Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Tre studenter på campus vid Curtin University

Om att studera vid Curtin University

Curtin University, med studenter från 125 olika länder, det största och mest kulturellt varierade universitetet i Western Australia. Curtin University är ett prestigefyllt och välkänt universitet mycket på grund av sitt engagemang för innovation och för sin höga akademiska standard. Universitetet har tagit emot många utmärkelser av både internationella och nationella organisationer. Campus ligger strax utanför Perth och erbjuder ett fantastiskt studentliv där du kan kombinera strandliv med unika äventyr. 

Nyfiken på att plugga här? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

 • En eller två terminer (Study Abroad)
 • En Bachelor’s Degree
 • En Master’s Degree
 • En Ph.D
 • Postgraduate Certificates/Diplomas

Vi guidar dig genom ansökan till några av de bästa universiteten vid Gold Coast, däribland Bond University. På Bond University är ett studieår indelat i tre terminer och du kan slutföra en kandidatexamen på två år, istället för tre. Även masterutbildningar kan slutföras inom en kortare period än vanligt.

Varför studera vid Curtin University?

Cutin förbereder sina studenter inför en framgångsrik karriär på den internationella arbetsmarknaden genom att ge dom nödvändiga kunskaper och självförtroende på praktiska och branschinriktade utbildningar. Curtin samarbetar över 90 institutioner över hela världen, med partners som: Alcoa, Alzheimer's Australia, Bankwest, BHP Billiton, Cancer Council Western Australia, Chevron, CSIRO, Rio Tinto, the Water Corporation och Woodside.

Förutom att du får internationell akademisk erfarenhet och lär känna nya vänner från världens alla hörn får du dessutom göra det i en av världens häftigaste städer, Perth. Det är ett perfekt tillfälle att utforska västra Australiens natur- och djurliv och åka på spännande utomhusaktiviteter.

6 skäl till att studera vid Curtin University

 • Du får uppleva Perth – en av de trevligaste städerna i världen att leva i med sina många soltimmar. Faktum är att Perth är den staden i Australien som har flest soltimmar per år!
 • Du får internationell erfarenhet och lär känna människor från hela världen – på universitetet studerar runt 16 000 internationella studenter från 125 länder.
 • Du kommer att kunna leva på Australiens modernaste campus.
 • Dina studier kommer att inkludera samarbeten med företag och internationella föreläsare.
 • När du inte studerar kan du njuta av stränderna och alla utomhusaktiviteter Perth bjuder på.
 • … dessutom kan du få uppleva flash mobs, ett ”color run”, storskalig karaoke utomhus, utomhusbio och mycket mycket mer…

Samarbeten med internationella partners

För att förbereda studenter till fullo inför deras framtida yrkesliv, med både rätt kunskaper och nätverk erbjuder Curtin University praktiska utbildningar anpassade till den rådande marknaden. Curtin har partnerskap men över 90 institutioner över hela världen och företagspartners så som, Alcoa, Bankwest, Rio Tinto, the Water Corporation och Woodside. Många av dessa partners jobbar inom gruvindustrin, en industri viktig för Perth såväl som Western Australia.

Studentboende vid Curtin University

På Curtins University’s campusområde finns det nästan 1 000 studentrum och här får många studenter vänner för livet från alla världen hörn. Omkring 75 % av alla studenter som bor på campus är internationella. Majoriteten av alla europeiska studenter föredrar dock att bo utanför campus tillsammans med andra studenter. Två populära områden att bo i är South Perth, mellan campus och centrum, och Scarborough som ligger när stranden.

Vad kan jag studera vid Curtin University?

Alla utbildningar är skräddarsydda för att passa dagens arbetsmarknad samt för att passa på en internationell marknad. Lärarna delar med sig av sin internationella erfarenhet och undervisningen är även dynamisk i sin mix av föreläsningar, grupparbeten och riktiga exempel från arbetlivet. Du kommer att få bästa möjliga utbildning och tid när du studerar vid Curtin University. De mest populära programmen på Curtin University är:

 • Business
 • Media och film
 • Hälsovetenskap
 • Ingenjör

Ansökan till Curtin University

Våra studievägledare hjälper dig med ansökningsprocessen och mot en oförglömlig tid på Curtin University! Några grundläggande fakta inför din ansökan:

 • För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
 • För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 
 • Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Curtin University har löpande antagning. Det akademiska året är fördelat på två terminer som börjar i februari och juli. Vi rekommenderar att du anmäler dig minst fem månader före start av kursen. Då har du tillräckligt med tid för att se till att alla delar av din ansökan är i ordning.

Vill du veta mer om att plugga på Curtin University i Perth?

Vi vet det mesta om att studera i Perth och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Australien, helt kostnadsfritt!

Dina drömmar i fokus

Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Utbildningar & studiealternativ

Curtin University erbjuder en variation av kurser som media, hälsa, business och teknik. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Fristående kurser i 1-2 terminer
 • Kandidatexamen
 • Masterexamen
 • Postgraduate Certificates/Diplomas 
 • Doktorsexamen

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på Curtin University. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid Curtin University?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Läs mer om finansiering här

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i Perth och alla andra frågor.

Läsåret

Utbildningar vid Curtin University i Perth börjar två gånger per år, den första i februari och den andra juli.

 

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Antal studenter

Över 50 000

Var?

Perth, Australien

Studieavgift?

Ja, snacka med oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.
Finansiering

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Kommande events

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...