Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

University of New South Wales (UNSW)

Massor av studenter promenerar på campus vid University of New South Wales (UNSW)
En kvinna och två män diskuteter inne på campus vid University of New South Wales (UNSW)

Om att studera vid University of New South Wales (UNSW)

Ta kontakt med oss för att få gratis studierådgivning och svar på alla dina frågor om att studera vid University of New South Wales (UNSW). Din personliga studierådgivare hjälper dig med allt det praktiska och kan berätta med om hur du kan finansiera dina studier i Sydney, ansökan, boendealternativ och allt däremellan. Vi finns här för att hjälpa dig som är intresserad av att studera nedan vid University of New South Wales:

 • En termin (Study Abroad) - för dig som vill ta ett sabbatsår eller redan är antagen till ett svenskt universitet
 • Diplom- eller certifikatutbildning
 • Bachelors Degree
 • Masters Degree

Vad kan jag studera vid University of New South Wales?

UNSW erbjuder ett brett kursutbud med över 900 program på både kandidat- och masternivå. Ett urval av det du kan studera är:

 • Konst och design
 • Juridik
 • Teknik
 • Medicin
 • Ekonomi
 • Biomedicin
 • Samhällsvetenskap
 • Media
 • IT
 • Mäklare

Vem kan studera vid University of New South Wales?

Om du har en avslutad gymnasieexamen har du möjligheten att söka till University of New South Wales. Studier här passar dig som:

 • Vill ta ett sabbatsår och testa hur det är att leva och bo i Australien. Du kan då läsa en eller två terminer på universitetet och handplocka de kurser som intresserar dig.
 • Redan är antagen till ett universitetsprogram i Sverige och vill läsa en utbytestermin (eller två) i Sydney och sedan överföra de samlade ECTS-poängen till ditt hemuniversitet (även kallat Study Abroad/Freemover).
 • Vill läsa en hel utbildning på UNSW, exempelvis din kandidat- eller masterexamen.

Om University of New South Wales

University of New South Wales ligger i Sydney, nära de kända stränderna Coogee Beach och Bondi Beach. Universitetet är internationellt erkänt för sin höga kvalitet på undervisning och forskning. För dig som är eller vill bli student här erbjuds du ett stort utbud av kurser och utbildningar i moderna faciliteter, inklusive god studentsupport. Detta resulterar i att examinerade vid UNSW är väldigt attraktiva på arbetsmarknaden.

 8 skäl till att studera vid University of New South Wales

 1. Det är ett av de ledande universiteten i Australien, både vad gäller forskning och undervisning. Du kommer att få en utbildning av hög kvalitet och undervisning av engagerade och kunniga lärare, akademiker och professorer.
 2. Här hittar du ett brett kursutbud med över 900 program att välja bland!
 3. UNSW:s läge är oslagbart mitt i centrala Sydney, helt nära både Central Business District (CBD) och kända stränder som Coogee och Bondi!
 4. Skaffa nya vänner från hela världen – på UNSW studerar mer än 50 000 studenter från över 120 olika länder!  
 5. UNSW arrangerar många offentliga event, t.ex. konserter, öppet hus och offentliga forum som diskuterar ämnen som miljö, hälsa och internationell politik.
 6. Campus erbjuder en trevlig och avslappnad stämning med ett stort utbud av studentpubar, butiker, caféer och drygt 200 studentföreningar och klubbar.
 7. Boendet på campus har bra standard och är både modernt och säkert.
 8. Tack vare internationella nätverk och samarbeten både lokalt och globalt kan UNSW dela med sig av sin kunskap och sina forskningsresultat långt utanför universitetets gränser.

University of New South Wales ranking globalt och nationellt

UNSW var med och grundade Group of Eight, en koalition bestående av Australiens ledande forskningsintensiva universitet, och är medlem i Universities 21 Network. University of New South Wales har även fått följande utmärkelser: 

 • I The Australian Good Universities Guide har UNSW fått högsta betyget, fem stjärnor, i de tre kategorierna för anställningsbarhet: Getting a job; Starting salaries och Positive graduate outcomes.
 • Producerade fler tech-entreprenörer är något annat universitet i Australien under de senaste 15 åren.
 • UNSW har rankats på plats 21 i kategori Employer Reputation i QS World University Rankings.

Campus vid University of New South Wales

På University of New South Wales campus är det alltid någonting på gång. Bo på campus, välj mellan närmare 200 studentföreningar och -klubbar och använd de moderna faciliteterna som finns här. UNSW har sju olika campus runtom i Sydney. Huvudcampuset ligger i förorten Kensington. Kensington Campus är lätt att ta sig till med kollektivtrafik.

Utöver ett stort utbud av utbildningar och kurser finns det även ett livfullt studentliv vid UNSW. Stämningen är trevlig och campuset är som ett eget samhälle med en mataffär och många studentpubar att umgås på. Det finns studentföreningar och -klubbar för alla intressen inom allt från Harry Potter till fotboll.

På UNSWs campus finns dessutom ett stort utbud av mat och service, inklusive banker, barer, kaféer och närbutiker. Du hittar även en mängd olika hälso- och livsstilstjänster, inklusive en vårdcentral, optiker, tandläkare, läkare, sjukgymnast m.m.

Studentboende i Sydney

University of New South Wales erbjuder boende på campus. I alternativet UNSW Colleges ingår alla måltider och du kommer få stöd och akademiskt mentorskap, ett bra alternativ för studenter som för första gången ska bo på egen hand. Alternativet UNSW Apartments är motsatsen, där du bor i en möblerad studentlägenhet med självhushåll, ett bra alternativ för självständiga studenter.

Ansökan till University of New South Wales

Eftersom UNSW har löpande antagning rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Prata med våra studierådgivare för att få svar på dina frågor, hjälp med ansökan och praktisk information.

Antagningskraven varierar beroende på den vad du vill studera. University of New South Wales kräver en genomsnittlig akademisk prestation och de kommer att utvärdera din ansökan i förhållande till dina tidigare och nuvarande studier, dina betyg och de kurser som du för närvarande är inskrivna på.

Några grundläggande krav inför din ansökan:

 • För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
 • För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 
 • Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra komma att behöva göra är TOEFL eller IELTS.

Vill du veta mer om att plugga på University of New South Wales i Sydney?

Vi vet det mesta om att studera i Sydney och vid University of New South Wales och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta över telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Boka in en gratis studierådgivning

Varför studera vid UNSW med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Få svar på dina frågor kring utlandsstudier och praktik utomlands - helt kostnadsfritt och utan dolda kostnader.
Dina drömmar i fokus
Dina drömmar och mål är prio ett. Tillsammans med din personliga studierådgivare skapar ni en upplevelse som du kommer att minnas för livet.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier, så att du inte behöver oroa dig.

Utbildningar & studiealternativ

UNSW erbjuder många bra utbildningar inom bland annat konst och design, teknik, medicin och juridik. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Fristående kurser i 1-2 terminer
 • Kandidatexamen
 • Masterexamen
 • Diploma/Certificate

Läsåret är indelat i två terminer vilka börjar i februari och juli. Vi rekommenderar att du ansöker så snart du vet att du vill studera vid University of New South Wales.

Kontakta oss för mer information, våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier.

Finansiering & antagningskrav

Hur finansierar jag mina studier vid UNSW?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering. Läs mer om finansiering här.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Antal studenter

Ca. 53 000

Var?

Sydney, Australien

Studieavgift?

Ja, snacka med oss!

Vill du veta mer om studier i Australien?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!
Studierådgivning

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.
Kostnader & finansiering

Studieämnen

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.
Studieämnen

Good to know

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...