{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Emmy studerar på Santa Barbara City College

santa-barbara-city-college-field

Förra året bestämde jag mig för att plugga i USA på Santa Barbara City College som ligger i soliga Kalifornien. Jag tog hjälp av Linnea på Kilroy. Hon hjälpte mig både med ansökan till skolan och alla tusentals frågor jag hade, vilket var en enorm trygghet för mig.

Varför studera vid Santa Barbara City College?
Santa Barbara ligger i soliga Kalifornien på västkusten i USA, bara 1,5 timme från Los Angeles. Staden har 90 000 invånare och är en fantastisk plats att både bo och plugga i!Skolan har ett fantstiskt läge, omgiven av berg, stränder och värme. Från skolbänken har du dessutom utsikt över Stilla Havet!
Boka kostnadsfri rådgivning med våra studievägledare

Boendet

Jag har nu varit här i Santa Barbara i snart tre månader och jag älskar min nya vardag här! Den är så olik min tidigare vardag hemma på alla sätt. Jag hade turen att komma i kontakt med fyra andra tjejer via Facebook. Vi flög till USA tillsammans och bestämde oss för att leta boende ihop. Vi hade tur och fick tag på en nyrenoverad lägenhet, tre minuter från skolan och sex minuter från stranden.

Universitetet

Alla på skolan har varit otroligt hjälpsamma när det gäller att hitta rätt kurser och jag fick alla de kurser jag ville läsa. Jag tycker att studietakten är bra, lärarna vill verkligen att du ska lyckas och är måna om att hjälpa till. Det gör att jag kan kombinera studier med nöje och trots detta ha bra betyg i alla mina kurser.

Fritiden

Fritiden här är verkligen speciell jämfört med min fritid i Sverige. Med stranden så pass nära blir det många dagar på stranden, volleybollturneringar och lägereldar. Bergen som omger staden är perfekta för vandring och skolans sportarena resulterar i många svettiga träningspass och spännande matcher att se på. Kulturen här är så levande och folk som bor här verkar verkligen ta tillvara på allt som Santa Barbara har att erbjuda. Går du längs med stranden kan du alltid se någon surfare som guppar ute på vågorna, segelbåtar och simmare.

Studentstaden Santa Barbara

Att Santa Barbara är en studentstad är det ingen tvekan om – det finns alltid folk att hänga med och fester att gå på. Skolan anordnar volleybollturneringar, fotbollsturneringar och andra roliga event där man får chansen att komma i kontakt med andra studenter. Att staden dessutom bjuder på mer än 300 soldagar varje år är ett stort plus i sig och gör vardagen väldigt mycket bättre! 

Snacka utlandsstudier med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...