{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Maria studerar fitness i Australien

Maria studerar fitness i Australien

Maria studerar fitness i Australien

"I'm having the time of my life!" säger svenska Maria Lundgren som pluggar Diploma of Sport Development på TAFE i Australien. Läs Marias egen berättelse här nedan!

 

Studera på TAFE Queensland
På TAFE Queensland finns ett brett utbud av yrkesförberedande program att välja bland. Här får du en kompetensbaserad utbildning med fokus på praktiska färdigheter som efterfrågas på arbetsmarknaden inom områden som business, fashion design och event management.
Boka kostnadsfri studierådgivning med oss

Jag jobbade tidigare som frisör i en liten stad. Ett jobb som jag trivdes bra med, men jag ville ha ut mer av livet. Jag var trött på att vara fast i ett ekorrhjul som jag kände att jag var där hemma. Jag ville se något annat, göra något annat!

 Beachlife

Träning är en naturlig del av min vardag och något jag verkligen älskar, så jag ville lära mig mer. Att det blev just TAFE i Mooloolaba i Queensland var för att utbildningen jag hittade här ger mig möjligheten att få en internationell PT-licens. Det var alltså en slump att det blev just denna lilla stad i Australien som skulle bli mitt hem, och jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle trivas så bra här.  

 Träning

Här finns många och långa stränder, mysiga caféer och jättetrevliga människor. Utbildningen är också långt över mina förväntningar! Jag trodde att det skulle vara en ganska lugn utbildning med lite plugg, men så är det verkligen inte. Det är fullt ös med information, men för en gångs skull ROLIGT att lära sig. Vi går i skolan måndag till torsdag och läser anatomi, hållning, boxning, näringslära och mycket mer. Vi har även äldre klienter en gång i veckan som vi är PT åt. Lärarna är fantastiska och den här utbildningen håller riktigt hög nivå.

 gruppträning

På fritiden är det väldigt chill här. Det är mycket häng på stranden, spela volleyboll, surfa, ha BBQ och träna. Jag bor i en lägenhet med två andra, bara några minuter från stranden. Jag cyklar till skolan på 15 minuter. Det är en liten, mysig stad men det går bussar direkt till Brisbane som tar 1,5 timme. Dit kan man åka en helg när man saknar storstadspulsen, utelivet och H&M. 

Om man vill se mer av mitt liv i Australien så lägger jag ofta ut bilder från både skolan och fritiden på min instagram, @mmarialundgren.

Jag vill passa på att tacka KILROY och speciellt Caroline som har gjort allt så enkelt för mig, jag hade blivit galen av allt pappersarbete utan dig. Jag fick så mycket hjälp och alltid snabba svar på alla frågor. Jag är så glad att jag vågade ta steget ur trygghetszonen för att se mer av världen!

Gör som Maria och ta steget!

Boka in en gratis studierådgivning

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...