{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Under dina studier i Brisbane kan parkhäng bli en populär aktivitet, vilket vi ser här.
En vacker vy över Brisbane som du kan uppleva om du väljer att studera där.

Om att studera i Brisbane

Att plugga i en storstad är inte nödvändigtvis synonymt med stressiga människor och en hektisk atmosfär, särskilt inte här i Australiens Brisbane! I Brisbane känner du direkt den avslappnade viben vid ankomst - en modern stad med läckra stränder och ca 245 soldagar per år! En dröm för studenter! Låter det lockande? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

  • En eller två terminer i Brisbane (Study Abroad)
  • Bachelor’s Degree i Brisbane
  • Master’s Degree i Brisbane
  • Du kan dessutom även praktisera i Brisbane!

Vi guidar dig genom ansökan till några av de bästa universiteten i Brisbane. Se listan på universitet längre ner på den här sidan.

Universitet i Brisbane

Du har möjligheten att studera i Brisbane i Australien på följande universitet genom oss:


Leva och plugga i Brisbane

Brisbane har det mesta du kan önska dig- allt från roliga och galna nätter på stan och ett spännande musikutbud till mysiga eftermiddagar på café och lata dagar på stranden. I detta härliga klimat kan du och dina nya vänner hitta på massor av spännande aktiviteter, exempelvis hyra vattenskoter, ta en surfkurs, cykeltur eller njut av en picknick!

I Brisbane bor mer än 2 miljoner människor och staden har vid flera tillfällen rankats bland de absolut bästa städerna i världen att bo i. Det finns mycket sociala aktiviteter, ett stort kulturellt utbud samt olika sport- och utomhusaktiviteter. Det är en spännande och trygg stad, med stor mångfald, social och öppen lokalbefolkning samt en avslappnad atmosfär.

Aktiviteter runt Brisbane

Träffa lokalbefolkning i Brunswick Street Mall eller filosofera och lyssna på livemusik i bohemiska West End. Vill du få dig en fantastisk överblick och utsikt över staden kan vi rekommendera att du tar bussen upp till Mt Coot-tha Lookout!

Det finns gott om färggranna marknader, vattenaktiviteter, barer och klubbar, nöjesparker, natur etc. Här är den perfekta platsen att slappa på stranden och beundra de mäktiga skyskraporna. Det finns även väldig bra naturupplevelser runt Brisbane. I Hervey Bay kan du har valskådning, bergsklättring vid Kangaroo Point eller varför inte hyra en kajak och paddla ner för Brisbane River (den längsta floden i Queensland).

Energiska och episka Surfers Paradise är kustlinjens centrum. Mjuka vindar och vackra vågor attraherar nybörjare som erfarna att njuta av en dag på brädan. Kvällsshoppingen, caféerna, musiken och restaurangerna längs stranden gör Surfers värt ett besök. Studentlivet blir inte bättre än så här!

Roadtrip vid sidan av plugget

Eftersom du är i Australien är det ett ypperligt tillfälle att passa på att utforska detta fantastiska land! Varför inte hyra en bil i Brisbane över helgen och ta en minisemester? Eller hyra en cool och praktisk campervan i Australien och ha boende och transport i ett på din roadtrip Down Under. Oavsett om du vill veta mer, har några frågor eller är redo att boka hjälper vi dig!

Bra att veta för dig som vill studera i Brisbane och i Australien

Utlandsstudier är rena rama djungeln, vi vet. För att göra valet av land, stad och universitet enklare för dig har vi därför plockat ut och sammanställt det som är allra viktigast att ha koll på vid studier i Australien. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och tricks inför utlandsstudierna Down Under.

Praktisk info om studier i Australien

Vill du veta mer om att plugga i Brisbane i Australien?

Vi vet det mesta om att studera i Brisbane och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Stadens vibes

Strand/Storstad/Härligt klimat

Highlight

Enormt utbud av olika aktivteter

Studieavgift?

Snacka med oss!

Brisbane

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Varför studera i Brisbane med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studera i Brisbane? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Australien, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...