{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vårens 5 hetaste reseförslag

Inspirational Woman Man Chilling On Beach Zoom Out Cover

Längtar du efter äventyr? Då ska du kolla in dessa reseförslag!


Värmen börjar sakta men säkert att göra entré i Sverige men om tycker att det går för långsamt har vi självklart några tips på var du kan tjuvstarta sommaren. Här listar vi drömmiga resmål som är fritt fram att besöka – så länge du uppfyller kraven vid inresa. Det hjälper vi såklart dig att ta reda på, men vår första fråga är: Vart i världen vill du åka? Kom ihåg att alla reseförslag vi länkar till nedan är just...förslag på hur din resrutt kan se ut. Vi designar alltid din resa så att den passar dina önskemål och din budget! Låt äventyret börja!

 

Få gratis reserådgivning

Äventyrsresa längs Australiens östkust

Australien har ÄNTLIGEN öppnat för turister igen och östkusten är ett paradis för backpackers! Vi behöver kanske inte förklara varför? Vi har satt ihop ett reseförslag där du får uppleva det bästa som den populära kustlinjen har att erbjuda. På vägen kommer du att få lära dig surfa som ett proffs och naturligtvis utforska de natursköna omgivningarna och pulserande städerna som kryllar av backpackers. Vad finns det att inte älska?

Reslängd: Cirka 6 veckor 

 

Se hela reseförslaget

Den ultimata rundresan på Bali

Bali är en stående favorit bland backpackers och det är inte svårt att förstå varför! Den tropiska och budgetvänliga ön är ett perfekt resmål mellan mars-juni då vädret är som bäst. Vi har satt ihop det ultimata äventyret på Bali som innehåller surfing, dykning, nattliv, djungeläventyr, stränder, tempel...behöver vi säga mer? 

Bali har fortfarande krav på karantän vid inresa. Men detta beräknar man att släppa på inom kort. Vi har koll på de senaste uppdateringarna, snacka med oss!

Reslängd: 3-4 veckor

 

Se hela reseförslaget

Episk rundresa i Thailand

Det är inte svårt att förstå varför Thailand fortsätter att vara ett populärt resmål år efter år. Här finns något för alla: kritvita sandstränder, frodig natur, tempel och såklart fantastisk thaimat! Detta reseförslag tar dig från pulserande Bangkok, genom djunglen till Hua Hin och Khao Sok National Park. Volontärarbeta 2 veckor på ett djurskyddsscenter och avsluta med dykning på Koh Tao. Om du känner för det? Du kan alltid resa vidare eller ändra rutten!

Reslängd: 5-6 veckor

Se hela reseförslaget

Roadtrip i södra USA - Florida

Det finns inget bättre sätt att uppleva USA än under en roadtrip. Listan på antalet platser som är värda att besöka kan göras orimligt lång. Men längtar du efter sol och värme är en roadtrip i soliga Florida precis vad du letar efter! Börja och avsluta din roadtrip i Miami och utforska alla färgglada städer, vita sandstränder och träsk med alligatorerna längs vägen. Väl tillbaka i Miami kan du resa vidare till nya platser i USA eller hoppa på flyget hem igen - upp till dig! 

Reslängd: 2-3 veckor 

 

Se hela reseförslaget

Vandringsresa i Peru & Colombia

Snöra på dig kängorna för att börja den ultimata vandringsresan i Sydamerika! Detta är ingen solsemester direkt, men du kommer att få uppleva de bästa vandringarna i Colombia och Peru, inklusive Inkaleden. Förbered dig på att bli svettig på Lost City Trek och att tappa andan på de höga höjderna i Anderna. Korsa floder, vandra genom täta skogar och klättra över höga bergspass. Belöningen är äventyr och vyer som du kommer att minnas för resten av livet!

Reslängd: 5-7 veckor

 

Se hela reseförslaget

Hur kan vi på KILROY hjälpa dig?

Visste du att du kan få gratis reserådgivning via KILROY? Prata med våra erfarna resespecialister om vart du kan resa nu! Som fullvaccinerad finns det flera ställen du kan besöka i vinter och vi hjälper dig att reda ut vad som krävs för att resa in i landet. Glöm inte att det här endast är reseförslag som går att skräddarsy precis som du vill. Prata med oss så hjälper vi dig att designa din drömresa!

Boka gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...