Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volkswagen Golf 1 | Balkan Campers

Volkswagen Golf 1 | Balkan Campers
Pris från* 496 SEK
Pris per dag under vår- och höstsäsong. Se vad som ingår genom att klicka på länken. Minimum fyra dagars hyra. Observera: en obligatorisk avgift om 30€ läggs till på slutpriset.
Vad ingår?
Volkswagen Golf 1 | Balkan Campers

Campervanen "Vučko" är byggd med den legendariska Volkswagen Golf 1 som bas. Modellen är mycket plånboksvänlig, kör på diesel och på biltakets pop-up-tält kommer du sova rena törnrosasömnen.

Denna kompakta retrocampern lämpar sig bäst för två personer, även om det finns sittplatser för fyra. Namnet på fordonet, "Vučko", kommer från maskoten som användes under OS i Sarajevo år 1984. Om ni är ett par eller två vänner som vill utforska Balkan på en budget kan det här vara den perfekta modellen för er.

Sov på biltaket

I Vučko kan två personer sova i det rymliga taktältet. Om ni är fler resenärer kan ni sätta upp ett extra tält på marken. Ta med ett eget tält eller hyra ett extratält samt ytterligare campingutrustning.

Om ni är fyra personer som reser i Vučko är det viktigt att vara medveten om det begränsade förvaringsutrymmet. Packa i små mjuka väskor och begränsa er till de viktigaste personliga tillhörigheterna.

Körbegränsningar

Med en hyrd campervan från Balkan Camper kommer du att resa i retrostil, men samtidigt vara säker på att du reser säkert på vägarna. Du har rätt att köra upp till 20 mil per dag vilket innebär cirka 4-6 timmars körning. Fördelen med detta är att du kommer ha nog med energi för att utforska vid varje stopp.

Res på motorleder, men inte motorvägar

Detta fordon får endast köra på motorleder och vanliga vägar, då modellen inte är avsedd för de höga hastigheter som gäller på motorvägar. Det här innebär att du kommer att kunna njuta av din roadtrip i en lugnare takt. Du kommer ha tid att observera de vackra miljöerna som passeras, möta lokalbefolkningen och stanna till varhelst du vill under slumpmässiga stopp.

Om du vill hyra en campervan med obegränsat kilometerantal per dag bör du ta en titt på modellen Touran "Tara" som är snabbare, nyare och tillåten på motorvägarna.

Plantera ett träd och minska ditt koldioxidavtryck

När du bokar en Balkan Camper med KILROY får du möjligheten att minska ditt koldioxidavtryck genom att bidra till återplanteringen av den slovenska skogen som skadades under två stora naturkatastrofer 2014 och 2017. Under 2014 förstördes nästan 50% av den slovenska skogen av en kraftig isstorm och 2017 förstörde en orkan ännu mer av skogen.

Om du vill vara med och minska ditt koldioxidavtryck får du ett litet träd när du hämtar din campervan vid valt hyrcenter. Trädet planterar du under din resa utefter angivna instruktioner om hur du gör det och var. Detta initiativ är mycket viktigt då du som resenär genererar koldioxid under din resa till och på Balkan.

Säkra resor med en retro Volkswagen Golf 1

Fordonen besiktigas i Balkan Campers garage inför varje uthyrning. Om en mindre defekt skulle dyka upp under körningen ingår internationell vägassistans 24/7. Det här innebär att mekaniker kommer och löser felet inom några timmar. Men oroa dig inte, alla modeller fungerar finfint!

Roadtrippin’ och camping på Balkan

Naturen på Balkan är fantastisk och inte minst vild. Kultur är rik och människor härligt välkomnande. Att Balkan och regionen vid det Adriatiska havet är den perfekta destinationen för en roadtrip med en retrocampervan är därför inte konstigt. Säkert och spänning i bästa kombination.

På Balkan får du inte parkera och övernatta var du vill, men det finns många alternativ där du får övernatta. Några av campingplatserna är faktiskt gratis eller mycket billiga.

För att hitta grymma övernattningsparkeringar och campingplatser på Balkan spana in:

Många resenärer använder även appen "Park4Night". I appen kan du hitta restauranger, gårdar och platser för ekoturism över hela Balkan som i låter dig övernatta 1-2 nätter på deras tomter. Ibland kan det vara så att du i utbyte ska köpa en måltid på restaurangen eller produkter som säljs.

