{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Sara på Santa Barbara City College

Studera i Kalifornien

Jag har länge drömt om att få uppleva collegelivet i USA, det har alltid varit något som jag har vetat att jag vill göra. Efter att ha jobbat ett par år och gjort två backpacking-resor i Australien efter studenten kände jag mig redo att sätta mig i skolbänken igen. Santa Barbara är det ställe jag alltid velat åka till, just för att jag hört att det är otroligt vackert och att SBCC ska vara en riktigt bra skola. Nu när jag är här kan jag inte annat än hålla med, det är svårt att inte bli lite kär i Santa Barbara. 

Vi hjälper dig som vill studera i USA
Intresserad av att studera utomlands men osäker på hur det går till? Vi vet, det är lite komplicerat. Det finns tusen val och är en hel del trist pappersarbete. Därför finns vi här! Vi hjälper dig att hitta dina drömstudier och tar hand om alla praktiska detaljer, helt kostnadsfritt!
Boka kostnadsfri rådgivning idag!

Att studera på SBCC

Det bästa med Santa Barbara City College är definitivt den helt otroligt fina omgivningen, tycker fortfarande det känns lite overkligt att gå på campus varje dag och blicka ut över havet och bergen som omringar hela skolan. Det finns väldigt många kurser att välja på och eftersom jag läser en Study Abroad har jag kunnat välja precis vad jag vill. Min favoritkurs är Public Speaking där man får lära sig att tala inför folk. Rekommenderar verkligen den kursen, lärt mig så himla mycket och vet att jag kommer ha stor nytta av den i framtiden. Lärarna är väldigt engagerade och vana vid mycket internationella studenter. Tog inte lång tid innan man kände att man hängde med!

Mitt Boende

Jag bor precis intill skolan på ett område som heter Beach City. Det bor en del svenskar där, men mest amerikaner. Jag kunde faktiskt inte vara nöjdare med mitt boende, bor tillsammans med sju andra svenska tjejer och vi har jättekul tillsammans. Det bästa med vår lägenhet är att det är så nära skolan, tar 2 minuter att gå vilket är superskönt. Innan trodde jag nog det skulle vara rätt jobbigt att bo så många tillsammans, men för oss är det inga problem alls. Vi kommer så bra överens allihopa och det finns alltid någon att hänga med. Vi har blivit som en liten familj och har så kul tillsammans.

Studera i LA

Att ta vara på tiden

Även om Santa Barbara är en rätt liten stad så är det aldrig tråkigt här, det finns alltid saker att göra och folk att umgås med. Det kryllar av studenter och det finns både aktiviteter som skolan anordnar och saker utanför som man kan hitta på. Det gäller verkligen att ta vara på tiden för det är fantastiskt att leva i Kalifornien. När jag inte har lektioner brukar jag och mina kompisar hänga vid poolen på Beach City eller på stranden. Blir man trött på att sola kan man hika uppe i bergen, det är super häftigt och något som man måste göra. Några gånger har vi hyrt en bil och åkt till Los Angeles över helgen och på Spring break åkte jag och några tjejer till Miami en vecka.

Studera i LA

Jag ångrar det inte!

Jag ångrar inte en sekund att jag åkte, njuter varje dag här borta och att leva och gå i skolan här är lika härligt som jag tänkte att det skulle vara. Älskar friheten, solen och alla fina människor jag träffat. Att uppleva det amerikanska collegelivet och bo här är bland det roligaste jag gjort.

Vill du också studera utomlands, snacka med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...