{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vi hjälper dig att hitta en praktikplats i USA

Två tjejer på hajk med utsikt över skog och berg

Vi hjälper dig att hitta en praktikplats i USA

Vi kan hjälpa dig att hitta en praktikplats i USA. Att hitta rätt företag och ordna visum kan vara en utmaning. 

En praktik i USA är en unik chans och ger dig ovärdeligt erfarenhet för livet. Det kan verka svårt att hitta en praktik på andra sidan Atlanten på grund av visum och pappersarbete som måste fixas innan. Vi hjälper dig med alla praktiska förberedelser så du kan vara säker på att du inte missar viktiga deadlines eller krav från amerikanska myndigheter. Vi gör det med andra ord enkelt för dig!

För att se vilka platser som är tillgängliga att söka just nu, se Recruitment (adp.com).

Du kan söka upp till fem olika platser på en gång och du söker i konkurrens med andra. Avgiften är 1 100 USD och om du inte erbjuds en plats återbetalas 1 000 USD till dig. Om du får en plats men tackar nej sker ingen återbetalning. Om du erbjuds en intervju men tackar nej innan du erbjudits en plats återbetalas 600 USD till dig.

När du erbjudits och tackat ja till en praktikplats kommer vi hjälpa dig med processen att söka visumtillstånd och J1-visum till USA.

För att vara behörig att söka praktik och praktikvisum krävs att du är heltidsstuderande på eftergymnasial utbildning (utanför USA) och att praktiken ligger i linje med den utbildning du går. Du är också behörig om du har en eftergymnasial utbildning och tog examen max 12 månader före praktikens start.

Hur kan vi hjälpa dig att hitta en praktikplats?

Om du vill ha hjälp att hitta en praktikplats bör du kontakta oss minst fyra till sex månader innan du planerar att åka. Vi hjälper dig med allt det praktiska som att sammanställa din ansökan, vilka dokument som behövs och visumansökan. Vi har lång erfarenhet av praktik så tveka inte att ställa en fråga - eller 20! 

Våra studierådgivare hjälper dig med:

  • Bedömning av din behörighet att söka.
  • Hjälp med att sammanställa CV och sökformulär.
  • Hjälp inför intervju och processen att tacka ja till en erbjuden plats.
  • Hjälp med processen att söka praktikvisum.
  • Hjälp med flyg och försäkring.

 

Boka in gratis praktikrådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...