{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa och tjäna pengar samtidigt? Drömkombo!

Working-holiday-girl-barista

Funderar du på att göra en Working Holiday?

Klart du ska! Working Holiday är en chans som du bara får en gång i livet och det är inte för inget så många väljer att åka till Australien, Nya Zeeland och Kanada där du kan säsongsjobba på en skidort. På den här sidan hittar du lite mer information om att jobba i just detta tre länder, ett äventyr där du får kombinera jobb (som ger dig värdefull arbetslivserfarenhet med att skapa minnen för livet i ett nytt land! 

Du kan ansöka om ett Working Holiday-visum i AustralienNya Zeeland och Kanada. Så frågan är,  föredrar du kritvita sandstränder eller snötäckta bergstoppar? 

Working Holiday är för dig som: 

 • är mellan 18-30 år 
 • vill resa och upptäcka världen samtidigt som du tjänar pengar
 • vill få inblick i en ny spännande kultur
 • vill få värdefull arbetslivserfarenhet

Jag vill veta mer om Working Holiday

Oz Intro Sydney Boat Trip
Hur hjälper vi på KILROY dig med Working Holiday?
Vi på KILROY hjälper dig att få en smidig start på ditt äventyr genom att hitta de bästa flygbiljetterna och se till att du landar mjukt de första dagarna genom våra populära paket! Hittar du inte svar på alla dina frågor här? Hör av dig så snackar vi mer om vilka olika möjlighet som finns!
Fråga oss om våra startpaket
theme-travelling-alone-cover

Working Holiday i Australien

Australien är verkligen en dröm för backpackers – och vi förstår till 100 % varför. Naturen, den avslappnade Aussie-kulturen och klimatet är bara några anledningar till varför det stora landet »Down Under« är så populärt. Är du mellan 18 och 30 år kan du åka till Australien med ett Working Holiday-visum som är giltigt i 12 månader. Här finns det just nu massor av lediga jobb, framförallt inom turism- och serviceindustrin, som tex. hotell, restauranger, caféer och barer.

Vi erbjuder olika typer av startpaket i Australien med start i:

 • Melbourne
 • Sydney


Startpaket - en skön start på ett stort äventyr 

Ett baspaket för 3, 5 eller 7 nätter som ger dig all praktisk hjälp du behöver för att komma till rätta och redo för ditt stora Working Holiday-äventyr. Om du vill utforska Sydney (eller Melbourne!) under din första vecka kan du joina vårt intropaket Meet Me. Du kommer då att tillbringa din första vecka med att utforska din nya stad med en grupp nya vänner, åka båt i Sydney Harbour, prova på att surfa surflektion och besöka Blue Mountains. Du kommer också få all information du behöver för att komma igång med att söka jobb i Australien!

 

Läs mer om Australien

southern-island-new-zealand-milford-sound-cover

Nya Zeeland - jobba och res runt i magiska miljöer

Nya Zeeland är också ett grymt alternativ för dig som är en riktig natur- och adrenalinjunkie. Precis som i Australien kan du som är mellan 18 och 30 år ansöka om ett Holiday-visum som låter dig att jobba i landet under 12 månader. Även här finns mycket jobb inom serviceindustrin och när arbetsdagen är slut – eller du har tjänat ihop tillräckligt med pengar - finns MASSOR av häftiga äventyr som väntar. Varför inte hyra en campervan och ge dig ut på en roadtrip under ditt Working Holiday år? Vi fixar!

Vi kan hjälpa dig med startpaket bas i Auckland! 

 

Läs mer om Nya Zeeland

working-holiday-club-canada (3)

Säsongsjobba på en skidort i Kanada

Kanada är känt för sina fantastiska vintersäsonger. Låter perfekt pudersnö och ett grymt nattliv som musik för dina öron borde du säsongsjobba på en av Kanadas skidanläggningar. För att det här ska vara möjligt behöver du ett Working Holiday-visum. Du kommer att få arbeta på en av de stora skidorterna som Revelstoke eller Silverstar och jobben du kan förvänta dig är inom exempelvis skiduthyrning, liftservice och restaurang, bara för att nämna några tjänster.

Taggad på att göra nästa vintersäsong i Kanada? Då är det snabba puckar som gäller. Hör av dig till oss direkt. Annars kan du satsa på kommande sommarsäsong eller vintersäsongen 2024/2025!

I vårt Powder Package ingår:

 • Personlig jobbintervju med en resort i Kanada
 • Jobb inkl. ett kontrakt som sträcker mellan 4–6 månader
 • Hjälp med att ansöka om Working-Holiday visum
 • Garanterat boende (hyra ingår inte)
 • Liftkort för hela säsongen på "din" resort* (värt upp till 1 800 EUR)
 • Hjälp med att ordna ett kanadensiskt Social Security Number 
 • Introduktion vid ankomst
 • Ankomstfest och andra event på plats
 • Hjälp med skatteformulär och att öppna bankkonto
 • Medlemskap i en Facebook-grupp som finns för varje resort 
 • Support dygnet runt

Läs mer om Kanada

Vi hjälper dig att komma iväg!

Vi hjälper dig med allt från att hitta de bästa flygbiljetterna, försäkring (yes, det är ett måste!) till att ordna så att du får en smidig start på ditt stora äventyr med ett startpaket. Vi ser även till att du har stenkoll på allt som behöver fixas innan avresa och finns här för dig även under tiden du jobbar utomlands, om planerna plötsligt ändras.

Redo att snacka Working Holiday med oss?

Boka möte på telefon eller i Stockholm

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...