{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Plugga i New York

Plugga i New York via KILROY
Plugga i New York via KILROY

Plugga i New York

Väljer du att plugga i New York kommer din vardag vara full av nöjen! Som student hinner du verkligen lära känna av stadens vibrationer och atmosfär och när skolan är slut för dagen finns det ett näsintill oändligt utbud av sevärdheter, caféer, restauranger och barer att besöka!

Vi hjälper dig med allt praktiskt, så som finansiering, boende, stipendier och ansökan, om du vill plugga:

 • En termin i New York (Study Abroad)
 • Bachelor’s Degree 
 • Associate Degree (College)
 • Certifikatutbildningar
 • Diplomutbildningar
 • Sommarskola och sommarkurser
 • Kortare utbildningar (1-8 veckor)


Studierådgivning hos KILROY är alltid helt gratis! Vi guidar dig genom hela ansökningsprocessen till några av de bästa skolorna i New York. Se listan på college och universitet i New York lite längre ner!

Boka gratis studierådgivning

Var i New York vill du plugga?

Du har möjligheten att plugga i New York på följande skolor via KILROY:

Leva och plugga i New York

Studentlivet i New York är varierande, hektiskt..och helt underbart! Men när du behöver en paus från det pulserande stadslivet tar du bara tunnelbanan till Central Park. Där andas New York-borna in frisk luft och tar det lugnt när solen kikar fram. Det är en fantastisk plats att spendera en ledig dag på. Läs en bok, stirra upp på stadssiluetten, ha en picknick eller bara häng runt med dina klasskompisar. 

En annan gratis och schysst aktivitet är att ta färjan över till Staten Island. Den passerar frihetsgudinnan och Ellis Island, platsen dit miljontals människor med drömmen om ett bättre liv kom till och som idag är en symbol för den amerikanska invandringens historia.

New York kryllar även av barer, restauranger och nattklubbar. Utbudet är som sagt oändligt och det finns något för alla smaker och plånböcker. 

Sevärdheter i New York

En av de mest klassiska turistattraktionerna av de alla är såklart Empire State Building och du kommer nog hinna tröttna på vyn över frihetsgudinnan innan du åker hem. Dessutom får du inte missa andra kända sevärdheter som:

 • Ground Zero (tidigare plats för tvillingtornen World Trade Centre)
 • Central Park, MoMA (the Museum of Modern Art)
 • The Guggenheim (modernt konstmuseum på Manhattan)
 • Metropolitan Museum of Art
 • China Town, Wall Street, Times Square, TriBeCa)

Ta sig runt när du pluggar i New York

Manhattan korsas av olika tunnelbanelinjer och det är lätt att ta sig runt i staden. Även om tunnelbanesystemet är gammalt är det det snabbaste och det mest pålitliga sättet att ta sig runt i New York som student. Bussarna är bra att använda när om du ska ta sig till och från New Jersey, Long Island eller längre bort. Färjorna är också ett bra sätt att resa runt på, som till exempelvis Staten Island!

Info till dig som drömmer om att plugga i New York

Vi har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vet om att du ska plugga i New York. Klicka dig vidare nedan för att ta del av våra bästa tips och råd inför dina utlandsstudier i USA.

Praktisk info om utlandsstudier i USA


Vill du veta mer om att plugga i New York?

Vi vet det mesta om att plugga i New York och kan guida dig genom djungeln av möjligheter. Boka in  studierådgivning, som vi kan ta över telefon eller i vår butik i Stockholm så snackar vi vidare! 

Snacka med oss

Studielängd

Från en termin till fleråriga studier

Varför New York?

Storstad som aldrig sover

Highlight

Nöjeslivet

Vad kostar det?

Snacka med oss

New York

Studenter berättar

Läs fler studentberättelser

Varför plugga i New York med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning
Har du funderingar kring att studera i New York? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!
Dina drömmar i fokus
Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.
Vi hjälper dig att nå dina mål
Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...