{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Miami med KILROY
Res till Miami med KILROY

Resor till Miami - pastellfärger och solig charm

Det är något ytterst elegant, varmt och lätt över Miami, samtidigt som det finns en brokig och mångsidig färgrikedom. Staden bjuder på inspirerande och festliga sammanhang av livsglädje, humor, mångkulturella kvarter och "larger than life"-personligheter. Ja, Miami är en fascinerande och förförande blandning av det allra bästa livet har att bjuda på.

Vill du resa till Miami? Snacka med oss! 

Miami

...USA's renaste stad. Och det är tydligt varför: Här är det verkligen rent på alla fronter - luften, vattnet, gatorna, de stora gröna ytorna och inte minst stadens eminenta renhållningsregler ger i hög grad intrycket av en välskött och inbjudande ren stad. Miami är på många sätt den perfekta storstaden; för utöver den rena fasaden rymmer staden också alla de välsignelser och nöjen som man begär, men som kanske inte alltid finns i alla storstäder.

Miami har ett strålande klimat, det är alltid varmt för årstiden och sommaren kan vara särskilt het och fuktig. Ibland inträffar häftiga och fascinerande åskskurar om sommaren, då får staden en nära karibisk eller tropisk touch. Vad som också förstärker detta intryck är de spännande och alligatorfyllda sumpmarkerna "The Everglades" väster om staden, som för övrigt är ett absolut måste för den som åker till Miami. Här får du äventyr för alla slantar!

Miami Beach

Med klimatet följer en överdådighet av livsnjutande, solsken och sommarklädda människor av den mest charmerande och eleganta klass. Det är ingen överdrift att Miami är värt ett besök, endast tack vara alla spännande människor. Miami Beach-området är det i särklass mest intressanta området vad gäller att träffa dessa spännande människor. Och du har inte upplevt Miami på riktigt om du inte hängt längs de utomordentliga stränderna och de livliga utomhuscaféerna i detta område.    

Miami Vice

Vid stränderna finns det anmärkningsvärda ställen som du för allt i världen inte får missa. Och för nostalgiska fans av 80-talsserien Miami Vice är ett besök på Jimbo's ytterst att rekommendera. Kvarteret verkar kanske lite lurigt vid första ögonkastet; för man ser bara några nedslitna skjul. Men vid närmare bekantskap upptäcker man att stället har en verkligt trevlig och gemytlig stämning.

Ett av skjulen rymmer nämligen en bar som andas en underlig blandning av husvagn och koja! Här möts man av trevliga lokala människor, kall öl och nyrökt fisk. Stället är verkligen unikt och mysighetsfaktorn är total när man sitter under bar himmel, och ja, här i denna särpräglade miljö spelade man in flera scener till Miami Vice när det begav sig.       

Lyckligtvis innehåller Miami så mycket mer, staden är så charmerande med sin mångfald; kubanska, argentinska och haitiska kvarter som sjuder av liv, färg och doft - särskilt Little Havana, den kubanske stadsdelen, är värt ett besök! Vidare har vi det lätta och fashionabla Lincoln Road Mall, en gågata i South Beach full av shopping i toppklass och massvis med eleganta Miami-medborgare. Här finns riktigt bra underhållning, och glöm inte nattlivet, som inte backar för något - glitter och glamour, barer och dansgolv för varje musiksmak.

Husen du aldrig glömmer!

Miami är en arkitektonisk och charmerande mix av höga skyskrapor - staden har USA's tredje högsta skyline, ständigt växande och bländande vacker - som ett smycke med sina pastellfärgade hus och vidunderlig Art Deco-stil. Stadens South Beach-område består av ett helt kvarter sådana hus, det så kallade Art Deco Historic District. 

Vill du göra en solig Roadtrip i Miami

Miami som är en del av USAs Sunshine State, Florida, bjuder på kritvita stränder, nöjesparker, vackra nationalparker och spännande städer som Miami och Orlando. Packa ner solkräm, badkläder och körkort och varför inte kasta dig ut på vägarna på en roadtrip!

Boka din hyrbil i Miami här

Världens coolaste pool!

När du har fått nog av hus, finns det flera ställen lite utanför Miami som du bör kolla in. Speciellt den sköna, lugna lilla ön Key Biscayne med härliga stränder. I Coral Gables ligger, vad som i det närmsta är strändernas motsats - The Venetian Pool. En gigantisk pool skapad ur ett hål i jorden med vattenfall, koraller, undervattensgrottor och palmer. Det hela är bombastiskt och stort, som så mycket annat amerikanskt, men samtidigt otroligt häftigt och imponerande. Och en simtur här är bara något av allt det man kan hitta på i Miami.

Studera i USA?

Är du kanske intresserad av att studera i USA? Då kan KILROY education hjälpa dig! Boka in en kostnadsfri studierådgivning idag eller läs mer om att studera i USA!

Låter en resa till Miami som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Miami. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...