Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka utlandsstudier med oss? Boka in ett möte med våra studierådgivare för att få hjälp med att hitta dina drömstudier. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 12:00-16:00, måndag till fredag, och mötena kan ske mellan 10:00-18:00.

Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig!

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Vi hörs snart!

KILROY

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Chatt Kontakta oss
Kontakta oss Chatt
Skejtare i Los Angeles vid havet
Utsikt över Los Angeles och Hollywood-skylten

Om att studera i Los Angeles - drömmarnas stad!

Kalifornien är känt för sin unika kultur, speciellt Los Angeles som är en oerhört öppen och progressiv stad. Variationen gör Los Angeles till en spännande och dynamisk stad med öppensinnade människor. Vad dina intressen än må vara så kommer du förmodligen att hitta likasinnade när du pluggar i Los Angeles, och det är lätt att skaffa nya vänner. I LA är det inte konstigt att börja prata med en främmade eller ny person och stämmningen är avslappnad och vänlig.

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du önskar studera:

  • En termin i Los Angeles (Study Abroad)
  • Bachelor’s Degree
  • Master's Degree 
  • Associate Degree (College)
  • Certifikatutbildningar
  • Sommarskola och sommarkurser

Boka in en gratis studierådgivning

Universitet i Los Angeles där du kan studera

Du har möjligheten att studera i Los Angeles vid nedan universitet/colleges:

Startpaket inför dina studier i Los Angeles

Vi hjälper dig att kickstarta dina studier i Los Angeles med vårt startpaket. Läs mer om våra startpaket för blivande studenter i USA här.

Leva och plugga i Los Angeles

Det är sant att Kalifornien, och i synnerhet Los Angeles, har en kultur som inte är lik någon annan i USA. När du studerar Los Angeles kommer du att märka av att människorna här är mycket öppensinnad och staden är otroligt progressiv.

På universitetscampus i Los Angeles blir detta extra påtagligt. Du kommer att träffa människor med totalt olika bakgrund när det kommer till allt från kultur och etnicitet till social status och religion. Det är det här som gör Los Angeles till en så otroligt spännande och dynamisk stad. Det spelar ingen roll vilka intressen du har, du kommer att bli accepterad och välkomnade och hitta din alldeles egna klick i staden. Bli inte rädd om en främling kommer fram för att småprata med dig, människorna i LA är mycket avslappande och är inte rädda för att prata med nya människor. Det är därför inte särskilt svårt att hitta nya vänner här!

Som i alla stora städer i USA så finns det en uppsjö coola klubbar, nya musikströmningar och musikscener, grymma restauranger och museum. Ett tips om man är intresserad av popkonst och fotografi, bland mycket annat, är the Museum of Contemporary Art på 250 S Grand Ave, Downtown!

Walt Disney Concert Hall 135 N Grand Ave, Downtown, har alltid ett stort utbud av konserter, så är man på det humöret gör man rätt i att göra ett besök. Beverly Hills-området är förvånansvärt likt de gamla tv-serierna vi alla är bekanta med och vill man kolla in, eller kanske till och med besöka, det kända Beverly Hills Hotel är det givetvis här man ska leta.

Att uppleva under din tid som student i Los Angeles

Malibu är den största stranden i L.A. och den ser precis ut som i alla filmer med de svajande palmerna vid den långa strandkanten. Venice Beachfront är också ett schysst ställe att vara på; ta en simtur i det härliga vattnet, hyr rullskridskor eller spela lite volleyboll. Tennis- och basketplaner finns också här så man har alla möjligheter att hålla igång.

Malibu, Venice Beach och Zuma är kända för sina fina vågor och surf- och body-boardmöjligheter så är man i krokarna bör man ta tillfället i akt. Vill man köra ett regelrätt träningspass ska man ta sig till Sand Dune Park of South Bay, slänga av sig flip- flopsen och kör igång bland all andra fantaster. Manhattan Beach är inte att förglömma, packat med folk, men en av de finaste stränderna i L.A.

Vill man ut i naturen och prova på L.A.:s vandringsmöjligheter så är bergen i Santa Monica, Malibu State Park och Griffith Park underbara alternativ. Naturen är fantastisk och man kan se både intressanta växter och djur. Om du tröttar på strandlivet är skidbackarna inte långt bort, Bernandino National Forest, Big Bear Lake är det närmsta. Säsongen håller i sig från december till april och under våren kan man åka skidor i bikini. Det är en häftig kontrast med den iskalla snön och den bländande solen.

Klimatet i Los Angeles

Ryktena stämmer, LA är soligt och varmt året om! Och även om temperaturen sjunker något under höst- och vintermånaderna sker inga större klimatförändringar under årets gång. Det är därför inte ovanligt att njuta av en dag på stranden i december.

Information till dig vill studera i Los Angeles

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i Los Angeles och för dig som endast är nyfiken på att studera i USA. Klicka dig in på artikeln nedan för att ta del av våra grundläggande tips och råd inför utlandsstudierna.

Praktisk info om utlandsstudier i USA

Vill du veta mer om att studera i Los Angeles?

Vi vet det mesta om att studera i Los Angeles och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in en studierådgivning, som vi kan ta äver telefon eller i en av våra butiker, så tar vi fram en plan utifrån dina drömmar och mål.

Snacka med oss!

Studielängd

Du bestämmer!

Stadens karaktär

Öppen och progressiv stad

Highlight

Åka skidor i bikini/badbyxor

Studieavgifter?

Snacka med oss!

Los Angeles

  • {{ autoCompletedLocation }}
{{ locationTag.text }}
  • {{ autoCompletedFieldsOfStudy }}
{{ fieldsOfStudyTag.text }}
  • {{ autoCompletedLevelsOfStudy }}
{{ levelsOfStudyTag.text }}
Visa fler universitet ({{remainingCards}})

Inspiration

Varför studera i Los Angeles med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Har du funderingar kring att plugga i Los Angeles? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!

Dina drömmar i fokus

Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans dina studier i Los Angeles.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kommande events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Nyfiken på att plugga i Los Angeles?

Vill du veta mer om utbildningar och hur det är att studera i Los Angels? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i Kalifornien, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser! 

Få studierådgivning - gratis!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...