Om du reser under högsäsong (juli-augusti) måste du boka vissa populära campingplatser i förväg, men under lågsäsong kan du vara spontan och välja campingplats under resans gång.

Frågor? Snacka med oss!

Köra och sova i en "Vučko" Volkswagen Golf 1

Köra och sova i en "Vučko" Volkswagen Golf 1

Den lättkörda modellen Volkswagen Golf 1, eller "Vučko" som campervanen även kallas, har en manuell växellåda samt en dieselmotor.

Den mycket kompakta storleken gör den lämplig för två resenärer, men ni kan få plats med upp till fyra personer i bilen.

En bädd för två personer finns biltaket i ett pop-up-tält som du når med hjälp av en stege som ingår. Om ni är fyra resenärer är det bara ta med eller hyra ett extra tält för de två återstående passagerarna.

Förvaringsmöjligheterna i bagageutrymmet är begränsade då det är här köksutrustningen förvaras, inklusive kylbox, gasspis, grytor och kokkärl, bestick, campingbord och gasflaska.

Vi rekommenderar att du packar lätt och i mjuka påsar då dessa är lättare att stuva undan. Läs mer

Köket i campervanen

Köket i campervanen

Den köksutrustning som ingår är:

- Kylskåp - 12V och 220 V
- Gasspis
- Kastruller och stekpannor
- Glas
- Bestick
- Gasflaska
- USB-laddare Läs mer

Hyrstationer & envägshyra

Hyrstationer & envägshyra i europa

Det bästa alternativet är att hämta och lämna i Tržič, vilket är 45 km nordväst om Ljubljana, inte långt från gränsen till Österrike. Om du flyger eller anländer med buss till Ljubljana så har du gratis privattransfer till upphämtningsplatsen i Tržič. Från busstationen tar transfern 40 min och från flygplatsen endast 20 min. Önskar du hämta din campervan på busstationen eller flygplatsen så kan du göra det helt gratis. Landar du i Trieste (Italien) eller Zagreb (Kroatien), så finns det möjlighet till en privat transfer till upphämtningsplatsen i Tržič för 90€. Vill du hämta eller lämna din campervan i Kroatien, Italien eller Österrike så gäller dessa envägskostnader: Rijeka, Kroatien: 20 € Zagreb, Kroatien: 120 € Pula, Kroatien: 100 € Za... Läs mer

Åldergräns för att hyra

Åldergräns för att hyra husbil i europa

Minimiåldern för att hyra och köra fordonet är 18 år och du måste ha haft licensen i minst 2 år. Om du inte har haft din licens på minst två år krävs en utökad försäkringsplan (No Worries Premium Plus) för bokningen. Läs mer

Ytterligare tillbehör att hyra

Ytterligare tillbehör att hyra för en campervan i balkan

Du har möjlighet att hyra ytterligare tillbehör till din campervan mot mindre avgifter:

“No worries”-försäkring: 19,5€ per dag
“No worries Plus”-försäkring: 19,5€ per dag
Cykel: 7€ per dag
Sängkläder: 15€
GPS 30€
Elvärmare: 15€
Tält: 30€
Portabel toalett: 50€
Solmarkis: 50€
Cykelställ: 50€
Taktält: 70€
Gasolvärmare: 50€
Portabel utedusch: 10€
“Safety box”: 10€ Läs mer

Försäkring

Balkan Campers Golf1 Vucko 11

En grundförsäkring ingår vilken inkluderar vägassistans dygnet runt, förarförsäkring, passagerarförsäkring, samt skadeförsäkring om andra fordon skadas, samt om eget fordon skadas av utomstående. Vi rekommenderar alltid "No Worries-försäkringen" som du får mot en extra avgift på 16€ per dag. No Worries-försäkringen inkluderar grundförsäkringen (ovan) och täcker dessutom självförvållade fordonsskador, skador på fordonet i händelse av en naturkatastrof, samt om bilen skulle bli stulen (förlorad privat egendom täcks inte, endast fordon). Självförvållade fordonsskador som understiger 300€ (självrisk), förutsatt att du väljer "No Worries Insurance 100€ (självrisk) . Om du inte har haft ditt körkort i minst två år måste du ta försäkringen "No ... Läs mer

Vad kostar det att hyra campervanen Vučko Golf 1?

Vad kostar det att hyra campervanen Vučko Golf 1?

