{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Campervans & husbilar i Balkan

hyr en husbil i balkan och utforska balkans vackra natur
hyr en husbil i balkan och utforska dubrovnik i kroatien

Här kan du hyra campervans och husbilar i Balkan

I Balkan kan du gå på maxade musikfestivaler, parkera i stort sett var du vill, dra på dig ryggsäcken för att ta dig ut på en vandring, utforska öde stränder. Under tiden du gör detta står campervanen alltid redo för dig. Sömn, relax och mat kommer aldrig bli ett problem med en campervan ute på vägarna i Balkan.

Frågor om campervans? Snacka med oss!

Betala mindre - få mer

Faktum är att det faktiskt inte finns något annat transportmedel i världen som ger dig samma frihet som den du får med en campervan. Från att sova ett stenkast från Adriatiska havet till att slå läger djupt in i de gröna alpdalarna.

Du kan dessutom förvänta dig att betala mindre om du ger dig ut på vägarna med en dessa pärlor som du kan hyra och köra i Balkanregionen. De kompakta husbilarna har inte bara låg bränsleförbrukning, utan är även ett billigare alternativ när det gäller färjepriser och vägtullar (i jämförelse med de större husbilarna). Campervans kan dessutom köras på brantare, smutsigare och/eller blåsigare vägar. Ett vinnande koncept helt enkelt.

Med en campervan är kan du ta dig långt bortom alla turistfällor, komma nära naturen, stanna till för natten vad du än känner för det. Ett fordon likt detta som resekompanjon tar dig till det riktiga äventyren.

Vad är en campervan?

En campervan kan liknas i storlek med en minivan och är precis lika lätta att köra som en helt vanlig personbil. Då storleken är kompakt är de mycket enkla att navigera.

I majoriteten av alla campervans finns det sovplatser för två personer, men vissa modeller kan även byggas ut med ett tält på taket. Möjligheterna att laga mat är begränsade till en mindre kokvrå, oftast placerad längs bak i fordonet. I alla campervans finns dessutom ett elektriskt kylskåp.

Husbilar och hur de skiljer sig från campervans

En husbil är ett större fordon i samma storlek som en minibuss, eller större. För att köra en husbil krävs endast ett vanligt körkort för de modeller vi erbjuder i Balkan. Även om en husbil är större än en campervan är de fortfarande lättkörda. Generellt sett har en husbil alltid en förarhytt, en sällskapsyta, bäddar, ett fullt utrustat kök, ett badrum och förvaringsutrymmen.

Under högsäsong i Balkan, kom ihåg...

Högsäsongen för att hyra husbilar och campervans i Balkan löper från början av maj till slutet av september. Ju tidigare du bokar, desto billigare. När tillgängligheten minskar blir hyran högre. Så vänta inte för länge med att boka.

Boka campervan i Balkan under högsäsong

Tänk på att det inte finns obegränsat med tillgängliga campervans att hyra i Balkan, så se till att boka din campervan i god tid. Högsäsongen för husbilsuthyrning i Balkanregionen sträcker sig från början av maj till slutet av september. Ju tidigare du bokar desto billigare. När tillgängligheten minskar blir husbilarna och husbilarna både dyrare och bokas upp blixtsnabbt. Så vänta inte för länge med att boka ditt äventyr!Spana in de olika alternativen nedan och om du känner dig osäker på vad som passar för just din resa hör du helt enkelt bara av dig till oss så tar vi fram den ultimata lösningen för dig!

Fråga oss om campervans

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...