{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Standard C-25 | Cruise America

hyr husbilen standard C-25 och upplev usas och kanads skogar
Cirkapris per dag under högsäsong.
Vad ingår?
Få mer information & boka här
Standard C-25 från Cruise America

Husbilen Standard C-25 från Cruise America ger dig känslan av total frihet när du reser genom USA eller Kanada.

Alla bekvämligheter finns ombord, och du behöver inte oroa dig för att hitta lokala transport eller boende. Du har din hyrbil och hotell i ett och samma paket!

Standard C-25 är en utav de mest populära husbilarna att hyra i Nordamerika. När den hyrs i USA inkluderas en generator som ger el till flertalet funktioner i bilen. Den här budgetvänliga husbilen är en favorit för dem som är ute efter en större husbil med öppen planlösning.

Husbilen är perfekt för en familj med två barn eller för fyra vänner som reser tillsammans. Med en takhöjd på hela två meter är detta även den perfekta lösningen för långa campare.

Precis som med alla husbilar och campervans från Cruise America har all onödig extravikt slopats, utan att för den delen försämra prestandan. Med en mindre fordonsvikt och bra däck minskas bränsleförbrukningen.

Minimumålder för att hyra den här modellen är 21 år.

Frågor? Snacka med oss!

Mer information

Här kan du hyra Standard C-25 i USA och Kanada

cruise americas hyrstationer för husbilar i usa och kanada

Vad ingår?

 • Trafik- och vagnskadereducering (CDW)
 • Stort sällskapsutrymme
 • Sovplats för 4-5 personer
 • Vattentoalett
 • Dusch
 • Kylskåp
 • Gasspis
 • Gasutrustning
 • Mikrovågsugn
 • Klimatanläggning
 • Elgenerator (endast i USA)

Funktioner:

 • Ford V8-motor men automatväxel 
 • ABS-bromsar och servostyrning
 • Farthållare
 • Surroundsystem
 • Energieffektiv LED-belysning
 • Kylskåp (Propane/AC/DC)
 • Bränsletank (208 liter bränsletank och 46 liter propangastank)
 • Vatten och avlopp (92 liter färsk vatten / 22 liter varmvattentank / 92 liter avlopp / 92 liter överskottsvatten)
 • Externs förvaringsutrymme
 • Längd: 7,6 m (25 ft)

Köra & sova i en Standard C-25

Standard C-25 har servostyrning och automatisk växellåda. Om du aldrig har kört med automatisk växellåda tidigare, oroa dig inte, det är mycket lätt och du lär dig fort. Allt du behöver tänka på när du kör en husbil är att göra vida svängar!

I den här modellen ryms 4-5 fem personer. Under natten omvandlas matbordet lätt till en enkelsäng. Det finns ytterligare två dubbelsängar ovanför förarhytten. Husbilen är idealisk för en grupp vänner, två par eller en familj på upp till fem personer.

Kök & badrum

Standard C-25 har ett fullt utrustat kök och badrum med bekvämligheter som ett centralt värmesystem för kyliga nätter i bergen. Diskhon har en elektrisk pump som är ansluten till det kallvattentanken. Spisen har två gasplattor - tillräckligt för delikatesskocken att laga en utmärkt camping-middag. Det finns också en mikrovågsugn och kylskåp med frysfack. Badrummet är utrustat med en dusch och vattentoalett.

Hyrstationer & envägshyra

Det finns totalt 44 Cruise America-uthyrningsställen i USA (varav 5 i Kanada) där du kan hämta upp din husbil. Resor till Mexiko är inte tillåtet. Det är möjligt att boka och hyra husbilen enkel väg mellan Cruise Americas hyrstationer i USA. Att hyra enkel väg kostar mellan USD 250-700. Priset för One-way fee beror på vart du hämtar och lämnar husbilen.

Enkelvägshyra mellan USA och Kanada är inte möjligt. Observera att denna kategori kanske inte finns tillgänglig på alla platser.

Luftkonditionering & värmesystem

Luftkonditioneringen kontrolleras enkelt inifrån husbilen och håller dig sval under varmare dagar. Den kopplas antingen in i ett externt kontaktuttag på campingplatsen alternativt direkt i husbilen (uttag finns endast i modeller hyrda i USA). Under kallare dagar kan luftkonditioneringen användas som luftvärmare.

Toalett med rinnande vatten

Då badrummet har rinnande vatten känns husbilen mer som ett riktigt hem. De stora avloppstankarna gör så att ni slipper stanna till allt för många gånger för att tömma tankarna.

Kylskåp

Ta med dig köket ut på vägarna med hjälp av ett mindre kylskåp. Kylen är av det större slaget och en större mängd mat och dycket få plats. Det finns dessutom ett mindre frys ovanför kylskåpet.

Mikrovågsugn

Alla husbilar från Cruise America har mikrovågsugnar. De många fördelarna med att kunna laga sin egna mat under roadtrippen är en av de främsta anledningarna till att älska resor i husbil. Blir du hungrig är det bara att slänga in medköpta snacks i mikron, sen är ni good to go för att fortsätta resan.

Elgenerator (endast i USA)

I husbilen finns en inbyggd generator som genererar ström till luftkonditioneringen, alla 120-volts uttag, mikrovågsugnen och kylskåpet. Det här är en fantastiskt bra funktion om du planerar att campa på en plats som inte erbjuder externa eluttag. Elgeneratorerna finns endast tillgängliga i husbilar som hyrs i USA (inte tillgängliga i Kanada).

Vad kostar det att hyra husbilen Standard C-25?

Priset för att hyra en husbil i USA eller Kanada varierar beroende på efterfrågan och säsong. För att få bästa möjliga pris för din husbil bör du se till att boka den långt i förväg. Att resa under lågsäsong är alltid billigare. Om du bokar kort inpå avresedatum eller under högsäsong kommer priserna vara högre. Precis som flygbiljetter! För att få exakt pris för dina resedatum kontakta oss.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...