig att resa med andra unga från resa Norge, Sverige och Danmark. Konceptet är perfekt för dig som både vill ha friheten i backpackerlivet, men samtidigt någon att dela upplevelserna med. Vi erbjuder resor till många olika destinationer och att vi ordnar mer eller mindre allt praktiskt kring resan. Men vi lovar att det fortfarande finns utrymme för att utforska på egen hand längs vägen! 

Fördelar med gruppresor för unga 

 • Du reser med andra unga från Skandinavien.
 • Kontaktperson före, under och efter resan.
 • Du reser med lokala guider genom våra partners.
 • Resorna pågår mellan 3 veckor och 3 månader.
 • En schysst blandning av äventyr, avkoppling, kultur och roliga utekvällar. 

Se våra gruppresor

Friends Chilling By The Pool
volunteering-central-america-costa-rica-baby-turtle-cover
5 unika volontärprojekt utomlands
När du väljer att arbeta som volontärar på din resa får du möjligheten att verkligen göra skillnad och hjälpa andra. Hos oss hittar du seriösa volontärprojekt över hela världen där du verkligen får vara med och göra skillnad!
Se volontärprojekt

Volontärarbeta under ditt sabbatsår

Genom att volontärarbeta utomlands vidgar du dina vyer, lär känna en ny kultur samtidigt som du gör en god gärning för det lokala samhället. Som volontär kan du arbeta med projekt över hela världen. Skulle du vilja volontärarbeta med utrotningshotade djur i Afrika, Asien eller Sydamerika, eller skulle du hellre delta i ett volontärarbeta i ett socialt projekt på ett barnhem, en skola eller ett byggprojekt? Möjligheterna är oändliga! 

Fördelar med att volontärarbeta under ditt sabbatsår:

 • Du gör en viktig samhällsinsats som garanterat ger dig nya perspektiv. 
 • Du kommer nära lokalbefolkningen och lär känna en ny kultur.
 • Du växer som person och får värdefulla erfarenheter. 

Läs mer om volontärarbete

 

volontärarbeta under ditt sabbatsår

Studera utomlands under ditt sabbatsår

Förverkliga drömmen om att studera eller praktisera utomlands. Du kan antingen läsa en till två terminer vid ett universitet eller college utomlands - eller en hel utbildning. Som student utomlands får du en unik möjlighet att lära känna en destination på djupet och prova på studentlivet utomlands. Vi hjälper dig hela vägen helt kostnadsfritt!

Fördelar med att studera utomlands:

 • Du får prova på hur det är att leva & bo utomlands
 • Du får värdefull erfarenhet att sätta på ditt CV
 • Du kommer att skaffa nya vänner för livet
 • Du får fördjupa dina språkkunskaper! 


Läs mer om utlandsstudier

fotbollsplan på sbcc i kalifornien - sabbatsår

Hur finansierar man sitt sabbatsår?

Tja, att resa och upptäcka världen är sällan gratis. Därför är det en bra idé att börja planera ditt äventyr i tid så att du hinner jobba och spara ihop pengar. Resor kan se ut på hur många olika sätt som helst och är det något vi på KILROY är experter på är att resa på en budget. Snacka med oss så hjälper vi dig att prioritera budgetn och ser till att du får ut det mesta av den!

Taggad på ett sabbatsår men är tveksam till hur du kommer iväg?

Om du vill ta ett sabbatsår, men inte är helt säker på hur du går till väga eller vad du kan göra hjälper vi dig gärna med tips och alternativ på hur du kan spendera ditt sabbatsår utomlands! BHör av dig till oss så ser vi till att du kommer iväg på ett äventyr du sent kommer att glömma!

Snacka med oss

alt

Planera din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...