{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i San Diego

Gångbro i San Diego
Surfare i San Diego

Studera i San Diego

San Diego kan vara den härligaste staden i Kalifornien att plugga i. San Diego är känd för att vara USAs finaste stad på grund av dess skönhet och det faktum att det är en av de mest säkra städerna i hela landet! Taggad på att plugga där? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

 • En termin i San Diego (Study Abroad)
 • En Associate Degree (College)
 • Certifikatutbildningar

Vi guidar dig genom ansökan till våra universitet i San Diego. Se listan på universitet längre ner på den här sidan.

Vart vill du studera i San Diego?

Du har möjligheten att studera i San Diego vid San Diego State University via KILROY.

Leva och plugga i San Diego

San Diego är perfekt om du älskar att sola, surfa, skating, mountain biking, spela beachvolleyball på stranden och många andra härliga sommaraktiviteter. Det regnar nästan aldrig i södra Kalifornien vilket gör San Diego till en perfekt plats för spontanaktiviteter utomhus. Njut av de vackra stränderna och det varma klimatet under din studietid i USA.

Att uppleva i San Diego

Mission Beach och Pacific Beach är populära områden bland internationella studenter i San Diego. Ska du studera en eller två terminer i San Diego och föredrar att bo utanför campus är dessa områden bra att bo i. Vid sidan av den fyra kilometer långa stranden ligger viken där det finns mängder av vattensporter, caféer, restauranger och butiker. När du inte studerar eller är på föreläsningar finns det många olika utflykter att göra både i och kring San Diego. Här nedan har vi listat några av dom:

 • Besök USS Midway Museum eller gör en "San Diego Harbor Cruise".
 • Testa olika ölsorter med vännerna. I San Diego finns över 70 bryggerier!
 • Ät tacos eller en California Burrito. Staden är känd för sina "taquerias" eller tacobarer och har över 1000 stycken i området. Vi rekommenderar att du stannar två terminer om du ska hinna testa hälften av dem ;)
 • La Jolla är en avslappnad strandort längs San Diegos kust. Perfekt för att simma i havet, snorkla, surfa, dyka eller paddla kajak. Här finns också lite finare restauranger och exklusiva butiker.
 • Hoppa ombord på en häpnadsväckande tur ut på havet och se valar och delfiner i det fria. Kaliforniens kust är ett bra område att kunna se flera olika havsdjur som valar, delfiner, sjölejon mm.
 • Besök färgstarka Mexico, Hawaii eller Palm Springs.
 • Utforska en av de fantastiska nationalparkerna som, t ex Anza-Borrego Desert State Park, Cleveland National Forest, Joshua Tree National Park eller Yosemite National Park.
 • Paddla kanot eller åk wakeboard i i Colorado River.
 • Ta tåget till Los Angeles - bara själva tågresan är vacker då du reser längs med kusten.
 • Gör en Pacific Coast Highway road trip från San Diego till San Francisco.

Klimatet i San Diego

Det milda klimatet i södra Kalifornien är beundransvärt, vilket gör San Diego till en populär stad vid havet. Det är soligt och varmt största delen av året och regnar gör det ytterst sällan. Lägsta temperaturerna är i januari där den kan ligga mellan 9-18°C. Högsta temperaturerna är oftast i augusti då temperaturen ofta visar omkring 26°C.

Information till dig som drömmer om att studera i San Diego

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i San Diego och för dig som är nyfiken på att studera i USA. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om utlandsstudier i USA

Vill du veta mer om att studera i San Diego?

Vi vet det mesta om att studera i San Diego och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Stadens karaktär

Alltid nära till havet

Highlights

Sola, surfa, skating, beachvolleyboll

Vad kostar det?

Snacka med oss!

San Diego

Inspiration

Få mer studieinspiration här

Varför studera i San Diego med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studera i San Diego? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...