{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i april

Körsbärsträden blommar i Japan under en resa i april

En backpackers guide till en resa i april 2022

Äntligen börjar våren göra sig påmind… eller? Om du inte litar på aprilvädret se till att ge dig av på en resa bortom plötsliga regnskurar och kalla vindar. En destination som toppar våra listor som destination för resor under april är Japan då körsbärsträden står i full blom! 

Om du känner att ingen utav dem ger dig den där WOW-känslan, snacka då med oss så tar vi fram fler alternativ för en drömrea i april som apssar din budget och dina resdrömmar!

Boka in gratis reserådgivning

Se körsbären blomma i Japan

Kungsträdgården i Stockholm, släng dig i väggen. Under en resa i april är det till Japan du ska ta dig om du vill få den ultimata upplevelsen av körsbärsträdens blomning, även kallad sakura. Denna händelse på året rotar sig djupt i japansk kultur och om du har tur kanske du kan få uppleva den fina traditionen Hanami. Körsbärsblommorna sägs symbolisera och påminna om att livet är kort men vackert. Fint, eller hur?

Träden blommar i takt med klimatet vilket innebär att blomningen börjar i söder och tar sig norrut. Lagom till början av april är det dags för körsbärsträden i Tokyo, Kyoto och Osaka att stå i blom. Med hjälp av ett tågpass kan du med lätthet ta dig genom landet och uppleva platser och vackra miljöer som du aldrig annars hade fått se – allt ifrån en bekväm tågkupé. En grym bonus är att detta är lite snällare mot miljön, i förhållande till många andra transportmedel. Win – win helt enkelt!

Förslag på upplevelser i Japan:

 

Se fler äventyr i Japan

Marocko 

Saharaöknen i Marocko är faktiskt ett populärt resmål att besöka den här tiden på året, där klimatet varken är för varmt eller för kallt. Temperaturen är i genomsnitt 18-22 grader, men kom ihåg att det kan bli kallare på natten, så packa därefter.

Genom Saharaöknen anordnas även ett sandmaraton som kallas Marathon des Sables i april. Om du mer är typen som gillar musik, då är den internationella världsmusikfestivalen i Merzouga festivalen något för dig. Detta är en utomhusfestival i öknen. Ja, du läste rätt. Det är faktiskt lika magiskt som det låter. Datumen för denna festival varierar något varje år, men hålls vanligtvis under första hälften av april. Annars är Marocko en fantastisk surfstad.Taggad? Vi förstår det!

Förslag på upplevelser i Marocko:

 

Se fler äventyr i Marocko

Sugen på att resa i april?

Du kan andas ut för din resa i april kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din vårresa är en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och du, rådgivningen kan vi ta både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...