Priset för att hyra Vučko Golf 1 varierar efter säsong. För att få bästa möjliga pris för din campervan bör du resa under lågsäsong (dec/jan/feb/mar). Högsäsongen peakar i augusti, då det även är som dyrast att hyra den här bilmodellen. 01. jan - 26. apr: 48€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 27. apr - 03. may: 58€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 04. may - 31. may: 52€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 01. jun - 14. jul: 58€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 15. - 31. jul.: 62€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 01. - 15. aug: 72€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 16. aug. - 30. sep: 58€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 01. oct - 30. nov: 52€ per dag (+ obligatorisk fa... Läs mer

Mer information

Hyrstationer där du kan hämta och lämna campervans från Balkan Campers

Hyrstationer där du kan hämta och lämna campervans från Balkan Campers

Vad ingår?

 • 200 kilometer per dag
 • Försäkring (uppgradering mot en avgift)
 • 24/7 incheckning
 • 24/7 vägassistans
 • Vignette (obligatorisk vägtull för motorvägar)
 • Grönt kort (nödvändigt internationellt intyg om bilförsäkring)
 • Campingbord
 • Kablar för camping
 • Köksredskap- och utrustning
 • Vägkartor
 • Städutrustning
 • Roadtripguide i form av en broschyr
 • KILROY-paketet: paketet är obligatoriskt och kostar 62€, paketet inkluderar: Handdukar, grill, hängmatta, campingstolar och "fun package".

 

Specifikationer:

 • Säten för fyra person (men passar bäst för två personer)
 • Två sovplatser (i tält på taket)
 • Stereo från 1980-talet
 • Säkerhetsbälten
 • Takräcke med tält
 • Ingen servostyrning
 • Ingen luftkonditionering (men det är bara att öppna fönstren)
 • Ingen parkeringssensor (men givetvis backspeglar)
 • Inget tonat glas på fönster

OBS: men den här modellen gäller långsamt resande vilket innebär ingen körning på motorvägar.

Kommande events

Alternativ

Köra och sova i en "Vučko" Volkswagen Golf 1

Den lättkörda modellen Volkswagen Golf 1, eller "Vučko" som campervanen även kallas, har en manuell växellåda samt en dieselmotor.

Den mycket kompakta storleken gör den lämplig för två resenärer, men ni kan få plats med upp till fyra personer i bilen.

En bädd för två personer finns biltaket i ett pop-up-tält som du når med hjälp av en stege som ingår. Om ni är fyra resenärer är det bara ta med eller hyra ett extra tält för de två återstående passagerarna.

Förvaringsmöjligheterna i bagageutrymmet är begränsade då det är här köksutrustningen förvaras, inklusive kylbox, gasspis, grytor och kokkärl, bestick, campingbord och gasflaska.

Vi rekommenderar att du packar lätt och i mjuka påsar då dessa är lättare att stuva undan.

Köket i campervanen

Den köksutrustning som ingår är:

- Kylskåp - 12V och 220 V
- Gasspis
- Kastruller och stekpannor
- Glas
- Bestick
- Gasflaska
- USB-laddare

Hyrstationer & envägshyra

Det bästa alternativet är att hämta och lämna i Tržič, vilket är 45 km nordväst om Ljubljana, inte långt från gränsen till Österrike. Om du flyger eller anländer med buss till Ljubljana så har du gratis privattransfer till upphämtningsplatsen i Tržič. Från busstationen tar transfern 40 min och från flygplatsen endast 20 min.

Önskar du hämta din campervan på busstationen eller flygplatsen så kan du göra det helt gratis. Landar du i Trieste (Italien) eller Zagreb (Kroatien), så finns det möjlighet till en privat transfer till upphämtningsplatsen i Tržič för 90€.

Vill du hämta eller lämna din campervan i Kroatien, Italien eller Österrike så gäller dessa envägskostnader:

Rijeka, Kroatien: 20 €
Zagreb, Kroatien: 120 €
Pula, Kroatien: 100 €
Zadar, Kroatien: 200 €
Split, Kroatien: 250 €
Dubrovnik, Kroatien: 400 €
Trieste, Italien: 120 €
Venedig, Marco Polo, Italien: 200 €
Venedig, Treviso, Italien: 200 €
Klagenfurt, Österrike: 60 €
Graz, Österrike: 90 €

Åldergräns för att hyra

Minimiåldern för att hyra och köra fordonet är 18 år och du måste ha haft licensen i minst 2 år. Om du inte har haft din licens på minst två år krävs en utökad försäkringsplan (No Worries Premium Plus) för bokningen.

