{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Emmy studerar på Santa Barbara City College

santa-barbara-city-college-field

Förra året bestämde jag mig för att plugga i USA på Santa Barbara City College som ligger i soliga Kalifornien. Jag tog hjälp av Linnea på Kilroy. Hon hjälpte mig både med ansökan till skolan och alla tusentals frågor jag hade, vilket var en enorm trygghet för mig.

Varför studera vid Santa Barbara City College?
Santa Barbara ligger i soliga Kalifornien på västkusten i USA, bara 1,5 timme från Los Angeles. Staden har 90 000 invånare och är en fantastisk plats att både bo och plugga i!Skolan har ett fantstiskt läge, omgiven av berg, stränder och värme. Från skolbänken har du dessutom utsikt över Stilla Havet!
Boka kostnadsfri rådgivning med våra studievägledare

Boendet

Jag har nu varit här i Santa Barbara i snart tre månader och jag älskar min nya vardag här! Den är så olik min tidigare vardag hemma på alla sätt. Jag hade turen att komma i kontakt med fyra andra tjejer via Facebook. Vi flög till USA tillsammans och bestämde oss för att leta boende ihop. Vi hade tur och fick tag på en nyrenoverad lägenhet, tre minuter från skolan och sex minuter från stranden.

Universitetet

Alla på skolan har varit otroligt hjälpsamma när det gäller att hitta rätt kurser och jag fick alla de kurser jag ville läsa. Jag tycker att studietakten är bra, lärarna vill verkligen att du ska lyckas och är måna om att hjälpa till. Det gör att jag kan kombinera studier med nöje och trots detta ha bra betyg i alla mina kurser.

Fritiden

Fritiden här är verkligen speciell jämfört med min fritid i Sverige. Med stranden så pass nära blir det många dagar på stranden, volleybollturneringar och lägereldar. Bergen som omger staden är perfekta för vandring och skolans sportarena resulterar i många svettiga träningspass och spännande matcher att se på. Kulturen här är så levande och folk som bor här verkar verkligen ta tillvara på allt som Santa Barbara har att erbjuda. Går du längs med stranden kan du alltid se någon surfare som guppar ute på vågorna, segelbåtar och simmare.

Studentstaden Santa Barbara

Att Santa Barbara är en studentstad är det ingen tvekan om – det finns alltid folk att hänga med och fester att gå på. Skolan anordnar volleybollturneringar, fotbollsturneringar och andra roliga event där man får chansen att komma i kontakt med andra studenter. Att staden dessutom bjuder på mer än 300 soldagar varje år är ett stort plus i sig och gör vardagen väldigt mycket bättre! 

Snacka utlandsstudier med oss!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...