{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Mercy College Ferry Dobbs Campus
Mercy College Hudson Hall Sidebar

Studera på Mercy University i New York

Mercy University är skolan för dig som drömmer om att bo och studera i New York. Här kan du välja bland över 100 utbildningsprogram inom många olika studieområden (både undergraduate och postgraduate) och skolan är känd för sitt läge, prisvärda avgifter och sin levande studentkår. Mercy University erbjuder även ett mycket bra studiestöd och kan ge varje student personlig uppmärksamhet eftersom de vanligtvis har mindre än 20 elever i varje klass. 

Boka gratis studierådgivning

Vi på KILROY erbjuder gratis studievägledning och svarar på alla frågor du kan tänkas ha om att studera på universitet i New York City. Är det inte dags att göra drömmen om att studera i New York till verklighet? Din studievägledare hjälper dig med allt det praktiska som finansiering, boende, stipendier och ansökan om du vill studera en:

  • Study Abroad (Läs fristående kurser under 1-2 terminer)
  • Bachelorutbildning
  • Masterutbildning

...på Mercy University i New York.

På Mercy University kan svenska och norska studenter överföra poäng från sin gymnasieexamen. Det betyder att du kan ta en kandidatexamen på bara tre år istället för fyra.

Om Mercy University

Mercy University grundades 1950 och har tre olika campus i New York; Dobbs Ferry (huvudcampus), Manhattan och i Bronx. På Mercy University pluggar studenter från cirka 40 amerikanska delstater och mer än 50 länder. Totalt har de cirka 10 000 studenter varav 2% är internationella studenter - så du kommer att ha gott om möjligheter att hitta nya vänner! 

Mercy University erbjuder över 100 utbildningar inom bland annat ekonomi, utbildning, hälso- och naturvetenskap och samhälls- och beteendevetenskap. Om du är mer intresserad av business, psykologi, internationella relationer, konst och media är Mercy University också ett utmärkt val!

Varför studera på Mercy University i New York

Det finns många skäl att välja Mercy University. Först och främst är Mercy University en mycket prisvärd skola trots att den ligger i New York. Det är ett ganska litet University med små klasser vilket gör det enkelt att lära känna andra studenter. Mercy University är väldigt populärt bland skandinaviska studenter men eftersom majoriteten av studenterna är amerikaner får du möjligheten att knyta kontakt med lokalbefolkningen och öva på dina engelska. Vill du ha en riktig Universityupplevelse rekommenderar vi att du väljer att bo med amerikaner på Mercy Universitys studentboende.

På Mercy University kan du studera både en eller två terminer, en fullständig kandidatexamen eller till och med en masterexamen. Norska och svenska studenter kan dessutom överföra poängen från sitt sista år på gymnasiet och slutföra en kandidatexamen på bara tre år (istället för fyra).

Sist men inte minst finns det många program och kurser att välja mellan och Mercy University erbjuder ett mycket bra studiestöd. Du kommer också att ha chansen att praktikisera under utbildningen vilket är en fantastisk och lärorik upplevelse eftersom det annars är svårt att få tillstånd att arbeta i USA.

Campus på Mercy University

Mercy University har tre campus i New York. Alla kurser och program erbjuds inte på samtliga campus, men du kan läsa kurser på flera campus:

  • Dobbs Ferry (huvudcampus)
  • Manhattan (ligger i Midtown)
  • Bronx 

Dobbs Ferry (huvudcampus) har toppmoderna faciliteter, inklusive kliniska hälso- och simuleringslabb, design- och animationsstudior, musik- och inspelningsstudior och ett fitnesscenter på 460 m2. Campuset ligger i ett lugnare område precis intill Hudsonfloden, bara en kort tågresa från Mercy Manhattan (tågstationen ligger en kort promenad från campus) och en pendelbuss från Bronx Campus.

Mercy Manhattan campus ligger vid Herald Square, vilket är det ultimata läget för studenter som vill utforska staden. I närheten hittar du Time Square, Bryant Park, Grand Central Station och när skolan är slut för dagen kan du ta del av allt staden har att erbjuda såsom teater på Broadway, balett, opera, bibliotek, SoHo, Chinatown och Central Park. Du hittar också otaliga restauranger, nattklubbar och mycket mer i närheten av Mercy Manhattan.

