{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Resa i januari

monteverde-costa-rica-hanging-bridge-cover

En backpackers guide till en resa i januari

Nytt år, nytt jag - eller hur var det nu? I januari blickar vi mot varma paradis i både sydöst och sydväst. Läs om våra tips inför resan i januari och om du känner att ingen av dem riktigt passar dig gör det absolut ingenting. Det finns värme på så många fler platser än de tre vi listar här. Prata med oss för tips!

Hör av dig till oss så tar vi fram ett reseförslag som matchar dina resedrömmar perfekt!

Boka in gratis reserådgivning

 

Backpacka i Centralamerika

En tropisk resa mitt i dystra januari? ja tack! Från kyliga vibbar vid Stilla havets utkant till djupt in i den tropiska djungeln. Centralamerika sträcker sig från Guatemala i norr till Panama i söder. Det här är platsen för att uppleva så många olika kulturer som du kan hantera på kort tid! Du kan enkelt passera nationsgränserna med buss, eftersom avgångarna för det mesta är täta och priserna är låga.

Centralamerika bjuder på behagliga temperaturer året runt, men precis i januari är det en paus från regnperioden och du kan njuta av allt det vackra Centralamerika har att erbjuda - utan en regnponcho. Medeltemperaturen i januari är runt 27 grader. Inte helt fel, eller hur?

Här kan du testa på allt från yoga och surf, till att volontärjobba med djur och lära dig spanska. Eller varför inte kombinera allt och göra den ultimata resan till Costa Rica?  

Förslag på häftiga upplevelser i Centralamerika:

Se fler upplevelser i Centralamerika 

Surf och äventyr i Sri Lanka

Vad sägs om en surfresa som är lite utöver det vanliga? Mellan palmer, stränder och Indiska oceanen hittar du Sri Lanka som är ett paradis som lockar backpapckers som är intresserade av surf, yoga, kultur och nya äventyr!

Klimatet på Sri Lanka är tropiskt, så det är varmt och ibland regnigt, beroende på vart du åker på ön. Temperaturen i januari ligger runt 28-30 °C, så här kan du verkligen njuta av värmen!

Varför åka till Sri Lanka i januari kanske du frågar dig? Varför inte kombinera perfekt klimat, med att uppleva en underbart rik kultur och god mat tillsammans med en ny kompetens, frågar vi? Det är också relativt enkelt att resa runt i Sri Lanka, tack vare det väl utbyggda järnvägsnätet som binder samman de flesta städer, så vill du se fler platser på en resa finns det goda möjligheter till detta.

Förslag på häftiga upplevelser i Sri Lanka:

 

Se fler upplevelser i Sri Lanka

Båtluffa på Maldiverna

Ett paradis med kritvita stränder, kokospalmer och turkost vatten är väl allt du behöver för att vakna till liv igen mitt i den kalla vintern i Sverige, eller hur? Klimatet är också fantastiskt, nederbörd hör till rariteterna och temperaturerna ligger stabilt runt 30 grader året runt.

Njut av lata dagar på stranden, läckra lokala skaldjur och fantastiska dyk- och snorklingsförhållanden. Här behöver du inte mer än en dykmask och en snorkel för att uppleva färgglada koraller och ett myllrande undervattensliv. Om du vill prova på dykning kan du ha turen att träffa fascinerande varelser som sköldpaddor, skridskor, rockor, hajar och valhajar.

Nyfiken på livet ovanför vattnet också? Hoppa ombord på en av de traditionella Dhoni-båtarna och upptäck de äventyrliga lagunerna! Januari kanske inte ser så trist ut trots allt?

Förslag på häftiga upplevelser på Maldiverna:

 

Se fler upplevelser på Maldiverna

 

Är du mellan 18-26 år och letar efter reskompisar? Haka på en av våra EPISKA gruppresor där du reser tillsammans med jämnåriga från Sverige, Norge, Danmark och Island. 

 

Kolla in resan här

Sugen på att resa i januari?

Du kan andas ut för din resa i januari kommer att bli av (och dessutom blir episk) med hjälp av våra välberesta reseexperter. Vi ser till att din vinterresa blir en perfect match för dig. Boka in dig på en kostnadsfri reserådgivning så kickar vi ingång ditt äventyr! Och du, rådgivningen kan vi ta både över telefon eller i en av våra butiker - du bestämmer.

Boka in gratis reserådgivning

Vill du spana på resor inför en annan månad?

⬅ Gå tillbaka till resekalendern

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...