{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

5 vinterresor för dig som vill fly kylan

5 rundresor för dig som vill fly vinterkylan

Drömmer du om en vinterresa?

Vind, hagel och rusk. Tre skäl till att sticka från Sverige snarast. Här bjussar vi på fem feta rundresor i fjärran som gjorda för vintersäsongen.

maldives-ocean-island-tropical
7 dagars båtluff i Maldiverna
Upptäck några av de vackraste öarna i Maldiverna under denna båtluff! Segla från ö till ö och njut av att vara omgiven av kristallklart vatten och kritvit sand. What else you need?
Läs mer

7 dagars båtluff mellan Maldivernas paradisstränder

Finns det något bättre sätt att undkomma vintern på om inte genom att båtluffa i Maldiverna? Om du är ute efter avslappning, sol, sand mellan tårna och snorkling i kristallklart vatten är den här rundresan det självklara valet.

Under den här rundresan väntar sju dagar i paradiset tillsammans med andra soldyrkande äventyrare. Ni tar er till några av de vackraste platserna i Maldiverna och njuter av det drömmigaste klimatet du kan tänka dig.

Reslängd: 7 dagar
Inkluderat: Transfer, snorkelutrustning, måltider (6 x frukost, 6 x lunch, 6 x middag)

taj-mahal-india-agra-woman-sari
15 dagars rundresa från Indien till Nepal
Denna feta rundresa från Indien till Nepal tar dig förbi några av de absoluta höjdpunkterna i de två länderna. Du får 15 magiska dagar tillsammans med andra äventyrliga backpackers i den vackraste miljön. Nice? JA!
Läs mer

15 dagars rundresa från Delhi till Kathmandu

new delhi ved solnedgang

Om du drömmer om ett äventyr genom två av de galnaste länderna i Asien är denna 15-dagar långa turnén från Delhi i Indien till Katmandu i Nepal ett alternativ du bara måste överväga.

Rundresan tar dig bland annat förbi majestätiska Taj Mahal, den heliga staden Varanasi och vackra Pokhara i Nepal, där du kommer att få möjligheten att utforska den orimligt vackra naturen. Bokar du in den här resan kan du gottat dig med att se fram emot att äta utsökt indisk mat och få helt unika naturupplevelser du inte hittar på någon annan plats i världen.

Resdagar: 15 dager
Inkluderat: All lokal transport, 14 övernattningar, ett antal upplevelser samt 2 måltider.

sri-lanka-kalpitiya-cover
7 dagars segling i Sri Lanka
Stig ombord på katamaranen och lev båtlivet under sju dagarna i vinter. Här får du allt i ett med transport, restaurang och boende i bästa möjliga kombination. Som bonus har du ett gäng andra soldyrkande backpackers som sällskap under resan längs Sri Lankas vackra kust.
Läs mer

7 dagars segling i södra Sri Lanka

fiskegubbe på sri lanka

Taggad på att guppa runt i en båt på Indiska Oceanen? Well, nu har du chansen att uppleva detta till ett extra plånboksvänligt pris. Under denna rundresa tillbringar du sju dagar på en katamaran tillsammans med max 11 andra backpackers från alla världens hörn. Ni seglar under dessa dagar förbi några av de häftigaste platserna längs Sri Lankas sydkust. Som sällskap kommer ni både ha delfiner, och om ni har tur, även valar.

Reslängd: 7 dagar
Inkluderar: Övernattning på båten, ett urval av upplevelser, samt måltider (6 x frukost, 5 x lunch, 6 x middag)

botswana-chobe-national-park-hippo
8 dagars rundresa i Botswana
Om du älskar djur, natur, och att äta middagar runt en lägereld under stjärnorna med andra backpackers är det här episka äventyr i södra Afrika som gjort för dig.
Läs mer

8 magiska dagar i Botswana

Botswana har et vanvittigt dyreliv

Kasta dig ut på ett äventyr som tar dig från Johannesburg i Sydafrika till Victoriafallen i Zimbabwe. Den största delen av rundresan sker i Botswana, ett i många fall är underskattat resmål som bjuder på helt otroliga safarimöjligheter, vackra landskap och världens största inlandsdelta, Okavango. Det här är inte en glammig resa, du kommer att sova i tält under majoriteten av nätterna, men i utbyte får du en upplevelse utan dess like. Kvällarna tillbringas tillsammans med resekompanjonerna kring en öppen eld under den stjärnklaraste natthimlen du kan föreställa dig.

Reslängd: 8 dagar
Inkluderar: 7 övernattningar, all lokal transport, måltider (6 x frukost, 6 x lunch, 3 x middag) 

cuba-ocean-cover
8 dagars segling i Kuba
Om du drömmer om mojitos, azurblått vatten och att guppa runt på en katamaran, spana då in denna 8-dagars båttur utanför Kubas kust. Detta här är rundresan för dig som vill koppla bort dig själv totalt från vardagen.
Läs mer

8 dagars segling i Kuba

oplev de smukke strande i cuba

Ännu en båttur som vi bara måste ha med i den här listan sker i Kuba. Här får du njuta av livet ombord på en båt i det vackra och varma Karibiska havet. Du seglar tillsammans med ett gäng andra sköna backpackers runt ögruppen Canarreos och har under resans gång möjlighet att både paddla kajak och snorkla i det kristallklara vattnet. Här handlar allt om att chilla till max och njuta av den kubanska maten.

Resdagar: 8 dagar
Inkluderar: All transport, 7 övernattningar, snorkel- och fiskeutrustning, måltider (7 x frukost, 5 x lunch, 7 x middag) 

Är du redo för att dra?

Om några av dessa rundresor fångade din uppmärksamhet, hör då av dig till oss genom att klicka på knappen nedan. Skriv ihop ett litet meddelande om var och när du vill resa. Därefter spana vi in din förfrågan och ringer upp. Och voilá, snart har du lämnat vinterkylan långt bakom dig.

Förutom att se till så att din resa blir legendarisk hjälper vi, om du vill, även till med såväl bokning av flygbiljetter och reseförsäkring.

Skriv till oss så snackar vi vidare!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...