{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

3 populära skolor i New York

New York Brooklyn Bridge

Uppfyll drömmen om att bo och studera i New York - vi hjälper dig dit!


Har inte vi alla någon gång drömt om att bo och leva i New York? Staden som aldrig sover och har skildrats i otaliga tv-serier som vi följer slaviskt. Med sitt stora utbud av nöjen och prestigefyllda skolor är det inte svårt att förstå varför New York är en av världens mest populära studentstäder. Här listar vi 3 skolor i New York med ett stort utbud av program och kurser! 

Fråga oss om studier i NYC

American Flag In New York
Taggad på att studera i New York?
Vill du veta mer om dina möjligheter att studera i New York eller andra delar av USA? Boka in ett möte med oss så hjälper vi dig att undersöka olika alternativ. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser!
Boka ett kostnadsfritt möte

Berkeley College

Berkeley College är ett mycket populärt college bland skandinaviska studenter som drömmer om att plugga i New York. Skolans läge mellan 5th Avenue och Madison Avenue gör Berkeley College till den perfekta utgångspunkten för ett fartfyllt studentliv. Om du föredrar ett lite lugnare tempo finns även ett campus i New Jersey där du kan kombinera kurser med studier i Midtown. 

Skolan har ett väldigt gott rykte och är känd för sin praktiska och karriärfokuserade undervisning där teori kombineras med praktik och uppgifter kopplade till näringslivet. Det finns många kurser och program att välja mellan som exempelvis Accounting, Management, Finance, Business, Marketing, Fashion Marketing and Management, Graphic Design, Criminal Justice och Interior Design. 

På Berkley College kan du läsa:

 • Study Abroad (1-2 fristående terminer)
 • Bachelor's Degree
 • MBA (Master of Business Administration)

Jag vill veta mer om Berkley College

new-york-times-square-cover

Mercy College

Vår nya samarbetspartner Mercy College är en väletablerad skola som har tre olika campus i New York: Dobbs Ferry (huvudcampus), Manhattan och i Bronx. Här pluggar studenter från cirka 40 amerikanska delstater och mer än 50 länder. Möjligheten till varierande studiemiljöer, prisvärda avgifter och en aktiv studentkår gör Mercy College till ett utmärkt val för dig som vill leva studentlivet i New York. Mercy College erbjuder över 100 program inom bland annat ekonomi, beteendevetenskap, internationella relationer, media och mycket mer!

På Mercy College kan du läsa:

 • Study Abroad (1-2 fristående terminer)
 • Associate Degree
 • Bachelors Degree
 • Master's Degree

Som svensk student kan du överföra poäng från din gymnasieexamen, vilket betyder att du kan ta en kandidatexamen på bara tre år istället för fyra. Fråga oss så berättar vi gärna mer om detta!

Jag vill veta mer om Mercy College

Sports Field At Mercy College

New York Film Academy

New York Film Academy (NYFA) är en av Amerikas ledande skolor för film, skådespeleri och scenkonst. Studierna är invenstiva, men klasserna små – så om blir antagen har du alla chanser i världen att gå ”all in” och sikta mot toppen. Skolan är känd för att ta in kända gästföreläsare från branschen. Tidigare föreläsare har bland annat varit Steven Spielberg, Ron Howard, Glenn Close, Ben Stiller, Jonah Hill och många fler. Skolans campus i New York ligger centralt på Manhattan – på Union Square, Battery Place och i finansdistriktet. Staden är med andra ord ditt klassrum och du kan förvänta dig en utbildnig i världsklass! 

På Mercy College kan du läsa:

 • Kortare workshops på 1-8 veckor
 • Associate Degree
 • Bachelor's Degree
 • Master's Degree
 • Diploma Programs 

Jag vill veta mer om NYFA

New York Film Academy Students Filming On Times Square

Vill du hellre praktisera i New York!

Vi kan hjälpa dig som studerar eller har en högskoleexamen med att hitta en obetald praktikplats i USA. Förutom New York finns möjligheten att praktisera i Los Angeles, San Francisco och Boston med flera. Vi på KILROY ordnar med allt det praktiska som praktikansökan, tips på boende, visum och stipendier. Klicka nedan för att läsa mer om att praktisera i USA!

Läs mer om praktik i USA

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...