Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Laos

Resor till Laos
Res till Laos - upptäck Laos dramatiska natur

Resor till Laos – Asiens orörda pärla

Laos är ett av Asiens mest orörda och inbjudande platser och är en dröm för alla äventyrliga backpackers. Under en resa till Laos kommer du att få upptäcka landets vackra natur, historiska sevärdheter, vackra vattenfall och berg samt små byar med en fantastisk gästvänlighet. 

Några highlights som är väl värda att bocka av under en resa till Laos är en båttur längs den berömda Mekong-floden, att vandra mellan tempel i den historiska huvudstaden Vientiane, eller att äta en påkostad lunch vid Luang Prabangs flodstrand.

Vill du resa till Laos? Snacka med oss!

Upplev Laos lugn

En resa till Laos innebär att du kommer att få vara med om massor med unika upplelvelser. Oavsett vart i landet du reser, kommer du att få upptäcka saker och ting händer i samma, lugna och bekväma takt samt upptäcka att Laos är relativt orört.

En resa till Laos är med andra ord det perfekta stoppet för backpackern som vill varva ned och samtidigt uppleva unika platser. 

Laos - i Sydostasiens centrum

Laos ligger i en mycket attraktiv del i Sydostasien, mellan Myanmar, Kina, Vietnam, Kambodja och Thailand. De flesta av landets invånare bor i Mekong Valley, där den avslappnade huvudstaden Vientiane ligger.

Förutom ett otroligt vackert landskap hittar du också en spännande kultur, historia och ett mycket vänligt folk, som genom landets historiska inflytande pratar både franska och engelska. 

Laos: en destination som har öppnat sina dörrar

Efter att ha varit isolerat i många år har Laos öppnat sina dörrar för turister. För den äventyrliga backpackern som vill upptäcka en destination i Asien som inte är lika exploaterad som andra länder i Asien, så är en resa till Laos helt perfekt. Det växande intresset för landets många vackra sevärdheter kommer säkert betyda att landet blir mer poulärt för resenärer att ta dig till. 

Från huvudstaden Vientiane ner till Mekong-floden

Missa inte att upptäcka huvudstaden Vientiane när du reser till Laos. Vientiane är en livlig stad samtidigt som staden också är avslappnad och mysig. Staden ligger vid den berömda Mekong-floden och många resenärer vill resa från staden längs floden, vilket bjuder på en autentisk upplevelse av livet i denna del av Asien. 

Att ta en båttur längs floden är också ett bra sätt att träffa andra backpackers på och det är ett vanligt sätt att påbörja sin resa i Laos genom att göra en två-dagars båttur längs floden. Längs vägen kommer du att kunna få ta del av vackra platser och sevärdheter. Exempelvis den speciella och charmiga byn Pakbeng eller Laos forntida huvudstad Luang Prabang. Dessutom bjuder turen också på vackra landskap i form av gröna kullar och berg samt idylliska fiskebyar. Det är på en sådan här resa i Laos som kommer få dig att falla pladaskt för landet. 

Om du dessutom reser till Laos under oktober så kan du också se en båttävling som då äger rum i Mekong-floden. 

Upplev franska influenser i Luang Prabang

När du reser till Laos får du inte missa att göra ett besök i den historiska staden Luang Prabang, som ligger där floderna Mekong och Nam Khan går samman. Här i Luang Prabang syns det franska inflytande tydligt - staden är nästan som en miniversion av Frankrike. Här talar invånarna franska och runt omkring i staden hittar du också annat typiskt franskt som croissanter och franska ostar. Dessutom kan du också äta ute på franska resturanger. 

Van Vieng - huvudstaden för alla backpackers

En annan stad om måste uppelvas under en resa till Laos är staden Van Vieng. Van Vieng ligger nära gränsen till Kambodja och brukar ofta kallas för backpackers huvudstaden. En highlight som du inte får missa när du är här är det vackra vattenfallet Li Phi, som är ett av Asiens största vattenfall. Här kommer du också att bjudas på vacker natur med grönsakde träd och buskar samt stora oregelbudna karstberg. Ett måste är ockås att se de fantastiska grottorna med imponerande kalkstensformationer!

Saker att se och göra under en resa till Laos

Trekka: Laos bjuder på en fantstisk natur och är en perfekt destination för dig som gillar att vandra. Här kan du exempelvis ge dig ut på vandringturer i regnskogen. 

Hyr en cykel: Ett annat härligt sätt att uppleva Laos på är att ge dig ut på en eller annan cykeltur. Med cykel kan du enkelt ta dig mellan byar och städer. 

Historiska städer och vackra platser: Under en resa till Laos kommer du att upptäcka att landet bjuder på många vackra omgivningar och historiska städder. Två exempel som är värda att skriva upp på din bucketlist är ett besök i den gamla kungliga staden Champasak eller en promenad genom Hmong, som ligger i den nordöstra delen av landet. 

När är det bäst att resa till Laos?

Laos har ett varmt och tropiskt klimat året om, vilket gör att man kan resa till Laos närsom. Värt att lägga på minnet är att Laos har en regnperiod och en torrperiod, som gör att klimatet skiljer sig något. 

Om du är ute efter mycket sol så ska du resa till Laos under torrperioden (november till april). Det är också under dessa månader som det är högsäsgong i Laos. 

Låter en resa till Laos som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Laos och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Höjdpunkter i Laos

Upplev vacker natur, majestätiska vattenfall, charmiga byar och en vänlighet utöver det vanliga under en resa i Laos. Landet har flera höjdpunkter, som Luang Prabang, Vang Vieng och Don Det. Vad väntar du på? Zooma in på kartan nedan för att se mer.

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Aktiviteter i Laos

Det finns massa roliga saker att göra i Laos. I Luang Prabang kan du besöka vackra tempel och i backpackerstaden Vang Vieng kan du cruisa i vattendrag i en stor fet badring med andra backpackers. Eller varför inte göra en tvådagars båttur på Mekongfloden, vandra i vackra lummiga landskap och testa nya, spännande rätter och smaker?!

Se alla aktiviteter

Kommande events

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...