Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Se fler sökträffar [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Se fler sökträffar [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Se fler sökträffar [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt
hawaii-honolulu-waikiki-beach-cover
Sju studenter med blomkransar som precis tagit examen vid Hawaii Pacific University

Om att studera vid Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University (HPU) erbjuder ett stort utbud av program och har campus både i downtown Honolulu och i det lite lugnare Kaneohe. Klasserna är små så det finns goda möjligheter för nära kontakt med lärare och studenter. HPU är ett globalt universitet med lärare och studenter från hela världen. Efter skoltid är det härligt att hänga på stranden, surfa eller utforska ön. Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

 • En eller två terminer (Study Abroad)
 • Diploma- & Pathways-program
 • Bachelor's Degree
 • Master's Degree

Boka in en gratis studierådgivning

Vid Hawaii Pacific University kan du i stort sett läsa allt, några exempel är Business, Tourism & Hospitality, Communication, Anthropology, Computer Sciences, Marketing, International Business, Education, samt Marine Biology inom ett stort utbud av program. Dessutom har skolan en internationell atmosfär på campus både i centrala Honululu och i det lugnare området Kaneohe! På fritiden kan du surfa i Waikiki eller helt enkelt bara "hang loose".

Varför studera vid Hawaii Pacific University?

Hawaii Pacific University (HPU) erbjuder ett stort utbud av program och har campus både i downtown Honolulu och i det lite lugnare Kaneohe. Klasserna är små så det finns goda möjligheter för nära kontakt med lärare och studenter. Efter skoltid är det härligt att hänga på stranden, surfa eller utforska ön!

Hawaiis befolkning är kända för sin vänlighet och det är inte ovanligt att du får en ny kompis på bussen eller i hissen. Dessutom studerar du här med studenter från hela världen så du kommer bygga dig ett globalt nätverk som är värdefullt i framtiden.

Placeringen av HPU på ön Oahu, Hawaii i mitten av Stilla havet är idealisk för studier inom marinvetenskap eller oceanografi. Universitetet är anslutet till Oceanic Institute - ett stort forskningscentrum med specialisering inom marinbiologi, vattenbruk, bioteknik och förvaltning av marina resurser.

10 skäl till att studera vid Hawaii Pacific University

 1. En härlig mångfald av studenter - på Hawaii Pacific University kommer studenterna från över 100 olika länder världen över! 
 2. Ett brett utbud av studieprogram med över 50 kandidatprogram och 14 masterprogram att välja mellan. 
 3. HPU har hög lärartäthet med endast 15 studenter på varje lärare/professor, så det finns goda möjligheter till kontakt med och hjälp från lärarna, både i och utanför klassrummet.  
 4. Universitetets läge mitt i Stilla havet gör detta till den ideala platsen att studera marinbiologi, bioteknologi, ocean resource management och marine aquaculture.  
 5. För internationella studenter som läser ett kandidatprogram vid universitetet finns flera stipendier tillgängliga att söka mellan $2,000 till $10,000 per läsår. 
 6. Studentlivet vid HPU är aktivt med omkring 50 olika organisationer att gå med i. Här finns allt från United Nations club, The international club eller The leaders for a sustainable future club. 
 7. Huvudcampus ligger centralt i hjärtat av Honolulu - det finansiella, kulturella och politiska navet i Hawaii. 
 8. Eftersom Hawaii är en populär destination för turister är detta en bra plats att lära sig mer om turismindustrin och att själv turista!
 9. I Hawaii hittar du några av världens vackraste stränder.
 10. Lokalbefolkningen i Hawaii är kända för att vara välkomnande och trevliga. Det är t ex vanligt att prata med främlingar på bussen eller i hissen. Perfekt för att utveckla din sociala förmåga och vidga din comfort zone!

Hawaii Pacific University's nationella och internationella ranking

Vid Hawaii Pacific University kan du i stort sett läsa allt, några exempel är Business, Tourism & Hospitality, Communication, Anthropology, Computer Sciences, Marketing, International Business, Education, samt Marine Biology inom ett stort utbud av program. Dessutom har skolan campus både i centrala Honululu och i det lugnare området Kaneohe.

HPU har rankats som nummer ett när det kommer till mångfald av studenter i USA, enligt USA Today. Du har med andra ord möjligheten att träffa och lära känna människor med totalt olika bakgrunder. Hela 47 % av studenterna på HPU kommer från utanför Hawaii. Endast 7 % kommer från Hawaii ursprungligen.

The Princeton Review listar HPU som en av de skolor de anser vara ”Best in the West”.

