{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i mars

asia-vietnam-ha-long-bay-boat-cover

En backpackers guide till en resa i mars

Börjar du tröttna på kylan och funderar på var det är varmt i mars? Då har du hittat helt rätt, för vi har svaren på vart du kan resa i mars för att fly vinterrusket. Under mars är fortfarande värmen långt bort från oss i Sverige och det gäller därför att ta sig en bra bit för att få uppleva härliga temperaturer. Några bra alternativ är platser i Asien, så som Vietnam och Filippinerna, samt Sydamerika, där Brasilien är en favorit.

Nedan har vi plockat ut våra tre favoritdestination för resor i mars, i kombination med riktigt nice aktiviteter - och såklart har vi haft allt från klimat och temperatur, till större händelser och events i åtanke.

Asien eller Sydamerika, vilken varm kontinent väljer du i mars? Svårt att bestämma dig?

Boka in en gratis reserådgivning

Colombia

Vi ska på festival i Colombia! Är du redo? Inte vilken festival som helst, en av de största festivalerna i Colombia – Barranquilla Carnival! Detta är Colombias viktigaste och mest ikoniska festival som du har möjlighet att uppleva om du reser hit under mars. 

Vädret är lite varierande, men mars har en medeltemperatur på 18-22 grader Celsius. Anderna, en populär turistattraktion, påverkar klimatet här och du kan uppleva det bästa av två världar i Colombia, med både stekande het sol och snötäckta bergstoppar.

Om du vill ha en resa till hjärtat av Colombia måste du besöka storstaden Bogotá, med tio miljoner människor, täta matfestivaler och vin till ett rimligt pris. Vi har valt resmålet för mars både på grund av vädret, men också för kulturen, människorna, festivalerna, musiken och den iskalla ölen.

Förslag på upplevelser i Colombia: 

 

Se fler upplevelser i Colombia

Vietnam

Klimatet i Vietnam varierar stor från norr till söder. Under mars är de södera delarna varma och torra och i norr sjunker temperaturerna något. Vädret i Vietnam i mars är med andra ord något som vi nordbor under vintern brukar drömma om!

Vad kan du då göra i Vietnam under mars? Då klimatet i mars är torrt med en medeltemperatur på cirka 18-23 °C (ibland kan det till och med gå upp till 35 °C) är en rundresa genom Vietnam optimalt under den här tiden på året. Vi rekommenderar att upptäcka hela landet från svalare norr till hetare söder genom att ansluta sig till en gruppresa, alternativt utforska själv med ett busspass! Så, vad väntar du på, fly kylan och förverkliga den där drömmen om äventyr i värmen under mars.

Förslag på upplevelser i Vietnam:

 

Se fler upplevelser i Vietnam

Filippinerna

Filippinerna är, precis som grannlandet Vietnam, en bra destination för en resa i mars då medeltemperaturen ligger på perfekta 23-32 °C och dessutom är det torrperiod. Den optimala tiden att befinna sig i Filippinerna är just under början av året då klimatet är som behagligast vid den här tiden. Eftersom landet består av 7 107 öar (!) kan givetvis temperaturerna skiljas åt, men vi kan garantera att det definitivt är badväder i mars oavsett!

Och du, har du en förkärlek till havet och livet under ytan? Då kan vi lova dig att Filippinerna är resmålet för dig i mars. Om du dessutom brinner för att skydda den marina mångfalden och djurlivet under ytan är det ett måste att spana in våra volontärprojekt där.

Förslag på upplevelser i Filippinerna:

 

Se fler äventyr på Filippinerna

Sugen på att resa i mars?

Du kan andas ut för din resa i mars kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din marsresa blir en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och glöm inte bort att vi kan ta rådgivningen både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in en gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...