{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera på Hawaii

Utsikt över Hawaii
Lummiga gröna berg på Hawaii

Om att studera på Hawaii

Hawaii består av ett antal större och mindre öar, mitt ute i Stilla Havet. Öarna har en enastående natur med sina långa vita stränder, turkosblåa vatten, tropiska djungel och glittrande vattenfall. Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

  • En termin på Hawaii (Study Abroad)
  • En Bachelor’s Degree på Hawaii
  • En Master's Degree på Hawaii

Vi guidar dig genom ansökan till våra universitet på Hawaii. Se listan på universitet längre ner på den här sidan.

Boka in en gratis studierådgivning

Vart vill du studera på Hawaii?

Du har möjligheten att studera på Hawaii vid nedan universitet/colleges:

Leva och plugga på Hawaii

Aloha! Hawaii är en bra plats för studenter där miljön är både rogivande, spännande och ger plats för äventyr. Särskilt europeiska studenter som gärna vill fly undan de kalla och mörka vintermånaderna passar Hawaii perfekt. Klimatet är felfritt för den som gillar sol och värme med temperaturer kring 28 grader året runt.

Oahu har den perfekta kombinationen av surf och strand, nattliv och storstadspuls. De många, många vita stränderna som ön erbjuder är perfekt för surf, snorkling och avslappning. Områded kring Waikki beach är känd för sitt stora utbud av restauranger, nattliv och shoppingmöjligheter.

Att uppleva på Hawaii

Förutom de 100 vackra stränderna på Hawaii finns det en massa spännande och exotisk kultur att upptäcka. Besök ett museum med utställningar från den Hawaiianska kulturen. Waikki erbjuder också riktigt bra shopping och här hittar du både stora välkända varumärken som Louis Vuitton, Chanel och Gucci såväl som mindre mer lokala butiker. Glöm inte att göra ett besök till en annanas- eller en kaffeplantage. Visste du att Hawaii är den enda amerikanska staden där man har kaffeplantage?

De flesta är omedvetna om att Honolulu är det blomstrande ekonomiska hjärtat av ön och många internationella företag har sina kontor i staden. Du och dina studiekamrater har flera alternativ att både nätverka såväl som att uppleva Hawaii med både surf och nattliv.

Klimatet på Hawaii

Klimatet på Hawaii är perfekt året om. Det är ingen större skillnad mellan de fyra årstiderna och medeltemperaturen året om ligger på stadiga 28 grader. Den enda skillnaden är att det är lite lättare till regn under vintersäsongen.

Information till dig som drömmer om att studera på Hawaii

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i USA och för dig som är nyfiken på att studera i USA. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om utlandsstudier i USA

Vill du veta mer om att studera på Hawaii?

Vi vet det mesta om att studera på Hawaii och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

STUDIELÄNGD

Du bestämmer!

STADENS KARAKTÄR

Flera öar att utforska

HIGHLIGHT

Perfekt klimat året om

VAD KOSTAR DET?

Snacka med oss!

Hawaii

Inspiration

Mer inspiration till praktik & studier utomlands

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...