{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera vid Australiens prestigefyllda Group of Eight

En tjej på ett bibliotek på ett universitet tillhörande Group of Eight

Studera vid de mest framstående universiteten i Australien

Vill du spetsa ditt CV med en utbildnigar från ett världsrankat universitet och samtidigt kombinera det med ett äventyr du sent kommer att glömma? Spana då in Australiens prestigfyllda Group of Eight! 

Vad är Group of Eight?

Group of Eight är en sammanslutning av Australiens främsta universitet när det kommer till forskning och utbildning. Dessutom ses dessa åtta universitet som ledande inspirationskällor för utvecklingen av lärande på högre nivå, utbildning samt forskning nationellt i Australien. Hela 7 av 8 av medlemmarna i Group of Eight är faktiskt internationellt rankade som de topp 100 bästa universitet i världen utav Academic Ranking of World Universities (ARWU), Times Higher Education Rankings (THES) samt QS World University Rankings (QS). Inte helt fel, eller hur?

Vi samarbetar med tre av de universiteten som är medlemmar i Group of Eight (Monash University, UNSW samt USYD). Läs mer om de framstående universiteten nedan!

Plugga i Australien?
Förutom de fyra universiteten vi listat här samarbetar vi med ännu fler universitet runt om i Australien.
Alla universitet i Australien

Monash University

Monash University i Melbourne är Australiens största universitet med fem olika campus runt om i vackra Melbourne - en stad som dessutom har rankats som en av världens bästa studentstäder! Här har du möjligheten att välja på ett flertal studiealternativ: fristående kurser (Study Abroad), Bachelor’s Degree, Master’s Degree, Diploma (Academic English), samt studier kombinerat med praktik.

Läs mer om Monash University

Fågelvy över campus vid Monash University

University of New South Wales

University of New South Wales (UNSW) är internationellt erkänt för sin höga kvalitet på undervisning och forskning. Här erbjuds ett stort utbud av kurser och utbildningar i moderna faciliteter och tillgång till mycket studentsupport. På UNSW kan du välja mellan att läsa fristående kurser, kandidat- och masterprogram och Diploma/Certificate Programs. 

Läs mer om UNSW

Campus med mängder av studenter vid UNSW Sydney

University of Sydney

University of Sydney (USYD) är Australiens äldsta och mest prestigefyllda universitet. Det är också rankat som ett av världens bästa universitet! Genom oss kan du läsa fristående kurser, kandidat- och masterutbildningar samt Diploma Programs inom en uppsjö av ämnen på alla nio olika fakultet på USYD.

Läs mer om USYD

Campus vid University of Sydney i skymning

Vill du spetsa CV:t med en examen från Australien?

Vi kan guida dig genom dina personliga möjligheter till att studera på ett utav ovan fyra universitet tillhörande Group of Eight. Fyll i formuläret du når genom knappen nedan så planerar vi in en kostnadsfri studierådgivning med dig.

Boka in en studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...