{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vietnam

få hjälp av KILROY att planera din resa till vietnam
få hjälp av KILROY att planera din resa till vietnam

Resa till Vietnam – en favorit bland backpackers

Planerar du att resa till Vietnam har du ett fantatiskt äventyr framför dig. Här väntar gröna risfält så långt ögat kan nå, spektakulära berg och otroliga stränder. Fullkomligt frossa i det asiatiska köket eller lär dig mer av landets intressanta, men mörka historia. Vietnam har allt du kan önska utan ett backpackingäventyr - sol, bad, spännande kultur, otrolig mat och unik natur. 

Taggad på resa till Vietnam? Få ett gratis reseförslag!

Människorna och kulturen i Vietnam

Vietnam är en ständig favorit bland backpackers och det är inte svårt att förstå varför. Här väntar äventyr som inte riktigt går att jämför med någon annanstans i världen. Under en resa till Vietnam kommer du snabbt att förälska dig i mångfalden hos den vietnamesiska befolkningen. Du kommer upptäcka att varje ny stad är hem åt olika typer av människor, ingen plats är den andra lik men alla har definitivt sin unika charm. 

Platser att besöka under en resa till Vietnam

Några av de mest populära platserna besöka under din resa till Vietnam är:

Det vietnamesiska köket

Föreställ dig det bästa från öst med inslag av franska smaker. En bättre kombination är svårt att hitta och det bästa är att du kan hitta riktigt bra mat för en billig peng. Du kommer att upptäcka att till och med riset smakar annorlunda och bättre. Den kanske mest kända Vietnamesiska maträtten är Pho Bo, nudelsoppa med biff. Den serveras som frukost i små outlets med bara en rätt på menyn, gott och billigt. Win! 

Att ta sig runt under en resa i Vietnam

Vietnam har ett omfattande transportsysteme och du kan ta dig nästan vart som helst. Vi rekommenderar starlt att du tar tåget, vilket också är ett fantastiskt sätt ett se och uppleva landet. De allmänna bussarna finns ofta tillgängliga för alla möjliga utflykter, men även taxi kostar inte särskilt mycket i Vietnam. 

Tänk på att motorcykelåkning i Vietnam är endast att rekommendera för dig som har erfarenger, åk dit och spana in trafiken innan du bestämmer dig. Du kan hyra motorcyklar i bland annat Hanoi och Saigon.

Backpacking i Vietnam

Att utforska Vietnam under längre backpackingresa vågar vi påstå är det bästa sättet och uppleva och lära känna landet. För att göra det enkelt för dig att utforska alla möjligheter och aktiviteter lämpade just för backpacking i Vietnam har vi samlat allt som är värt att veta på ett och samma ställe - check it out nedan!

Ultimata guiden till backpacking i Vietnam

Nyfiken på att resa till Vietnam?

Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag för din resa till Vietnam och hela Asien. Boka in gratis reserådgivning via telefon eller i Stockholm så tar vi det därifrån!

Boka in en gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till Vietnam

Norra och södra Vietnam skiljer sig mycket och om du har tillräckligt med tid rekommenderar vi du utforskar båda regioerna. Besök  Hanoi och Ho Chi Minh,  Halong Bay, Sapa och Hué under din resa till Vietnam!

alt

Designa din drömresa till Vietnam

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

 

Starta

Vad vill du göra i Vietnam?

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...