{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vill du ut och resa? 5 tips på äventyr som väntar efter studenten

tjej som valde att resa efter studenten och blickar ut över havet

Grattis, du klarade det! Nu då?

Att ta studenten behöver inte betyda att du måste bestäma vad du ska göra med resten av ditt liv. Tvärtom! Nu är precis rätt tid att göra allt det du drömt om när lektionerna aldrig tycktes ta slut. Ta ett välförtjänt sabbatsår efter studenten för att resa upptäcka världen och lära känna nya vänner och sidor hos dig själv. Vill du och resa listar vi här några några häftiga äventyr utomlands som väntar på dig efter studenten. 

Hur kan KILROY hjälpa dig att ge dig ut i världen?

Får du lite smått huvudvärk av tanken att sätta ihop den ultimata flygrutten eller hitta det bästa surfcampet, volontärprojektet eller hostlet? Det är just det vi kan hjälpa dig med! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Hör av dig till oss så snackar vi om hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser för att du ska få ut det mesta av ditt stora äventyr.


Designa din egen drömresa

travelling-alone-mountain-top-girl-sit-view

Resa jorden runt eller backpacka i en världsdel efter studenten

Man glömmer aldrig sin första backpackingresa. Oavsett hur många länder du besöker är det en alldeles speciell känsla av frihet att resa till nya platser och upptäcka andra kulturer när du precis har tagit studenten. Kombinera flera länder och kontinenter under en maxad jorden-runt resa eller fördjupa dig i särskild plats som du har drömt om att besöka. Du kommer att komma hem med fantastiska minnen, roliga historier från när saker och ting inte gick som planerat och en hel den nya vänner från världens alla hörn! 

Förslag på rutter för din backpackingresa:

Detta är inte färdiga resor, utan förslag på hur du kan kombinera olika destinationer. Vill du veta vad det kan kost Kolla då in flera av våra reseförslag för inspiration och hör av dig om du vill få ett prisförslag på flyg och några häftiga upplevelser som du inte vill missa längs vägen!

Working-holiday-girl-barista

Jobba utomlands på ett Working Holiday-visum efter studenten

Tjäna pengar och upptäck världen samtidigt, låter som ett rätt så nice kombination eller hur? Med ett Working Holiday-visum kan du resa och obba upp till ett år i Australien, Nya Zeeland eller Kanada efter studenten. Servera kaffe på ett café i Bondi Beach eller säsongsjobba som liftvärd på en skidort i Banff. Möjligheterna är oändliga! Förutom fantastiska minnen och inblick i en ny kultur får du värdefull arbetslivserfarenhet att sätta på ditt CV. Frågan som återstår är, föredrar du kritivita sandstränder eller snötäckta bergstoppar? 

Du kan ansöka om jobbvisum i:

Blev du taggad på att jobba i Australien, Nya Zeeland eller Kanada? Kolla in hur du gör här! 

volunteering-central-america-costa-rica-baby-turtle-cover

Volontärarbeta under resan efter studenten

Många har som dröm att volontärarbeta och har även du tänkt tanken finns det en hel del viktiga projekt runt om i världen som behöver din hjälp. Som volontär lär du känna en ny kultur samtidigt som du vidgar dina vyer och gör en god gärning för det lokala samhället. Du kan exempelvis volontärarbeta med vilda djur i Costa Rica, marina projekt på Filippinerna eller med barn och ungdomar i Sydafrika under din resa efter studenten. Oavsett vilket projekt du väljer kommer du att göra en viktig samhällsinsats samtidigt som du upptäcker en ny spännande plats.

Som volontär kan du delta i:

Klicka här för att kolla in alla olika volontärojekt runt om i världen! 

Friends Swimming In Mexico

Tripmates - små gruppresor för backpackers 18-24 år

Vill ingen av dina kompisar följa med ut och resa? Då kanske våra gruppresor som vi kallar för Tripmates 18-24 är precis vad du letar efter! Du reser tillsammans med ett litet gäng andra jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island och KILROY ordnar med flyg (undantag för vissa destinationer), boende och häftiga aktiviteter på resan. Men oroa dig inte, det finns också tid för att utforska destinationen på egen hand tillsammans med dina travel buddies!

Kolla in dessa häftiga äventyr i avresa i sommar, höst och vinter!  

Kolla in Tripmates 18-24 och läs mer om resorna i detalj!

Sports Field At Santa Barbara City College Usa

Plugga utomlands 1-2 terminer efter studenten

Passa på att förverkliga din dröm om att bo i Kalifornien, Sydney, London eller någon annan destination i USA, Australien, Kanada eller England. Många väljer att läsa endast en till två terminer vid ett universitet eller college utomlands, för att prova på hur det är att bo utomlands och uppleva allt som hör studentlivet till. Men du kan också läsa en hel utbildning om du känner dig redo. Om du är sugen på ett miljöombyte kanske utlandsstudier är något för dig!

Du kan läsa kurser inom exemeplvis:

  • Ekonomi & Business
  • Marknadsföring
  • Sammhällsvetenskap
  • Teater, dans & musik
  • ...och mycket mer!

Kolla in college och universitet där du kan läsa 1-2 terminer! 

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...