{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

4 stipendier som gör det billigare att studera i Australien

Students Chilling University Of The Sunshine Coast Australia

Intresset för att leva och bo i Australien är stort – och vi förstår 100 % varför! De flesta skolorna har höga studieavgifter, men som tur är finns det flera stipendier som gör det lite billigare att studera i Australien. Här listar vi tre populära universitet «down under» som delar ut generösa stipendier till internationella studenter. Snacka med oss så berättar vi mer om hur du går tillväga för att finansiera din drömutbildning i Australien!

guy-studying-on-wall
Stipendier för utlandsstudier
De flesta universitet som vi samarbetar med erbjuder stipendier för internationella studenter. Vi har listat några av de bästa stipendierna för utlandsstudier. Hör av dig till oss för mer information om det universitet som du är intresserad av!
Stipendier för utlandsstudier

University of Technology Sydney (UTS)

Vill du studera i en av världens bästa studentstäder? University of Technology Sydney (UTS) är ett innovativt universitet med teknisk inriktning och ett utmärkt läge i centrala Sydney med närhet till världskända platser som Bondi Beach, Sydney Opera House, Sydney Harbor och Royal Botanic Garden. Med ett stort utbud av restuaranger, caféer, barer, föreningar och studentklubbar kommer du snabbt att bli en del av den internationella atmosfären på campus! 

Stipendier på UTS

Planerar du att läsa en hel utbildning på UTS? Då har vi riktigt goda nyheter! Alla studenter som blir antagna till ett kandidatprogram tilldelas stipendium som täcker hela 40 % av terminsavgiften. Du behöver alltså inte göra en separat ansökan, allt sker automatiskt när du söker till skolan. Hör av dig till oss så berättar vi mer om ansökningsprocessen!

Jag vill veta mer om studier vid UTS

 

Students Walking On Campus Of University Of Tecnhology Sydney

Macquarie University

Studera i Sydney på ett av Australiens ledande universitet med närhet till kritvita stränder och grym surfing. Skolan är även ett av de universiteten med lägst studieavgift och kvalificerar du för ett stipendium blir den ännu lägre. På Macquarie University kan du studera in princip vad som helst, som exempelvis kurser och program inom journalistik, marinbiologi, film och marknadsföring. Fråga oss så berättar vi mer om möjligheterna på Macquarie University!

Stipendier på Macquarie University

Macquarie University erbjuder hela 10 000 AUD i stipendier årligen om du läser ett kandidat- eller mastersterprogram på heltid. Ansökan sker automatiskt när du ansöker till skolan, hör av dig till oss så hjälper vi dig genom hela processen! 

Jag vill veta mer om Macquarie University

Macquarie University Sydney Library

University of the Sunshine Coast (UniSC)

Hur låter 260 soldagar om året och kängururs som hoppar omkring på campus? På University of the Sunshine Coast (UniSC) studerar du i ett paradis strax utanför Brisbane samtidigt som du blir en del av ett internationellt campus. Här erbjuds ett brett urval av kurser och program inom exempelvis marknadsöfring, design, biomedicin, PR och mycket mer.

Stipendier på University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast beviljar bidrag som täcker 15 % av studieavgiften till alla studenter som påbörjar sin utbildning 2022. Kan detta vara ett tecken på att det är dags att ta tag i dina studiedrömmar? Vi tror det! 

Jag vill veta mer om UniSC

university-of-the-sunshine-coast-campus-lawn-kangaroos

Griffith University

Griffith University rankas som ett av världens bästa universitet och ligger i subtropiska och surfvänliga Queensland i Australien. Griffith University har fem olika campus som är utspridda mellan Brisbane och Gold Coast. Kursutbudetär stort, så här kan du plugga det mesta!

Stipendier på Griffith University

Ska du läsa en kandidat- eller masterutbildning? Då har vi goda nyheter! Har du bra betyg kan du nämligen beviljas ett stipendium som täcker 25 % av studieavgiften. Du behöver inte göra en separat ansökan, utan du ansöker automatiskt om stipendiet i samband med att du skickar in din ansökan till Griffith med hjälp av KILROY.

Läs mer om Griffith

Campus At Griffith University Australia

Taggad på studier i Australien?

Blev du inspirerad och vill veta mer? Vi samarbetar med många fler universitet i Australien och hjälper dig att hitta din drömutbildning. Boka in en kostnadsfri studierådgivning med oss!

Boka in en gratis studierådgivning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...