{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hit drömmer vi om att resa i höst

Ninh Binh

Hit drömmer vi om att åka när kylan kommer! Vad står på din bucketlist?


Planerar du att resa i höst är det hög tid att göra slag i saken - för som bekant finns det en hel del att tänka på innan du kommer iväg. Drömmer du om att besöka paradisöar, volontärarbeta, vandra Inkaleden eller lära dig surfa? För att ge dig inspiration inför resan har vi satt ihop några reseförslag som är...just förslag på hur du kan kombinera äventyr och aktiviteter med att kunna vara spontan! 

Glöm inte att detta endast är reseförslag och inte färdiga koncept - hör av dig till oss så kan vi ta fram ett skräddarsytt reseförslag åt dig!


Börja designa din resa

 

 

Episk rundresa i Thailand

Låt oss presentera några av de bästa upplevelserna Thailand har att erbjuda. Här finns något för alla: kritvita sandstränder, frodig natur och såklart fantastisk mat! Detta reseförslag börjar i Bangkok och tar dig sedan genom djunglen till Hua Hin och Khao Sok National Park. Volontärarbeta sedan 2 veckor på ett djurskyddsscenter færelefanter (om du känner för det!) och avsluta resan med att chilla på paradisön Koh Samui. 

Reslängd: cirka 5-6 veckor 

Våra reseförslag är inte färdiga koncept - utan bara tips på hur du kan lägga upp din resa!

Se hela reseförslaget


Snorkling, tempel, nattliv & tropiskt klimat på Bali

Bali är en favorit som backpackers aldrig tycks tröttna på - och det är inte svårt att förstå varför! Passa på att besöka denna tropiska och budgetvänliga ö när högsäsongen (april-augusti) är över. Priserna är lägre och du slipper trängas med så många andra turister.  Vi har satt ihop det ultimata äventyret på Bali som innehåller surflektioner, snorkling, tempel, djungel och nattliv...behöver vi säga mer? 

Reslängd: cirka 3-4 veckor

Våra reseförslag är inte färdiga koncept - utan bara tips på hur du kan lägga upp din resa!

Se hela reseförslaget

Upplev det bästa av Indokina

Upplev Indokinas hjärta och själ genom att utforska historiska platser, lummig djungel, stimmiga städer och även paradisstränder. Bocka av både Thailand, Kambodja och Vietnam på din bucketlist under en och samma resa. Just detta reseförslag är ett äventyr som du gör tillsammans med andra backpackers, så om du letar efter reskompisar att kickstarta ditt äventyr i Asien med kan du vara säker på att du kommer få grymt sällskap!

Reslängd: cirka 1-2 månader

Våra reseförslag är imte färdiga koncept - utan bara tips på hur du kan lägga upp din resa!

Se hela reseförslaget

Vandra Inkaleden i Peru & Lost City Trek i Colombia

Snöra på dig vandringskängorna och ge dig ut på en episk resa i Sydamerika där några av världens bästa vandringar väntar på dig! Detta är inte direkt en solsemester, utan ett äventyr för dig som har med exempelvis Inkaleden på din bucketlist. Korsa floder, vandra genom täta skogar och korsa bergspass. Belöningen är ögonblick som du kommer att minnas för resten av livet! 

Reslängd: cirka 5-7 veckor

Våra reseförslag är inte färdiga koncept - utan bara tips på hur du kan lägga upp din resa!

Se hela reseförslaget

Volontärarbeta, surfa & lev »Pura Vida« i Costa Rica

Costa Rica är den perfekta kombinationen av exotisk djungel, surf, kultur och avkoppling. Börja din resa med att lära dig spanska under 2 veckor (det kommer du ha stor nytta av under din tid i Costa Rica) och delta i ett volontärprojekt som stöttar det lokala samhället. Vi rekommenderar också att du tar dig till Rincón de la Vieja för att utforska den häftiga naturen! Vill du byta ut volontärararbete mot ett surfcamp i Santa Teresa? Du bestämmer!

Resländ: cirka 4 veckor

Våra reseförslag är inte färdiga koncept - utan bara tips på hur du kan lägga upp din resa!

Roadtrip längs Australiens östkust

Vi behöver kanske inte förklara varför Australien är ett härligt ställe att resa till? Men du visste kanske inte att det är som varmast »Down Under« när vi har höst och vinter? Vi har därför satt ihop ett reseförslag där du får uppleva det bästa som östkusten har att erbjuda. Hyr en campervan och ge dig ut på vägarna för att utforska de natursköna omgivningarna och storstäderna i din egen takt. Börja i Sydney och ta dig hela vägen upp till Carins via Byron Bay, Fraser Island och Whitsundays!

Reslängd: cirka 4-5 veckor

Våra reseförslag är inte färdiga koncept - utan bara tips på hur du kan lägga upp din resa!

Se hela reseförslaget

Hur kan vi på KILROY hjälpa dig?

Visste du att du kan få gratis reserådgivning via KILROY? Glöm inte att det här endast är reseförslag som går att skräddarsy precis som du vill. Prata med oss så hjälper vi dig att designa din drömresa!

Boka gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...