Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Volkswagen T3 Retro med taktält | Balkan Campers

Volkswagen T3 Retro med uppfällbart tak | Balkan Campers
Pris från* 745 SEK
Pris per dag under vår- och höstsäsong. Se vad som ingår genom att klicka på länken. Minimum fyra dagars hyra. Observera: en obligatorisk avgift om 30€ läggs till på slutpriset.
Vad ingår?
Volkswagen T3 Retro med uppfällbart tak | Balkan Campers

Modellen Volkswagen T3 har det klassiska pop-up-taket och är en pålitlig resekompanjon på äventyr genom Balkan. Det finns 6 unika modeller tillgängliga och de rymmer 2-4 resenärer vardera.

Denna kategori av retrocampers har det klassiska pop-up-taket (alias uppfällbart tak), så att du kan stå upp rakryggad trots att fordonet i sig är mycket kompakt. Inte nog med det, dessutom kan en extra dubbelsäng installeras i taket. Pop-up-taklösningen var banbrytande när den först introducerades och än idag använder nyproducerade campervans samma lösning. I korthet, ett beprövat koncept!

Alla fordon i denna kategori är i grunden retro Volkswagen T3-modeller. Var och en av de 6 fordonen har unik inredning och plats för 2, 3 eller 4 personer (under körning). De har alla dubbelsängar, en av dem i pop-up-tak. Om du behöver mer sovplats kan du ta med eller hyra ett tält.

Välj mellan 6 unika modeller

Alla fordon i modellen Volkswagen T3 med utfällbart tak har unika namn och funktioner. Se fotogalleriet längre ner på denna sida för ytterligare detaljer.

 • "Dugme" – Bekväm, funktionell och lättkörd modell tack vara sitt uppfällbara tak. På grund av pop up-taket är det rymligt och funktionellt. Volkswagen transporter T3, Turbo Diesel 1985, bäddar för upp till 4 personer, utfällbart tak, två dubbelsängar, vattentank ombord, samt diskho.

Körbegränsningar

Med en campervan från Balkan Camper kommer du att resa i retrostil, men samtidigt vara säker på att du reser säkert på vägarna. Du har rätt att köra upp till 20 mil per dag vilket innebär cirka 4-6 timmars körning. Fördelen med detta är att du kommer ha nog med energi för att utforska vid varje stopp.

Res på motorleder, men inte motorvägar

Detta fordon får endast köra på motorleder och vanliga vägar, då modellen inte är avsedd för de höga hastigheter som gäller på motorvägar. Det här innebär att du kommer att kunna njuta av din roadtrip i en lugnare takt. Du kommer ha tid att observera de vackra miljöerna som passeras, möta lokalbefolkningen och stanna till varhelst du vill under slumpmässiga stopp.

Om du vill hyra en campervan med obegränsat kilometerantal per dag bör du ta en titt på modellen Touran "Tara" som är snabbare, nyare och tillåten på motorvägarna.

Plantera ett träd under din roadtrip

När du bokar en Balkan Camper med KILROY får du möjligheten att minska ditt koldioxidavtryck genom att bidra till att återplantera den slovenska skogen som skadades under två stora naturkatastrofer. Under 2014 förstördes nästan 50% av den slovenska skogen av en kraftig isstorm och 2017 förstörde en orkan ännu mer av skogen.

Om du vill vara med och minska ditt koldioxidavtryck får du ett litet träd när du hämtar din campervan vid valt hyrcenter. Trädet planterar du under din resa utefter instruktioner om hur du gör det och var som du får med. Detta initiativ är mycket viktigt då du som resenär genererar koldioxid under din resa till och på Balkan.

Säkra resor med en Retro T3 campervan

T3 är den tredje generationen av den populära Volkswagen Transporter vilken byggdes mellan åren 1979-1991. Alla fordon besiktigas i Balkan Campers garage inför varje uthyrning. Om en mindre defekt skulle dyka upp under körningen ingår internationell vägassistans 24/7. Det här innebär att mekaniker kommer och löser problemet inom några timmar. Men oroa dig inte, alla modeller fungerar finfint!

Roadtrippin’ och camping på Balkan

Naturen på Balkan är fantastisk och inte minst vild. Kultur är rik och människor härligt välkomnande. Att Balkan och regionen vid det Adriatiska havet är den perfekta destinationen för en roadtrip med en retrocampervan är därför inte konstigt. Säkert och spänning i bästa kombination.

På Balkan får du inte parkera och övernatta var du vill, men det finns många alternativ där du får övernatta. Några av campingplatserna är faktiskt gratis eller mycket billiga.

För att hitta grymma övernattningsparkeringar och campingplatser på Balkan spana in:

Många resenärer använder även appen "Park4Night". I appen kan du hitta restauranger, gårdar och platser för ekoturism över hela Balkan som i låter dig övernatta 1-2 nätter på deras tomter. Ibland kan det vara så att du i utbyte ska köpa en måltid på restaurangen eller produkter som säljs.

