{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera på Torrens University

Studera utomlands på Torrens Univerrisy med KILROY
Studera utomlands på Torrens Univerrisy med KILROY

Hur KILROY kan hjälpa dig att studera på Torrens University

På Torrens University i Australien är det nytänkande lärandet skräddarsytt för att passa dig och deras starka näringslivskontakter ger dig allt du behöver för att lägga grunden till en karriär du kommer älska.  Deras kurser är inriktade mot design, ekonomi, hälsa, teknik, utbildning, hotell och restaurang och de erbjuder även engelskkurser. Du kommer kunna få praktisk erfarenhet inom din bransch och vara redo för arbetslivet när du tar din examen.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälper dig utforska dina olika studiemöjligheter. Din personliga studierådgivare hjälper dig med alla praktiska förberedelser som ansökan, finansiering, stipendier och boende när du vill studera en:

 • Bachelorprogram
 • Masterprogram

...på Torrens University.

Torrens University är Australiens snabbast växande universitet. De erbjuder flexibla studielösningar på sina campus i Sydney, Melbourne, Adelaide och Brisbane. Torrens University fokuserar på att erbjuda näringlivsanpassade utbildningar och på att tillhandahålla praktikplatser som en del av vissa program, vilket förbereder för en framgångsrik karriär efter examen.

Billy Blue College of Design vid Torrens University Australia är landets mest framstående designskola. Läs mer om Billy Blue College of Design här.

Få gratis studierådgivning


5 goda anledningar att studera på Torrens University

 • Med sitt stora nätverk av campus i Sydney, Adelaide, Melbourne och Brisbane har du flexibilitet att studera i den stad som passar dig bäst.
 • Torrens Universitys utbildningar är karriärinriktade och utformade i samarbete med näringslivet. De fokuserar på att få sina studenter anställningsbara och erbjuder mängder av praktikmöjligheter.
 • De nådde andra plats i kategorin ”overall employment for international graduates* (i undersökningen Quality Indicators for Learning and Teaching 2021)
 • Generösa stipendier tillgängliga för europeiska studenter, vilket gör det till ett prisvärt alternativ.
 • Torrens University erbjuder ett kostnadsfritt engelsktest så att du kan slippa att betala för och skriva TOEFL- eller IELTS-testet (om du inte har tillräckligt höga betyg i engelska från gymnasiet)


Campusområden på många platser i Australien 

Torrens University erbjuder dig ett nationellt nätverk för att du ska kunna studera på universitetets campus i Sydney, Melbourne, Brisbane eller Adelaide.

Studera i Sydney

I Sydney kan du välja mellan studier i ekonomi/business, hotell och turism eller hälsa på Surry Hills-campuset i centrala Sydney eller design och medieteknik på Ultimo Campus som ligger i centralt i Ultimo. Ultimo Campus är känt för att vara populärt bland internationella studenter och ligger i ett ombyggt lager och är en inspirerande och kreativ miljö för designstudenter.

En bit utanför Sydney erbjuder Torrens University en unik möjlighet för alla som är intresserade av hotell och turism att studera på Leura Campus i Blue Mountains på välkända Blue Mountains International Hotel Management School. [länk: läs mer om BMIHMS här].

Studera i Melbourne

De två campusområdena i Melbourne har fokus på innovation och hållbarhet. Välj mellan praktiska studier inom hälsa på Fitzroy Clinic, som drivs av studenter, eller studera design och medieteknik, hälsa, ekonomi/business eller hotell och turism på Flinders Street Campus. Du kommer att vistas nära Melbournes stadskärna, stadens kulturella hjärta, där många internationella studenter tillbringar mycket av sin tid.

Studier i Brisbane

Om du väljer att studera på ett av de två campusen i Brisbane, kommer du bo i en av Australiens varmaste delstater - med i genomsnitt 300 soldagar per år kan du njuta av strandlivet året runt. På Fortitude Valley-campuset kan du välja mellan design och medieteknik, hälsa, ekonomi/business och hotell och turism. Gotha Street Campus är ett praktiskt inriktat lärocentrum för alla utbildningar inom hälsa.

