{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Det kanadensiska parlamentet i Ottawa.
Studera i Ottawa och paddla kanot på en vacker sjö.

Om att studera i Ottawa

Studera i staden med det perfekta läget - Ottawa, Kanadas huvudstad! Du kan glädja dig med att vara student i denna storstad, med en befolkning på närmare en miljon och enastående arkitektur, kanaler samt bra läge för promenader och cykelturer. Nyfiken på att studera i Ottawa? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

Leva och studera i Ottawa

Ottawa är en kosmopolitisk stad med drygt en miljon människor. Staden är en av världens vackraste huvudstäder med sin historiska arkitektur, sammanlänkade vattenvägar, parkliknande grönska, och omfattande gång-och cykelleder. Eleganta butiker, internationella restauranger, biografer, nattklubbar och en livlig marknad trängs alla i den dynamiska stadskärnan som ligger i skuggan av Kanadas majestätiska parlamentetbyggnader. Ottawa ligger nära Kanadas två största städer - Montreal och Toronto, och ligger bara en kort flygtur från både New York och Boston.

Vädret i Ottawa

Ottawa har fyra årstider, med varma och fuktiga somrar och kalla vintrar. På sommaren är det vanligt med en dagstemperatur runt 30 grader. Under vintermånaderna dominerar snö och is och hösten har en del varierande temperaturer. 

Information till dig som vill studera i Kanada

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i Kanada och för dig som är nyfiken på att studera i Kanada. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna i Nordamerika.

Praktiskt info om studier i Kanada

Vill du veta mer om att studera i Ottawa?

Vi vet det mesta om att studera i Ottawa och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Från en termin till flera år

Stadens karaktär

Storstad/Vacker arkitektur

Highlight

Storstadspuls och härlig natur

Studieavgift?

Snacka med oss!

Ottawa

Studenter berättar

Fler studentberättelser

Varför studera i Ottawa med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Kanada, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...