Honolulu anses vara en av ”the Best Small Cities for College Students”, enligt American Institute of Economic Research (AIER).

Utbildningar vid Hawaii Pacific University

HPU erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar (över 50 kandidatutbildningar och 14 masterutbildningar). Om du inte tänkt stanna så länge kan du välja att bara läsa 1-2 terminer utomlands. Du kan bland annat studera:

 • Hälsa
 • Ekonomi
 • Turism
 • Datavetenskap
 • Marinbiologi
 • Journalistik

Campus vid Hawaii Pacific University

Universitetet ligger på den mest befolkade ön Oahu och består av två vackra campusområden. Huvudcampuset ligger mitt i centrala Honolulu och universitetet har nära samarbeten med många av de lokala företagen. En dryg mil bort ligger det andra campusområdet, Loa campus, som en grönskande oas. Detta campus inhyser också skolans marinbiologiska centrum.

HPU erbjuder många idrottsmöjligheter inom tennis, basket, amerikansk fotboll och simning. På fritiden kan studenter också roa sig med aktiviteter som surfing, dykning, beachvolleyboll och golf.

Hawaii Pacific University erbjuder studentboende på och utanför campus. På Loa campus bor främst förstaårsstudenter i korridor i dubbel- eller trippelrum. För de studenter som har lektioner i Honolulu finns en gratis busslinje mellan campusområdena. Mitt i Honolulu tillhandahåller HPU också nyrenoverade, möblerade studentlägenheter med kokvrå och toalett för 1, 2 eller 3 personer.

Ansökan till Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific Universitys behörighetskrav varierar beroende på vilken typ av utbildning och vilka typer av kurser du är intresserad av. Univeristetet kommer att utvärdera dina tidigare och nuvarande studieresultat och ser gärna att du har genomsnittliga betyg. Studenter som ansöker som särskilda masterprogram kan bli ombedda att göra ett GRE eller ett GMA-test. Våra studierådgivare har självklart koll på läget och hjälper dig med ytterliggare information och vägledning kring behörighetskraven.

Kraven på språkkunskaper i engelska beror på vilken typ av kurs eller program du söker. Om du har höga betyg i engelska från gymnasiet kan det vara tillräckligt, men ibland ställs också krav på ett officiellt engelsktest.

Vi rekommenderar att du ansöker så snart du bestämt dig för att studera på HPU, dock senast tre månader innan önskad kursstart. Ju tidigare du ansöker, desto större chans har du att få läsa de kurser du vill.

För dig som vill ansöka till Study Abroad:
Registreringen för Study Abroad-studenter börjar tidigt i april för kursstart på höstterminen, samt tidigt i november för vårterminen. Så ansök så snart som möjligt för att få de kurser du önskar.

För dig som vill läsa en Bachelor’s Degree:
För att säkra din plats och möjligheten till att ansöka om stipendium hos skolan bör du ansöka så tidigt som i november för studier som påbörjas under hösten nästkommande år. En tidig ansökan låter dig förbereda dig inför flytten, ta hand om alla praktiskt detaljer, ansöka till de kurser du önskar läsa samt ordna med boende.

För dig som vill läsa en Master’s Degree:
Majoriteten av programmen har löpande antagning. Obeserva dock att visa masterprogram har specifika deadlines. Kontakta oss så berättar vi vad som gäller för de utbildningar du är intresserad av.

Information till dig vill studera på Hawaii

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga på Hawaii och för dig som endast är nyfiken på att studera i USA. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om utlandsstudier i USA

Vill du veta mer om att studera vid Hawaii Pacific University?

Vi vet det mesta om att studera på Hawaii och vid Hawaii Pacific University och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Få gratis studierådgivning

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!

Dina drömmar i fokus

Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Utbildningar & studiealternativ

Hawaii Pacific University erbjuder många bra utbildningar inom bland annat hälsa, ekonomi, datavetenskap och turism. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Fristående kurser i 1-2 terminer
 • Kandidatexamen
 • Masterexamen

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på Hawaii Pacific University. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Läsåret

Utbildningar vid Hawaii Pacific University börjar två gånger per år, i januari och maj.

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid Hawaii Pacific University?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i Hawaii och alla andra frågor. 

Studielängd

Från en termin till fler år

Antal studenter

Ca. 4 900

Var?

Honolulu, Hawaii

Studieavgift?

Ja - snacka med oss!

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Vi hjälper dig som vill studera i USA!

Vill du veta mer om utbildningar och hur det är att studera i USA? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i USA, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser! 

Få kostnadsfri studierådgivning

Stories

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...