Ytterligare tillbehör att hyra

Du har möjlighet att hyra ytterligare tillbehör till din campervan mot mindre avgifter:

“No worries”-försäkring: 19,5€ per dag
“No worries Plus”-försäkring: 19,5€ per dag
Cykel: 7€ per dag
Sängkläder: 15€
GPS 30€
Elvärmare: 15€
Tält: 30€
Portabel toalett: 50€
Solmarkis: 50€
Cykelställ: 50€
Taktält: 70€
Gasolvärmare: 50€
Portabel utedusch: 10€
“Safety box”: 10€

Försäkring

En grundförsäkring ingår vilken inkluderar vägassistans dygnet runt, förarförsäkring, passagerarförsäkring, samt skadeförsäkring om andra fordon skadas, samt om eget fordon skadas av utomstående.

Vi rekommenderar alltid "No Worries-försäkringen" som du får mot en extra avgift på 16€ per dag. No Worries-försäkringen inkluderar grundförsäkringen (ovan) och täcker dessutom självförvållade fordonsskador, skador på fordonet i händelse av en naturkatastrof, samt om bilen skulle bli stulen (förlorad privat egendom täcks inte, endast fordon).

Självförvållade fordonsskador som understiger 300€ (självrisk), förutsatt att du väljer "No Worries Insurance 100€ (självrisk) .

Om du inte har haft ditt körkort i minst två år måste du ta försäkringen "No Worries Premium Plus" som överstiger 300 EUR.

Om fordonet på något vis används olagligt täcker försäkringen inte skador på andra fordon.

Vad kostar det att hyra campervanen Vučko Golf 1?

Priset för att hyra Vučko Golf 1 varierar efter säsong. För att få bästa möjliga pris för din campervan bör du resa under lågsäsong (dec/jan/feb/mar). Högsäsongen peakar i augusti, då det även är som dyrast att hyra den här bilmodellen.

01. jan - 26. apr: 48€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
27. apr - 03. may: 58€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
04. may - 31. may: 52€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
01. jun - 14. jul: 58€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
15. - 31. jul.: 62€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
01. - 15. aug: 72€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
16. aug. - 30. sep: 58€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
01. oct - 30. nov: 52€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
01. - 31.mar: 48€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)

Se till att boka i god tid innan avfärd för att säkra din Vučko Golf 1. En obligatorisk fast avgift om 30€ läggs till i alla bokningar. Minsta hyresperiod är 4 dagar.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

STOCKHOM: RESKVÄLL OM SYDOSTASIEN & OCEANIEN 13 OKTOBER

Torsdagen den 13 oktober kl 18:00 är du välkommen till oss på Drottninggatan 83 i Stockholm city för en kväll full av tips på hur du maxar din resa till Sydostasien och Oceanien. Du har även chansen att vinna ett presentkort hos KILROY värt 3000 SEK! Hämta din biljett gratis här - hoppas vi ses!

KILROY TRAVEL FESTIVAL 2022

Du är inbjuden till KILROY Travel Festival 2022! Vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Festivalen äger rum online 10-14 oktober och vi är kanske partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Kolla in alla spännande ämnen här och  anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis!

Vi kommer bland annat att snacka om:

...allt är såklart HELT gratis!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

STOCKHOM: RESKVÄLL OM SYDOSTASIEN & OCEANIEN 13 OKTOBER

Torsdagen den 13 oktober kl 18:00 är du välkommen till oss på Drottninggatan 83 i Stockholm city för en kväll full av tips på hur du maxar din resa till Sydostasien och Oceanien. Du har även chansen att vinna ett presentkort hos KILROY värt 3000 SEK! Hämta din biljett gratis här - hoppas vi ses!

ONLINE: KILROY TRAVEL FESTIVAL 2022

Du är inbjuden till KILROY Travel Festival 2022! Vi ser fram emot att djupdyka in i allt som har med resor att göra. Vi hoppas såklart att du vill hänga på? Festivalen äger rum online 10-14 oktober och vi är kanske partiska, men årets program är kanske det bästa någonsin? Det får du avgöra! Kolla in alla spännande ämnen här och  anmäl dig till en eller flera sessions helt gratis!

Vi kommer bland annat att snacka om:

...allt är såklart HELT gratis!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...