Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i oktober

Vi hjälper dig att hitta en resa i oktober | Resmål oktober | Solsemester oktober

En backpackers guide till en resa i oktober 2020

Happy Halloween! Vi reselovers skippar nog ändå skräckfilmerna och höstmyset för att istället tagga iväg på äventyr på södra jordhalvan. Hösten är kommen och precis som vilket annat år de senaste örtitusen åren förflyttar sig sommaren söderut vid den här tiden. Synd för oss nordbor...men riktigt gött för wanderlusten!

Vad tror du om sydamerikanska vibbar i oktober? Eller varför inte sol och bad i antingen Afrika eller på Fiji? Eller utmana dina benmuskler på en trekk i Nepal! Om inget av resmålen nedan floats your boat kan du andas ut, det finns mängder av andra grymma resmål för en höstresa.

Snacka med oss under en kostnadsfri reserådgivning så tar vi fram ett förslag på din drömresa!

Boka in gratis reserådgivning

Psst...
För att planera in en längre resa i oktober rekommenderar vi alla att vara ute i god tid innan önskad avfärd. Vi kan då se till så att din drömresa verkligen kan maximeras utefter din budget. Med god tid menar vi 6-8 månader (8-10 månader för resor under högsäsong).
En karta över resmål passande för en resa i oktober.

*markerade regioner är lite extra nice att resa till i oktober.

Ett sydamerikanskt oktober kallar!
Pulserande kultur, vackra stränder, grönskande regnskogar och Påskön! Den här kombinationsresan tar dig på det ultimata äventyret genom hela Sydamerika.
Utforska äventyret här!

Sydamerikanska vibes i Peru, Ecuador, Bolivia & Brasilien

Det finns ingen "dåligt" tid på året för en tripp till Sydamerika. Kontinenten har något att bjuda på året runt. Att ta sig hit under en resa i oktober är däremot riktigt drömmigt då våren kickat igång. Vårkänslor i oktober alltså.. Totalförvirring, eller hur?!

Då Sydamerika är ett stort landområde skiftar klimatet givetvis enormt. I norra delen är det varmt och lite nederbörd i oktober. Att besöka Amazonas är därför perfekt just då! Otippat nog är det dessutom lågsäsong i Amazonas under den här perioden vilket innebär mindre turism, färre myggor och fler öppna vandringleder.

Bolivia är även det ett magiskt resmål i oktober och inte minst den kända saltdynan Salar de Uyuni. Och om du drömt att resa till Galapagosöarna, då bjuder även oktober på de bästa förhållandena (både när det kommer till klimat och djurliv)!

Utforska mer av Sydamerika!

Taggad på safari i Tanzania?
För att vara helt förberedd på vad som väntar dig på safari bör du kolla in vår crash course i hur du överlever en safariresa på bästa sätt.
10 tips som maximerar din safariresa

Djur och natur ovan och över havsytan i Tanzania & Zanzibar

Vi älskar Tanzania! Landet har verkligen allt i naturväg! Afrikas högsta berg Kilimanjaro, nationalparken Serengeti och strandparadiset Zanzibar. Tanzania drog med andra ord vinstlotten när det kommer till magisk natur.

Att resa till Tanzania i oktober låter dig uppleva den sista perioden av torrsäsongen i landet. Detta innebär att turismen börjar mattas av vilket gör atmosfären lite mer chill och du får lite mer andrum. I oktober är dessutom alla nationalparker öppna vilket gör att du kan välja och vraka bland mänger av grymma locations för att spana in The Big Five.

Var kan du se The Big Five?

Dessutom är det fortfarande varmt under den här perioden i Tanzania (cirka 20-31°C). Så du kan se till fylla på lagret av D-vitamin längs Zanzibars fantastiska stränder innan du packar ihop för att ta dig hem till höstrusket.

Till Fiji via Asien, Australien & Nya Zeeland
Denna resa tar dig till de exceptionella Fijiöarna medan du på vägen dit stannar och utforskar både Thailand, Malaysia, Australien och Nya Zeeland. We like!
Se hela äventyret här!

Upplev paradiset på Fiji

Om du inte tror på att paradiset finns, ack så fel! Det ligger faktiskt ungefär på andra sidan jorden från oss här i Sverige och heter kort och gott Fiji.

Högsäsongen för turismen är från juli till augusti, vilket innebär att en resa till Fiji i oktober låter dig ta del utav grymma off-peak-deals och ett lugnare tempo. En resa till denna magiska ögrupp under hösten är därför ultimat för dig som är ute efter en avslappnad (och kanske till och med romantisk…) resa.

Vad finns att göra på Fiji förutom att chilla och bara leva lajf? MASSOR! Passa exempelvis på att...

Lära dig dyka eller...

göra nytta med volontärarbete

15 dagars trekk till Mount Everest Base Camp
Den här resan låter dig utmana dig själv på helt nya nivåer - och då menar vi bokstavligt talat några av de högsta nivåerna i världen!
Antar du utmaningen?

Den ultimata trekken vid Mount Everest i Nepal

Om du inte är dem som undrar "var är det varmt i oktober?" vet vi definitiv en resa för dig. Det här är det ultimata äventyret är för dig som älskar utmaningar. Varför ska en resa i oktober vara lätt liksom? På en vandring 5 300 meter över havet kommer du både att utmanas och imponeras av naturens lagar.

Mellan juni och augusti är det regnperiod i Nepal och vid Mount Everest vilket gör att lederna är leriga och sikten så gott som obefintlig. Ta istället sikte på en resa dit i oktober. Under den här månaden är det som bäst att trekka till Mount Everest Bas Camp då sikten är god och vädret stabil på omkring -6°C (snitt +4°C till -8°C) .

Åker du senare än i oktober kan du räkna med lägre temperaturer och en tuffare trekk - fördelen är dock att lederna och lugnare och du får känna av känslan av total isolering (om det är din cup of tea).

Om du reser till Nepal i oktober kan du även få chansen att uppleva en av hinduismens viktigaste firande, den 15 dagar långa festivalen Dashain!

Utforska Nepal på djupet här

Sugen på att resa i oktober men är osäker på vart du ska ta vägen?

Du kan andas ut för din resa i oktober kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra väl beresta reseexperter. Vi ser till att din höstresa blir en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och du, rådgivningen kan vi ta både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...