KILROY är partner med StudentOne. De erbjuder olika typer av rum på tre olika platser i Brisbane nära Torrens och kollektivtrafik. StudentOne har flexibla bokningsvillkor. Du kan välja 4 – 52 veckors vistelse och du kan faktiskt boka ditt rum redan innan du fått antagningsbeskedet från din skola eftersom StudentOne även har flexibla avbokningsvillkor.

Du kan bo själv i en enrumslägenhet, i delat dubbelrum eller i en lägenhet med upp till sex sovrum. Utöver trevliga rum erbjuder StudentOne en härlig gemenskap och många roliga aktiviteter. Varje månad arrangeras sociala aktiviteter som grillkvällar, yoga, poolparty, sportaktiviteter med mera. Ett perfekt ställe för att finna och hänga med vänner på!

Spana in rum, kostnader och boka din plats här.

Studier i Adelaide

När du studerar i huvustaden i delstaten South Australia får du en prisvärd, säker och studentcentrerad hemstad - med sina låga levnadskostnader och livliga kulturliv är Adelaide mycket studentvänligt. Du kan studera ekonomi/business, hälsa eller design och medieteknik på Torrens Wakefield Street-campus eller välja Pulteney Street Campus som specialiserar sig på hotell- och turismstudier.


Ansök till Torrens University - hur och när?

Torrens University har ett treterminssystem. Du kan påbörja dina studier i februari, juni eller september.

Torrens University har löpande antagning och vi rekommenderar att du kontaktar oss så snart du funderar på att börja studera på Torrens University. Vi vill inte att du hindras av några deadlines! De exakta behörighetskraven varierar beroende på vilken utbildning du vill söka till eller om du vill söka fristående kurser (Study Abroad) i 1-2 terminer.

I de flesta fall kan Torrens University utvärdera dina engelskkunskaper utifrån dina gymnasiebetyg i engelska. Om du inte uppfyller kraven måste du antingen göra ett standardiserat engelsktest som TOEFL eller IELTS, eller så kan du göra Torrens eget engelsktest som är kostnadsfritt. Prata med oss så hjälper vi dig att ta reda på vad som krävs.

Varför KILROY?

Gratis studierådgivning

Vi svarar på alla dina frågor om att studera utomlands. Att ta emot vår hjälp är kostnadsfritt och det finns inga dumma frågor och inga dolda avgifter skrivna med finstilt någonstans.

1 - 1

Du får din egen personliga studievägledare. Tillsammans skräddarsyr ni din utbildning utomlands utifrån dina drömmar, önskemål och möjligheter samt vår erfarenhet.

Vi guidar dig från A-Z

Vi hjälper dig med dina allra första frågor och berättar om allt du behöver veta när det kommer till studieämnen, finansiering, bostäder, stipendier, visum och allt däremellan. Du kommer inte missa några viktiga detaljer.

Examens på Torrens University

Du kan studera: 

 • En termin eller två /Study Abroad ( under ditt sabbatsår eller som en del av dina studier hemma i Sverige) 
 • Kandidatexamen
 • Masterexamen (en av det störta utbudet av 1-åriga Mastrersprogram i Australien) 
 • Certifikat eller diplom (en specialisering inom ett område) 

Året är uppdelat i ett trimestersystem som börjar i februari, juni och september. Vi rekommenderar att du ansöker så snart du vet att du vill studera vid Torrens University.

Finansiera dina studier

Studieavgiften till Torrens University varierar beroende på din studienivå och studieområde. Vi hjälper dig att räkna ut den exakta kostnaden för det program och kurser som du vill plugga samt en budget på hur mycket du borde ha för att leva och bo i Sydney.

Studenter från vissa länder kan söka deltidsarbete i Australien vid sidan av studierna t.ex. på ett café eller på en biograf.

Studierådgivning

Helt graits

Studenter

21,000

Plats

Sydney, Melbourne, Adelaide & Brisbane

Finansiering

Vi kan hjälpa dig

Läs mer om att...

Gratis studierådgivning

Vi kan hjälpa dig från A-Z och svara på alla dina frågor
Studierådgivning

Finansiering

Ta reda på hur du kan finansiera dina studier utomlands
Finansiering

Tester

Vissa studenter kan behöva göra ett engelskatest
Antagningstester

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...