{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
studera i melbourne och upplev den här skylinen i solnedgången
en makalös kustlinje utanför melbourne

Om att studera i Melbourne

Studentlivet i Melbourne är episkt! Det finns massor av schysta barer, kulturlivet blomstrar och stränderna är fantastiska. Det är ingen överraskning att Melbourne gång efter gång rankas som en av de bästa städerna i världen, både att bo och plugga i. Det är en stad som är ren, fräsch och säker! Taggad på att plugga i Melbourne? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

  • En termin i Melbourne (Study Abroad)
  • En Bachelor’s Degree i Melbourne
  • En Master’s Degree i Melbourne
  • Diploma i Melbourne
  • Du kan dessutom även praktisera i Melbourne!

… och vår studierådgivning är helt gratis! Vi guidar dig genom ansökan till några av de bästa universiteten i Melbourne. Se listan på universitet längre ner på den här sidan.

Vart vill du studera i Melbourne?

Du har möjligheten att studera i Melbourne i Australien på följande universitet genom oss:


Leva och plugga i Melbourne

Om du väljer att plugga i Melbourne får du ett behagligt klimat, likaväl som parkerna och de olika stadsdelarna är vackra. Lokalbefolkningen har en passion för god mat och dryck. Det finns mer än 3000 restauranger i Melbourne, så att även den mest kräsna kommer att bli sugen. Melbourne är även känt för att ha mest av och vara bäst på mode, nattliv, musik, komedi, sport och event. Som grädde på moset finns många vackra stränder och nationalparker precis utanför stadsgränserna.

Varför studera i Melbourne?

Du kommer troligen att bli förvånad över hur öppna och vänliga Melbourneborna är när du flyttar hit från lilla Sverige, de är kända för att vara roliga, snälla och karismatiska. Det är lätt att lära känna nya människor här och du kommer ha hittat nya vänner på nolltid!Lokalbefolkningen älskar kaffe och sitter gärna i timmar och fikar, snackar och njuter av livet. Det kan vara en tradition som har plockats upp från två inflytelserika minoritetsgrupper: grekerna och italienarna.

Staden har flera fantastiska gömda pärlor. Om du vill avnjuta en god kopp kaffe eller en kall öl, sväng förbi någon av Melbournes takterrasser, som staden är känd för. Låt dig aldrig luras av hur fasaden ser ut; bakom en sliten dörr kan kulinariska hemligheter gömma sig på en förstklassig restaurang, en rostig spiraltrappa kan leda dig till en trendig takterrass-bar och ödsliga gränder kan nå fram till de trendigaste caféerna, butikerna och gallerierna. Lämna fördomarna hemma och börja utforska

Melbournes klimat

Melbourne har ett tempererat kustklimat, som kännetecknas av väldigt föränderligt väder med varma till heta somrar och mild vår och höst samt kalla vintrar. På grund av stadens platta topografi och placering kan det ske snabba väderförändringar i Melbourne.

Bra att veta för dig som vill studera i Melbourne och i Australien

Utlandsstudier är rena rama djungeln, vi vet. För att göra valet av land, stad och universitet enklare för dig har vi därför plockat ut och sammanställt det som är allra viktigast att ha koll på vid studier i Australien. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och tricks inför utlandsstudierna Down Under.

Praktisk info om studier i Australien

Vill du veta mer om att plugga i Melbourne i Australien?

Vi vet det mesta om att studera i Melbourne och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Stadens vibes

Öppna och vänlig befolkning/Storstad

Highlight

Episk studentstad

Studieavgift?

Snacka med oss!

Melbourne

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Varför plugga i Melbourne med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studera i Melbourne? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Australien, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...