{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera på Blue Mountains International Hotel Management School

Studera på Blue Mountains International Hotel Management School i Sydney med KILROY
Studera på Blue Mountains International Hotel Management School i Sydney med KILROY

Hur vi på KILROY hjälper dig att studera på Blue Mountains International Hotel Management School

Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS) är en del av Torrens University Australia och är rätt plats för dig om du vill starta en karriär inom Hotel Management. Det är den ledande hotellskolan i Australien och den erbjuder en simulerad hotellmiljö i världsklass, där du kommer att göra all din praktiska träning. Vi erbjuder kostnadsfri studierådgivning och hjälper dig utforska dina möjligheter på Blue Mountains International Hotel Management School. Din personliga studierådgivare hjälper dig med alla praktiska förberedelser som ansökan, finansiering, stipendier och boende när du vill studera en:

 • termin eller läsår (Study Abroad), som en del av din svenska utbildning
 • Bachelorprogram
 • Masterprogram

... på Blue Mountains International Hotel Management School vid Torrens University.

Så vad är Hotel Management? I huvudsak handlar det om att leda och övervaka driften av hotell, motell och resorter och du kommer att lära dig ansvarsuppgifter som att hantera ekonomi och budgetar, anställa och utbilda personal och hantera kundrelaterade frågor. Det är det perfekta valet för studenter med en passion för service och som drömmer om en karriär på hotell runt om i världen.

Få gratis studierådgivning

5 goda anledningar för att studera på BMIHMS

 • Hotellskolan nummer 1 i Oceanien (enligt QS World Universitys rankning 2022)
 • Du kommer att få en engagerande och praktisk lärupplevelse på skolans simulerade hotellområde
 • BMIHMS erbjuder betalda praktikplatser i samarbete med några av de mest prestigefyllda hotellkedjorna i Australien
 • Du kommer att få en internationellt erkänd examen och vara väl förberedd för en karriär inom världens mest prestigefyllda hotellkoncerner
 • Lär dig av branschanknutna lärare inom ämnet och bli väl förberedd inför din framtida karriär

Ansökan till BMIHMS

Blue Mountains International Hotel Management School är en del av Torrens University som har ett treterminssystem. Det innebär att du kan påbörja dina studier i januari, juli eller september.

Blue Mountains International Hotel Management School har löpande antagning så du kan söka när som helst på året till kommande studiestarter. Vi rekommenderar att du kontaktar oss så snart du funderar på att studera på BMIHMS. Vi vill inte att du hindras av några deadlines! De exakta behörighetskraven varierar beroende på vilken utbildning du vill söka till eller om du vill söka fristående kurser (Study Abroad) i 1-2 terminer.

I de flesta fall kan Blue Mountains International Hotel Management School utvärdera dina engelskkunskaper utifrån dina gymnasiebetyg i engelska. Om du inte uppfyller kraven måste du antingen göra ett standardiserat engelsktest som TOEFL eller IELTS, eller så kan du göra Torrens eget engelsktest som är kostnadsfritt. Prata med oss så hjälper vi dig att ta reda på vad som krävs.

Varför KILROY?

Gratis studierådgivning
Vi svarar på alla dina frågor om att studera utomlands. Att ta emot vår hjälp är kostnadsfritt och det finns inga dumma frågor och inga dolda avgifter skrivna med finstilt någonstans.
1 - 1
Du får din egen personliga studievägledare. Tillsammans skräddarsyr ni din utbildning utomlands utifrån dina drömmar, önskemål och möjligheter samt vår erfarenhet.
Vi guidar dig från A-Z
Vi hjälper dig med dina allra första frågor och berättar om allt du behöver veta när det kommer till studieämnen, finansiering, bostäder, stipendier, visum och allt däremellan. Du kommer inte missa några viktiga detaljer.

Examens vid Blue Mountains International Hotel Management School

Du kan studera:

 • En termin eller två /Study Abroad ( under ditt sabbatsår eller som en del av dina studier hemma i Sverige)
 • Kandidatexamen
 • Masterexamen (en av det störta utbudet av 1-åriga Mastrersprogram i Australien) 
 • Certifikat eller diplom (en specialisering inom ett område) 

Året är uppdelat i ett trimestersystem som börjar i februari, juni och september. Vi rekommenderar att du ansöker så snart du vet att du vill studera Blue Mountains International Hotel Management School.

 

Financing your studies Finansiera dina studier

Studieavgiften till Blue Mountains International Hotel Management School varierar beroende på din studienivå och studieområde. Vi räknar ut den exakta kostnaden för det program eller kurser som du vill plugga och hur stor budget du behöver för att kunna leva i Sydney (eller andra platser).

Studenter från vissa länder kan söka deltidsarbete i Australien vid sidan av studierna t.ex. på ett café eller på en biograf.

Studierådgivning

Helt gratis

Studenter

1,200

Plats

Sydney, Melbourne & Brisbane

Finansiering

Vi kan hjälpa dig

Läs mer om att...

Gratis studierådgivning

Vi kan hjälpa dig från A-Z och svara på alla dina frågor
Studierådgivning

Finansiering

Ta reda på hur du kan finansiera dina studier utomlands
Finansiering

Tester

Vissa studenter kan behöva göra ett engelskatest
Antagningstester

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...