{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i september

Zanzibar Aerial

En backpackers guide till en resa i september

Hello autumn! Om du är sugen på att dra iväg för att ladda upp inför den stundande vintern hittar du fyra maxade destinationer superba för en resa i september här. I september är de flesta kontinenter i ett säsongskifte vilket gör att dina möjligheter för en resa växer. Med andra ord - vi älskar september!

Boka in gratis reserådgivning

Tanzania och Zanzibar

September är en grym månad för just sol och bad i Zanzibar, i kombination med Tanzanias episka safari. Zanzibar är som bäst just mellan juni och oktober då våren kommit igång. Det här innebär att vädret både är torrare och något svalare.

Vad innebär då en resa i september till Zanzibar? Jo - soltäckta kuststräckor, palmklädda stränder och makalösa solnedgångar.  Och hur maxar du en sådan resa än mer? Obviously med safari! Du är i Tanzania, ett land med sinnessjuk natur, så safari på det och du är good to go för ett episkt äventyr.

Förslag på äventyr i Tanazania & Zanzibar:

 

Läs mer om Zanzibar här

Utforska Kina på ditt vis!
Hur vill du uppleva Kina under en resa i september? Utforska alla våra rundresor genom Kina genom att klicka din in nedan. Hittar du inget som passar dig där, hör då av dig till oss så tar vi fram din drömresa.
Det kinesiska äventyret börjar här!

Hawaii

Om du väljer att resa till Hawaii kommer det första du möts utav antagligen vara orden “E Komo Mai” vilket betyder "Välkommen till paradiset". En helt legitm hälsning enligt oss själva. Hawaii, som tillhör USA, är en isolerad ögrupp långt ute i Stilla havet. Hawaii är en vulkanisk ögrupp vilket innebär att öar skapats av vulkaner som rest sig från havsbotten. 

Det är varmt året runt på Hawaii, men det regnar som minst mellan april och oktober vilket gör september till en perfekt månad att resa hit. När du planerar en resa till Hawaii har du flertalet öar att välja bland. De största öarna är Kauai, Maui, Molokai, Oahu och the Big Island. Vi hjälper dig såkart att resa ut hur du kan lägga upp din rutt. Är du taggad på roadtrip, surfa, vandring? Vi löser!

Förslag på upplevelser på Hawaii:

 

Läs mer om Hawaii här

Sugen på att resa i september?

Du kan andas ut för din resa i september kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din höstresa blir en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och du, rådgivningen kan vi ta både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...