Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i mars

De perfekta destinationerna för en resa i mars | Var är det varmt i mars?

En backpackers guide till en resa i mars 2021

Börjar du tröttna på kylan och funderar på var det är varmt i mars? Då har du hittat helt rätt, för vi har svaren på vart du kan resa i mars för att fly vinterrusket. Under mars är fortfarande värmen långt bort från oss i Sverige och det gäller därför att ta sig en bra bit för att få uppleva härliga temperaturer. Några bra alternativ är platser i Asien, så som Vietnam och Filippinerna, samt Sydamerika, där Brasilien är en favorit.

Nedan har vi plockat ut våra tre favoritdestination för resor i mars, i kombination med riktigt nice aktiviteter - och såklart har vi haft allt från klimat och temperatur, till större händelser och events i åtanke.

Asien eller Sydamerika, vilken varm kontinent väljer du i mars? Svårt att bestämma dig?

Boka in en gratis reserådgivning

Psst...
För att planera in en längre resa i mars rekommenderar vi alla att vara ute i god tid innan önskad avfärd. Vi kan då se till så att din drömresa verkligen kan maximeras utefter din budget. Med god tid menar vi 6-8 månader (8-10 månader för resor under högsäsong).
En världskarta över tre resmål perfekta för mars.

*markerade regioner är lite extra nice att resa till i mars.

Karnevalen i Rio de Janeiro i mars
Välkommen till världens största fest – Rios karneval! I mars kan du få uppleva det som så många drömmer om. Under resan kommer du dessutom få finslipa dina sambaskills och praktisera dem utmed stadens ”blocos de carnaval”. Qual é cara, vamos festejar!
Läs mer om karnevalspaketet

Brasilien

Kan du hitta värme i Brasilien i mars? Svaret är ett enkelt ja då landet ligger på andra sidan ekvatorn från oss vilket betyder att det är sommar där, när det är vinter här.

Brasilien är ett gigantiskt land (nästan 20 gånger så stort som Sverige!) så klimatet skiljer sig givetvis åt beroende på var du åker. Under mars bör du ta sikte på centrala och/eller södra Brasilien där vädret är varmt och tropiskt. En ren dröm under mars, right?

Det bästa sättet att uppleva Brasilien på är under en rundresa, för varför stanna på en plats när det finns så mycket mer att utforska? Om du vill resa ihop med andra backpackers bör du kolla in våra rundresor i grupp. Vill du hellre resa ensam är ett busspass ett grymt alternativ!

Hitta din rundresa i Brasilien

Vårt förslag till en rundresa genom Vietnam
Från det kaotiska Ho Chi Minh City till charmiga Hanoi och vackra Halong Bay. Den här rundresan på tolv dagar bjuder på något som faller alla i smaken. Dessutom reser du tillsammans med cirka 10 andra resekompanjoner som sätter pricken över i:et på resan.
Läs mer om rundresan i Vietnam

Vietnam

Klimatet i Vietnam varierar stor från norr till söder. Under mars är de södera delarna varma och torra och i norr sjunker temperaturerna något. Vädret i Vietnam i mars är med andra ord något som vi nordbor under vintern brukar drömma om!

Vad kan du då göra i Vietnam under mars? Då klimatet i mars är torrt med en medeltemperatur på cirka 18-23 °C (ibland kan det till och med gå upp till 35 °C) är en rundresa genom Vietnam optimalt under den här tiden på året. Vi rekommenderar att upptäcka hela landet från svalare norr till hetare söder genom att ansluta sig till en gruppresa, alternativt utforska själv med ett busspass!

Så, vad väntar du på, fly kylan och förverkliga den där drömmen om äventyr i värmen under mars.

Hitta din rundresa i Vietnam

Vårt förslag på en resa i Filippinerna under mars
Om du endast har tid för att besöka en plats i Filippinerna är Palawan platsen att åka till. Under den här 8 dagar långa turen kommer du att uppleva makalöst vackra El Nido, turkost vatten och helt otroliga syner under vattenytan. Snorkling vid korallrev, vandring i regnskogen och äventyr utmed avlägsna floder. Vad finns det inte att älska med det?
Läs mer om resan till Palawan i Filippinerna

Filippinerna

Filippinerna är, precis som grannlandet Vietnam, en bra destination för en resa i mars då medeltemperaturen ligger på perfekta 23-32 °C och dessutom är det torrperiod. Den optimala tiden att befinna sig i Filippinerna är just under början av året då klimatet är som behagligast vid den här tiden. Eftersom landet består av 7 107 öar (!) kan givetvis temperaturerna skiljas åt, men vi kan garantera att det definitivt är badväder i mars oavsett!

Och du, har du en förkärlek till havet och livet under ytan? Då kan vi lova dig att Filippinerna är resmålet för dig i mars. Om du dessutom brinner för att skydda den marina mångfalden och djurlivet under ytan är det ett måste att spana in våra volontärprojekt där.

Hitta ditt dykäventyr i Filippinerna

Volontära under ytan? Yes, please!

Sugen på att resa i mars men är osäker på vart du ska ta vägen?

Du kan andas ut för din resa i mars kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din marsresa blir en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och glöm inte bort att vi kan ta rådgivningen både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in en gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...