{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i Florida

Gångbro över vattnet i Florida
Hus vid stranden i Miami

Plugga i Florida - vi hjälper dig med ansökan!

Den soliga delstaten Florida är en härlig plats för studier i USA. Bo och studera i antingen Miami eller Tampa i Florida under en eller två terminer. Eller avklara en hel utbildning! Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som information om finansiering, boende, stipendier och ansökan om du är intresserad av:

 • En eller två terminer i Florida (Study Abroad)
 • Associate's Degree
 • Bachelor's Degree
 • Master's Degree

Få gratis studierådgivning

Universitet & colleges i Florida

Du har möjligheten att studera i Florida vid nedan universitet/colleges:

Om New York Film Academy (NYFA) i Miami

NYFA är en av de bästa skolorna i världen inom film och teater. Skolans huvudcampus ligger i New York och Los Angeles, men du kan även studera på NYFAs campus i Miami. I Miami kan du studera:

 • Bachelor of Fine Arts in Film
 • Bachelor of Fine Arts in Acting
 • Master of Fine Arts in Film
 • Master of Fine Arts Acting Degree

Om Hillsborough Community College (HCC) i Florida 

Hillsborough Community College ligger i storstadsområdet Tampa i Florida, circa en time väster om Orlando på vackra Golfkusten. Området Tampa Bay bjuder på ett härligt kustliv, med sportaktiviter, kulturella händelser, shopping och mängder av restauranger.

Vid HCC kan du i princip läsa vad du vill, exempelvis:

 • Turism
 • Ekonomi
 • Dans
 • Digitala medier

… och över 160 ytterligare utbildningar. Läs mer om HCC här.

Att studera i Florida låter dig leva mitt i en region som har sol året om, en livlig kultur och ett blomstrande handelsklimat med ypperliga utbildningsmöjligheter. Studenter vid HCC har tillgång till ett stort utbud av utomhusaktiviteter i och utanför Tampa, så som camping, hajking, ridning, cykling, fiske, dykning, segling och kajakpaddling. Endast en kort färd bort möts du utav över totalt 5 mil långa sandstränder längs det varma vattnet från Mexikanska golfen.

Florida har dessutom lokala sevärdheter och attraktioner så som Busch Gardens, Florida Aquarium, Lowry Park Zoo, och MOSI (Museum of Science & Industry). Dessutom ligger de populära nöjesfälten Walt Disney World och Universal Studios i närheten av Orlando.

Temaparker, kubanska vibbar & sol

När du pluggar i Florida kommer du känna av den vänliga befolkningen och den avslappnade atmosfären vilket bäst karaktäriserar Latinamerika mer än USA med tanke på dess närhet till Kuba, bara några timmar bort från Florida Keys. En stor del av Floridas befolkning kommer ifrån Kuba vilket ger regionen en stor blandning av religioner, åldrar och traditioner.

De vita stränderna är magnifika, speciellt South Beach nära Miami och Palm Beach som ligger en kort biltur längre norrut. Everglades Nationalpark är även ett måste att besöka i Florida. Everglades är ett stort subtropiskt träsk sydväst om Miami och här finns massvis att se. Vandra eller cykla nära Shark Valley eller åk på en av de spännande airboat turerna genom träsket. Chanserna är stora att du åtminstone kommer att se några riktigt farliga alligatorer i sin naturliga miljö.

Klimatet i Florida

Florida är en året-om-destination med mycket sol och jämna temperaturer. Men staten är även känt för sina fasansfulla orkaner. Orkansäsongen är från juni-oktober.

Information till dig som drömmer om att plugga i Florida

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i Florida och för dig som helt enkelt är nyfiken på att studera i USA. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om utlandsstudier i USA

Vill du veta mer om att plugga i Florida?

Vi vet det mesta om att studera i Florida och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Deadlines

Löpande antagning

Var?

Tampa & Miami

Highlights

Det ubtropiskt klimatet

Studieavgifter?

Snacka med oss!

Florida

Studenter berättar

Läs fler studentberättelser

Varför studera i Florida med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Få svar på dina frågor kring utlandsstudier och praktik utomlands - helt kostnadsfritt och utan dolda kostnader.

Dina drömmar i fokus

Dina drömmar och mål är prio ett. Tillsammans med din personliga studierådgivare skapar ni en upplevelse som du kommer att minnas för livet.

Vi guidar dig genom djungeln

Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier, så att du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...