Om du reser under högsäsong (juli-augusti) måste du boka vissa populära campingplatser i förväg, men under lågsäsong kan du vara spontan och välja campingplats under resans gång.

Frågor? Snacka med oss!

Köra och sova i en Volkswagen T3

Köra och sova i en Volkswagen T3

De flesta bilarna av modellen Volkswagen T3 och T4 har manuell växellåda och dieselmotor. Dess medelstora storlek gör den lämplig för 2-4 resenärer, beroende på antalet sittplatser och sängar vilka skiljer sig åt i varje modell.

Bäddarnas placering varierar från modell till modell, men det finns alltid sovplats för 4 personer. I tältet som fällt upp på taket finns alltid en dubbelsäng.

Det finns bra med förvaringsutrymme i skåp och under sätena, men vi rekommenderar alltid att packa lätt i mjuka väskor då dessa är enklare att stuva undan. Läs mer

Köksutrustning

Köksutrustning i campervan

Köket i campevanen är ett standardpentry med en 2-gasspisbrännare och en sink. Köksredskap som ingår är:

Kylskåp - 12V och 220 V
Gasspis
Kastruller och stekpannor
Glas
Bestick
Gasflaska Läs mer

Hyrstationer & envägshyra

Hyrstationer & envägshyra

Det bästa alternativet för hämtning och avlämning är vid basen, men om du anländer till Ljubljana är upphämtning gratis från busstationen.

Om du vill ha husbilen levererad till flygplatsen i Ljubljana är avgiften 40 EUR.

Om du vill hämta/lämna husbilen i Kroatien, Italien eller Österrike är leverans-/returavgifterna (enkel resa):

Zagreb, Kroatien: 120 EUR
Pula, Kroatien: 150 EUR
Split, Kroatien: 300 EUR
Dubrovnik, Kroatien: 500 EUR
Trieste, Italien: 150 EUR
Venedig, Italien: 200 EUR
Graz, Österrike: 150 EUR Läs mer

Åldergräns för att hyra

Åldergräns för att hyra husbil i europa

Minimiåldern för att hyra och köra fordonet är 18 år och du måste ha haft licensen i minst 2 år. Om du inte har haft din licens på minst två år krävs en utökad försäkringsplan (No Worries Premium Plus) för bokningen. Läs mer

Ytterligare tillbehör att hyra

Ytterligare tillbehör att hyra

Du har möjlighet att hyra ytterligare tillbehör till din campervan mot mindre avgifter:

•Babyskydd €25/rental
•GPS €30
•Sängkläder €15
•Tält €30/rental
•Taktält €70/rental
•Cykel €7/rental
•Cykelställ för tre cyklar €50/rental
•Campingdusch €25/rental
•Awening - sun block €30/rental
•Elvärmare €15/rental
•Gasolvärmare€50/rental
•Portabel toalett €50/rental
•Safety box (pengar, pass, resedokument, etc.) €10/rental Läs mer

Försäkring

Försäkring för campervan i balkan

En grundförsäkring ingår vilken inkluderar vägassistans dygnet runt, förarförsäkring, passagerarförsäkring, samt skadeförsäkring om andra fordon skadas, samt om eget fordon skadas av utomstående. Vi rekommenderar alltid "No Worries-försäkringen" som du får mot en extra avgift på 16€ per dag. No Worries-försäkringen inkluderar grundförsäkringen (ovan) och täcker dessutom självförvållade fordonsskador, skador på fordonet i händelse av en naturkatastrof, samt om bilen skulle bli stulen (förlorad privat egendom täcks inte, endast fordon). Självförvållade fordonsskador som understiger 300€ (självrisk), förutsatt att du väljer "No Worries Insurance 100€ (självrisk) . Om du inte har haft ditt körkort i minst två år måste du ta försäkringen "No ... Läs mer

Vad kostar det att hyra campervanen Volkswagen T3?

Vad kostar det att hyra campervanen Volkswagen T3?

Priset för att hyra modellen T3 Volkswagen varierar efter säsong. För att få bästa möjliga pris för din campervan bör du resa under lågsäsong (dec/jan/feb/mar). Högsäsongen peakar i augusti, då det även är som dyrast att hyra den här bilmodellen. 01 jan - 26 apr: 72€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 27 apr - 03 may: 99€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 04 may - 31 may: 79€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 01 jun - 14 jul: 99€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 15 - 31 jul: 108€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 01 - 15 aug: 118€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 16 aug - 30 sep: 99€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€) 01 oct - 30 nov: 79€ per dag (+ obligatorisk fast avg... Läs mer

Mer information

Hyrstationer där du kan hämta och lämna campervans från Balkan Campers

Hyrstationer där du kan hämta och lämna campervans från Balkan Campers

Vad ingår?