Mercy Bronx campus ligger i hjärtat av Bronx. Här hittar du massor av studentklubbar som tillhör Bronx campus och seväridgheter som New Yorks botaniska trädgård, Pelham Bay Park (som är tre gånger så stor som Central Park!).

Studentboende på Mercy University i New York

Mercy University erbjuder gott om studentbostäder. Ansöker du innan deadline behöver du med andra ord inte stressa med att hitta boende. Här bor både amerikaner och internationella studenter, så vill du leva ett socialt studentliv och introduceras i den lokala kulturen också är detta ett utmärkt alternativ. 

Bor du i studentbostäderna vid Dobbs Ferrys får du njuta av den fantastiska utsikten över Hudson River samtidigt som du blir en del av gemenskapen och har nära till föreläsningarna och tillgång till biblioteket och idrottsanläggningar.

Studentbostäderna på Manhattan ligger i hjärtat av Midtown och är nyrenoverade. Här får du tillgång till stadens puls samt gemensamma lounger, restauranger, studiesalar och bibliotek. 

Om du inte vill bo på campus kan vi på KILROY erbjuda dig en rabattkod för ett annat boendealternativ som ligger centralt i New York. Du kan såklart också hitta boende på egen hand!

Kan jag jobba samtidigt som jag studerar i New York?

Visumreglerna tillåter internationella studenter att endast arbeta på campus. Men det är svårt att hitta jobb och studenter får inte arbeta mer än 20 timmar i veckan. Du kan kvalificera dig för att få jobb i USA efter ett års studier, prata med oss på KILROY för att få mer information.

Ansöka till Mercy University

Vi rekommenderar att du påbörjar ansökningsprocessen till Mercy University minst 3-4 månader innan terminsstart. De flesta program startar i januari eller september. Mercy University tillämpar löpande antagning, men vi rekommenderar att du ansöker så tidigt som möjligt om du vill studera i New York.

Mercy University har olika antagningskrav beroende på vilken typ av studier du är intresserad av. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att reda ut vilka krav som gäller för det program du är intresserad av!

Hör av dig till våra studievägledare

Varför ta hjälp av KILROY?

Gratis studievägledning
Vi svarar på alla dina frågor om att studera utomlands. Det är kostnadsfritt att få hjälp av oss och kom ihåg att det inte finns några dumma frågor eller dolda avgifter!
1 - 1
Få personlig vägledning av oss på KILROY. Tillsammans skräddarsyr vi din utbildning utifrån dina drömmar, ambitioner och möjligheter.
Vi hjälper dig hela vägen
Vi hjälper dig med allt från att välja rätt program, finansiering, stipendier, visum och allt däremellan. Du kommer inte missa några viktiga detaljer!

Studiealternativ på Mercy University

På Mercy University kan du studera en:

  • Bachelorutbildning: Mercy University erbjuder svenska och norska studenter möjligheten att ta kandidatexamen på tre år. Studera business, psykologi, kriminologi, sport och mycket mer.
  • Study abroad: Studera en eller två terminer utomlands på Mercy University som en del av dina studier i Sverige eller under ditt sabbatsår efter gymnasiet. 
  • Masterutbildning eller MBA.

Finansiera dina studier in New York

Det finns många olika sätt att finansiera dina studier på Mercy University i New York. Våra studievägledare berättar gärna hur du kan ansöka om bidrag från lokala stipendiefonder, stipendier från Mercy University och vilka andra finansieringsmöjligheter som finns. Vi kan hjälpa dig att räkna på din budget för att studera på Mercy University så att du får en upfattning om dina förväntade inkomster och utgifter när du studerar i New York.

När du söker till Mercy University erbjuds du automatiskt ett stipendium som baseras på dina betyg. Fråga oss så berättar vi mer!

Studievägledning

Alltid gratis hos KILROY

Studieformer

Study abroad, bachelor & MBA

Studieort

New York

Stipendier?

Ja, fråga oss!

Ta reda på mer om...

Gratis studievägledninig

Vi hjälper dig hela vägen och svarar gärna på alla dina frågor.
Hör av dig till oss

Finansiering

Få mer information om hur du kan finansiera dina studier i New York.
Finansiering av utlandsstudier

Antagningstester

Vissa universitet kräver att du ska göra ett språktest i engelska.
Antagningstester

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...