Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Bra att veta om du vill plugga i Nordamerika

los-angeles-skaterpark-ocean

De bästa insider-tipsen från våra partners i Nordamerika

Vi har samlat några av de bästa tipsen från ett gäng av våra sköna partneruniversitet som du kan spana in nedan. Du kommer bland annat få läsa om diverse tips och tricks samt vad du kan förvänta dig när du väljer att plugga i Nordamerika.

san-diego-edu-skyline
Vill du veta mer om att plugga i USA?
Det finns en miljon bra anledningar till varför du ska välja att studera i USA, eller Kanada för den delen. Här kan du kolla de olika möjligheterna du har om du drömmer om studier i USA.
Läs mer

Plugga i Nordamerika

USA är en av de mest populära destinationerna för utlandsstudier. Tänk dig att bo i Kalifornien och efter föreläsningarna står din surfbräda redo för att ta sig an Stilla havets breaks. Eller vad sägs om storstadslivet i New York? Eller det tropiska klimatet i Hawaii?

Ett annat populärt alternativ är att plugga i vackra och natursköna Kanada. Omgivningarna är fantastiska och detta gäller i synnerhet om du älskar naturen.

Oavsett vad du är på jakt efter i Nordamerika hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen. Här nedanför kommer du att lära dig mer om hur det är att plugga i Nordamerika genom några av våra favoritpartners i USA och Kanada.

hawaii-pacific-loa-campus
Studera vid Hawaii Pacific University
Om du är på jakt efter en tropisk upplevelse kan du sluta leta. Hawaii Pacific University ligger på tropiska ön Oahu på Hawaii. Här hittar du allt du behöver veta om universitetet.
Läs mer

Hawaii Pacific University

Vi har pratat med HPU om hur livet som student i Hawaii kan vara. Om du är intresserad av en vardag i en miljö bestående av palmer och stränder bör du definitivt kolla in möjligheten att plugga i Hawaii.

Se videon nedan.

View From Santa Barbara City College Usa
Studera vid Santa Barbara City College
Här kan du läsa allt du behöver veta om studier vid Santa Barbara City College, en fantastisk skola på en riktigt fantastisk plats där solen skiner året runt. Läs mer genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

Santa Barbara City College

I södra delen av Kalifornien, lite norr om Los Angeles, hittar du Santa Barbara City College. Skolan är känd för sitt fantastiska läge och internationella atmosfär. Det här är den perfekta platsen för dig som vill njuta i solen, skaffa dig en utbildning och samtidigt få vänner från hela världen. Kolla in vårt snack med Carola från SBCC nedan.

los-angeles-west-coast-palm-trees-cover
Studera vid Santa Monica College
Den här skolan har ett av de häftigaste lägena i Los Angeles i Kalifornien. Santa Monica College lockar till sig studenter från hela världen vilket skapar en härlig internationell atmosfär runt campus. Läs allt om Santa Monica College via länken nedan.
Läs mer

Santa Monica College

Lär dig de bästa tipsen och tricksen inför studier på college i USA genom Santa Monica College. Spana in videon nedan.

Santa Monica College har ett fantastiskt läge i L.A. nära Santa Monica Beach och Venice Beach. Dessutom är det endast en kort bilfärd från Hollywood!

green-river-mount-rainier
Studera vid Green River College in Auburn
Lär dig allt du behöver veta om Green River College i Auburn här. Detta college erbjuder bra utbildningar och ligger i otroligt vackra omgivningar utanför Seattle. Här bjuds du som student på ett stort utbud av aktiviteter vid sidan av studierna. Läs mer om skolan genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

Green River College

Green River College är ett litet college precis utanför Seattle i delstaten Washington. Här finns det finns gott om aktiviteter vid sidan om studierna och med nästan 2000 internationella studenter är dessutom möjligheterna till att få nya internationella vänner enorma. Hör mer om varför du bör överväga att plugga vid GRC i videon nedan.

berkeley-college-nyc-skyline
Studera vid Berkeley College in New York
Spana in länken nedan för att lära dig allt om att studera vid Berkeley College i hjärtat av New York City.
Läs mer

Berkeley College i New York

Om du är på jakt efter storstadspuls är Berkeley College i New York City ett grymt alternativ. Placerat mitt på Manhattan kan ditt äventyr i NYC inte bli mycket bättre än det här. När du inte pluggar kan du spendera din fritid på att lära känna den här enorma metropolen.

Kolla in videon nedan för att hör mer om studier vid Berkeley College.

carleton-university-building
Studera vid Carleton University
I perfekta omgivningar i Ottawa i Kanada hittar du Carleton University. Med mer än 25 000 internationella studenter från över 150 länder har du stora chanser att träffa nya vänner här. Läs allt du behöver vet om Carleton University genom att klicka på länken nedan.
Läs mer

Carleton University i Ottawa

Om du är mer intresserad av att plugga i Kanada, snarare än USA, är Carleton ett bra alternativ. Universitetet ligger i Ottawa, Kanadas multikulturella och välkomnande huvudstad. Här spenderar du din fritid i vackra omgivningar och när du inte pluggar är möjligheterna att ge sig ut på äventyr stora. Kolla in videon nedan.

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...