 • 200 kilometer per dag
 • Försäkring (uppgradering mot en avgift)
 • 24/7 incheckning
 • 24/7 vägassistans
 • Vignette (obligatorisk vägtull för motorvägar)
 • Grönt kort (nödvändigt internationellt intyg om bilförsäkring)
 • Campingbord
 • Kablar för camping
 • Köksredskap- och utrustning
 • Vägkartor
 • Städutrustning
 • Roadtripguide i form av en broschyr
 • KILROY-paketet: paketet är obligatoriskt och kostar 62€, paketet inkluderar: Handdukar, grill, hängmatta, campingstolar och fun package.

Specifikationer:

 • Säten för 4
 • Bäddar för 4
 • Stereo
 • Säkerhetsbälten

OBS: men den här modellen gäller långsamt resande vilket innebär ingen körning på motorvägar.

Kommande events

Alternativ

Köra och sova i en Volkswagen T3

De flesta bilarna av modellen Volkswagen T3 och T4 har manuell växellåda och dieselmotor. Dess medelstora storlek gör den lämplig för 2-4 resenärer, beroende på antalet sittplatser och sängar vilka skiljer sig åt i varje modell.

Bäddarnas placering varierar från modell till modell, men det finns alltid sovplats för 4 personer. I tältet som fällt upp på taket finns alltid en dubbelsäng.

Det finns bra med förvaringsutrymme i skåp och under sätena, men vi rekommenderar alltid att packa lätt i mjuka väskor då dessa är enklare att stuva undan.

Köksutrustning

Köket i campevanen är ett standardpentry med en 2-gasspisbrännare och en sink. Köksredskap som ingår är:

Kylskåp - 12V och 220 V
Gasspis
Kastruller och stekpannor
Glas
Bestick
Gasflaska

Hyrstationer & envägshyra

Det bästa alternativet för hämtning och avlämning är vid basen, men om du anländer till Ljubljana är upphämtning gratis från busstationen.

Om du vill ha husbilen levererad till flygplatsen i Ljubljana är avgiften 40 EUR.

Om du vill hämta/lämna husbilen i Kroatien, Italien eller Österrike är leverans-/returavgifterna (enkel resa):

Zagreb, Kroatien: 120 EUR
Pula, Kroatien: 150 EUR
Split, Kroatien: 300 EUR
Dubrovnik, Kroatien: 500 EUR
Trieste, Italien: 150 EUR
Venedig, Italien: 200 EUR
Graz, Österrike: 150 EUR

Åldergräns för att hyra

Minimiåldern för att hyra och köra fordonet är 18 år och du måste ha haft licensen i minst 2 år. Om du inte har haft din licens på minst två år krävs en utökad försäkringsplan (No Worries Premium Plus) för bokningen.

Ytterligare tillbehör att hyra

Du har möjlighet att hyra ytterligare tillbehör till din campervan mot mindre avgifter:

•Babyskydd €25/rental
•GPS €30
•Sängkläder €15
•Tält €30/rental
•Taktält €70/rental
•Cykel €7/rental
•Cykelställ för tre cyklar €50/rental
•Campingdusch €25/rental
•Awening - sun block €30/rental
•Elvärmare €15/rental
•Gasolvärmare€50/rental
•Portabel toalett €50/rental
•Safety box (pengar, pass, resedokument, etc.) €10/rental

Försäkring

En grundförsäkring ingår vilken inkluderar vägassistans dygnet runt, förarförsäkring, passagerarförsäkring, samt skadeförsäkring om andra fordon skadas, samt om eget fordon skadas av utomstående.

Vi rekommenderar alltid "No Worries-försäkringen" som du får mot en extra avgift på 16€ per dag. No Worries-försäkringen inkluderar grundförsäkringen (ovan) och täcker dessutom självförvållade fordonsskador, skador på fordonet i händelse av en naturkatastrof, samt om bilen skulle bli stulen (förlorad privat egendom täcks inte, endast fordon).

Självförvållade fordonsskador som understiger 300€ (självrisk), förutsatt att du väljer "No Worries Insurance 100€ (självrisk) .

Om du inte har haft ditt körkort i minst två år måste du ta försäkringen "No Worries Premium Plus" som överstiger 300 EUR.

Om fordonet på något vis används olagligt täcker försäkringen inte skador på andra fordon.

Vad kostar det att hyra campervanen Volkswagen T3?

Priset för att hyra modellen T3 Volkswagen varierar efter säsong. För att få bästa möjliga pris för din campervan bör du resa under lågsäsong (dec/jan/feb/mar). Högsäsongen peakar i augusti, då det även är som dyrast att hyra den här bilmodellen.

01 jan - 26 apr: 72€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
27 apr - 03 may: 99€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
04 may - 31 may: 79€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
01 jun - 14 jul: 99€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
15 - 31 jul: 108€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
01 - 15 aug: 118€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
16 aug - 30 sep: 99€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
01 oct - 30 nov: 79€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)
01 - 31 dec: 72€ per dag (+ obligatorisk fast avgift om 30€)

Se till att boka i god tid innan avfärd för att säkra din campervan. En obligatorisk fast avgift om 30€ läggs till i alla bokningar. Minsta hyresperiod är 4 dagar.

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...