{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studera i Peterborough

Fors som rinner utanför Peterborough i Kanada.
En kille med keps som vill studera i Peterborough i Kanada

Om att studera i Peterborough

Peterborough är en aktiv, kulturell och säker stad som ligger i hjärtat utav regionen Kawartha Lake, omkring 90 minuters bilresa från Kanadas största stad Toronto, även känd som lilla New York! En dröm för dig som vill studera i Kanada och ha tillgång till natur, så väl som storstadspuls! Nyfiken på att studera i Peterborough? Boka då in en:

Gratis studierådgivning

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

  • En eller två terminer i Peterborough (Study Abroad)
  • Bachelor's Degree i Peterborough
  • Master's Degree i Peterborough
  • Certifikat- och diplomutbildningar i Peterborough

Universitet i Peterborough

Trent University

Leva och plugga i Peterborough

Med sina 76 000 invånare, pulserande nattliv, shoppingställen och massor av konserter och teatermöjligheter är Peterborough en perfekt studentstad. Kanada är också känt för sitt vackra naturlandskap och Peterborough är inget undantag. Därför är du lyckosam om du gillar fritidsaktiviteter som vandring, klättring, cykling, kajakpaddling, skidåkning och mer. Det är också lugnande att veta att kanadensare tenderar att vara öppna, varma och vänliga människor. Därför är det rätt enkelt att lära känna dem och hitta nya vänner. 

Framför allt är Peterborough en säker stad, men det är fortfarande stort och dynamiskt nog för att ha ett aktiv och spännande studentliv. Föredrar du ett mer hektiskt uteliv finns naturligtvis möjligheten att bege sig in till Toronto, där möjligheterna att roa sig är oändliga. Det är inte heller långt till den fransktalande delen av Kanada, med städerna Quebec och Montreal som huvudattraktioner. Läs mer om att studera i Kanada.

Var ligger Peterborough?

Om du vill besöka någon av Ontarios större städer är det endast en och en halvtimme med bil till Toronto eller tre timmar för att nå Ottawa. Om du vill resa på helger eller helgdagar till USAs större städer som New York, Boston och Washington, D.C., är det endast en kort flygning bort.

Vädret i Peterborough

Peterborough har ett tempererat klimat som liknar Skandinavien. Du kommer inte att missa de fyra årstiderna här! Klimatet i Peterborough är med andra ord mycket varierande och kan till och med skilja sig från en del av staden till en annan, pga. Oak Ridges Moraine. I söder är det generellt sett lite varmare än i norr och på vintern ligger temperaturen mellan -8 och -14°C. På sommaren är temperaturen vanligtvis från 19-27°C.

Information till dig som vill studera i Kanada

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i Kanada och för dig som är nyfiken på att studera i Kanada. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna i Nordamerika.

Praktiskt info om studier i Kanada

Vill du veta mer om att plugga i Peterborough?

Vi vet det mesta om att studera i Kanada och i Peterborough och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Stadens karaktär

Perfekt studentstad/Vacker natur

Highlight

Klättring, cykling, kajak, skidåkning

Studieavgift?

Snacka med oss!

Peterborough

Good to know

Varför studera i Kanada med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till Kanada, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...