Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i februari

tre tjejer under en resa i februari

En backpackers guide till en resa i februari 2021

Var är det egentligen varmt i februari? Under de första månaderna av året är värmen långt bort från oss i Sverige. Det här innebär att det är ett ypperligt tillfälle att planera in den där avlägsna och exotiska resan som du drömt om just i regnruskiga februari. Förutom de klassiska sol- och badresmålen, så som Thailand och Mexiko, finns det en del andra spännande resmål att överväga. I februari tar vi siktet på Sydafrikas spets Kapstaden och Oceanien, eller rättare sagt Nya Zeeland och Australien.

Läs om våra topp tre destinationer för en resa i februari nedan. Om du känner att ingen utav dem ger dig den där WOW-känslan, snacka då med oss så tar vi fram fler alternativ för en februariresa utefter dina preferenser.

Boka in gratis reserådgivning

Psst...
För att planera in en längre resa i februari rekommenderar vi alla att vara ute i god tid innan önskad avfärd. Vi kan då se till så att din drömresa verkligen kan maximeras utefter din budget. Med god tid menar vi 6-8 månader (8-10 månader för resor under högsäsong).
Sydafrika, Australien och Nya Zeeland markerade på en världskarta.

*markerade regioner är lite extra nice att resa till i februari.

Upplev världens vackraste landskap!
Det finns en anledning till varför Sagan om ringen spelades in på Nya Zeeland - du hittar några av världens vackraste och häftigaste miljöer här. Och hur upplever du dem på bästa vis? På en roadtrip såklart! Bläddra igenom våra förslag på rutter och hitta den som passar dig bäst.
Hitta din körrutt genom Nya Zeeland här

Nya Zeeland

Då Nya Zeeland ligger på motsatt jordhalva från oss och resterande Europa är det sommar där när det är vinter här. Att resa hit under februari är alltså perfekt! Då Nya Zeeland består utav två större öar, Nordön och Sydön, variera klimatet en hel del.

På Nordön, där vi bland annat hittar Auckland, är klimatet milt med en medeltemperatur på 17-24 °C i februari. Det är även under den här tiden på året som solen skiner som mest och det regnar som minst. Du kan till och med hoppa i havet och ta en simtur här under februari!

På Sydön, där bland annat Christchurch ligger, är det svalare (medeltemperatur 12-22 °C) och något blåsigare - men låt inte det skrämma dig. Klimatet är fortfarande behagligt och det enda du behöver packa med dig är en tunnare jacka och ett par långärmade tröjor á la klassisk svensk sommar.

Varför rekommenderar vi dig att åka hit och inte till en paradisö kanske du undrar? Jo, för att Nya Zeeland är som bäst just mellan december och februari och en dröm för just roadtrips! (Inget körkort? Skaffa dig då istället ett busspass!)

Spana in våra campervans här

Upptäck Australien på vägarna
Australien är stort så att utforska landet görs som bäst i en campervan då ni själva kan bestämma var ni vill stanna och vart ni vill åka. Östkusten versus västkusten - vilken är din cup of tea?
Spana in våra förslag på körrutter i Australien

Australien

Australien, liksom Nya Zeeland, har sommar när vi har vinter vilket gör landet till en grym destination under februari. 

Då Australien är enormt varierar klimatet stort i de åtta territorierna. I norr är det vanligtvis varmt året om och ju längre söderut du reser desto svalare blir vintrarna (Svalt som i mellan 7-17 °C, så nej du behöver inte oroa dig för att frysa även om du väljer att åka i juli). Under sommaren i februari är medeltemperaturen 17-31 °C i Perth (sydvästrakusten) och 18-26 °C i Sydney (sydöstra kusten). Nice, eller hur?

Vad borde du göra i Australien under en resa i februari då? Precis som i Nya Zeeland så är vägarna grymma för roadtrips, så hyr en campervan och stanna till var ni helst känner. Glöm inte bort att stanna till vid minst en surflocation för att prova på surfingen. Dykningen Down Under är även den grym, så även det är ett måste att prova på. Har du ingen körkort, slå då till på ett busspass, det funkar precis lika bra!

Spana in surfingen i Australien...

... eller dykningen!

 

Den bästa kombon av kultur och adrenalin i Kapstaden
Kapstaden är något utöver det vanligt. Längst ner på Afrikas udde hittar vi denna makalösa storstad som har allt: en spännande historia, storstadspuls, safari och bäst av allt - alla aktiviteter som får adrenalinet att pumpa!
Du hittar den ultimata resan genom Kapstaden här!

Sydafrika & Kapstaden

Har du börjat se en röd tråd i våra februaritips än? Precis som Australien och Nya Zeeland så ligger Sydafrika på motsatt sida av ekvatorn från oss vilket innebär att det är sommar där i februari. Sydafrika är ett land av kontraster och det här gäller även klimatet. Beroende på när och var du åker i landet kan du i stort sett stöta på alla typer av väderextremer. Här hittar du allt från öde öknar och grönskande tropiska kuster till ljumna skogsområden och snötäckta berg.

Under Sydafrikas sommar brukar det regna i hela landet, förutom i sydväst där Kapstaden ligger (medeltemperatur 16-27 °C). Det är riktigt nice tycker vi då Kapstaden är en av de häftigaste städerna du kan besöka under en resa i februari!

Vad tycker vi då att du borde göra i Kapstaden? Staden har verkligen allt och att göra en lista är nästintill omöjligt, men för att göra det enklare för dig har vi kokat ner det till två riktigt populära aktiviteter:

Volontära i Sydafrika

Bocka av the Big Five på safari

Sugen på att resa i februari men är osäker på vart du ska ta vägen?

Du kan andas ut för din resa i februari kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din resa är en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och du, rådgivningen kan vi ta både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...