{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Favoriter bland volontärprojekt utomlands

Att resa iväg och volontärarbeta är något utav det bästa du kan göra enligt oss. Här har vi samlat volontärprojekt som vi samarbetar med runt om i världen, från Asien till Afrika och Sydamerika. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt projekt för dig och vi kan även hjälpa dig att kombinera volontärarbete med andra äventyr som surf, dykning och vandringar!

Få förslag på volontärprojekt


Skriv ett mejl till oss och berätta lite om dina volontärdrömmar så tar vi det därifrån!

Populära volontärprojekt utomlands

Nyfiken på vilka projekt som är populära hos oss? Spana in dessa volontärprojekt runt om i världen som vi skickar många volontärer till varje år. Vill du veta mer? Hör av dig!

Hitta volontärprojekt utifrån kategori

Bultar ditt hjärta för utsatta djur eller vill du hjälpa till på en lokal skola? Volontärarbete utomlands är en möjlighet att verkligen göra skillnad lokalt och ge något tillbaka till destinationen du får uppleva!

Taggad på att volontärarbeta utomlands?

Är du redo att sätta igång och planera din volontärresa? Släng iväg ett mejl direkt till våra reseexperter och berätta lite om dina restankar så hör de av sig för att snacka mer om just ditt äventyr! 

alt

Designa din egen drömresa

Vill du börja skissa på din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för just din drömresa
  2. Låt våra reseexperter hittar de bästa flygen, boenden & upplevelserna åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personlig hjälp av våra reseexperter på KILROY om du vill. 

"Kilroy har hjälpt oss sjukt mycket med hur man ska tänka för att planera sin första backpackingresa. Vi fick massa idéer och jag vill tacka Sofia för det! Hon har hjälpt oss mycket och hon lyssnade alltid noggrant efter vad just vi ville. Tack för det!"

- Rebecka, 20 år

Börja planera din resa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...