{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Boston med KILROY
Res till Boston med KILROY

Resor till Boston - USA möter Europa

B för Boston, baseball, beers & brains! Att förklara Bostons invånares kärlek till Red Sox är en omöjlighet. När Red Sox spelar finalmatch är det svårt att överträffa en eftermiddag på en av dessa mysiga pubar i trä, dricka några pints tillsammans med de sport- och ölälskande bostonborna och heja på de lokala hjältarna som spelar i Red Sox!

Vill du resa till Boston? Snacka med oss!

Boston

Boston i USA är mycket mer än öl och svettiga idrottsmän, staden rymmer faktiskt även den totala motsatsen. Den har en ganska intellektuell, akademisk och litterär touch ( flera kända författare föddes här, bland andra Edgar Allan Poe ), delvis tack vare det världskända Harvard University som ligger i en förort till Cambridge. Och resan till Boston blir inte fulländad förrän du vandrat omkring på det historiska universitetsområdet, med dess speciella atmosfär och pittoreska campus, bland lekfulla ekorrar och smarta människor.

Frihetsstigen

Den blodiga vägen till frihet En röd linje löper genom stora delar av Boston. Det är frestande att låta denna linje symbolisera allt blod som flöt på stadens gator under inbördeskriget. Om du följer den röda linjen, hittar du några av de viktigaste monumenten och platserna, relaterade till inbördeskriget och den episod av händelser som inträffade strax före 1770 samt de år som följde.

Denna intressanta promenad genom Boston, kallas för Frihetsstigen, och är ett perfekt sätt att lära sig om några av de händelser som är en mycket viktig del av amerikansk historia samt amerikanernas självförståelse. Har inte du också fått höra om det amerikanska inbördeskriget gång på gång? Det här är det perfekta tillfället att idag få komma så nära sanningen som möjligt och få upptäcka de kringliggande orsakerna och händelserna som ledde fram till det.

Motsägelsefulla krockar

Den ovannämnda röda linjen och Frihetsstigen börjar inne i Boston common, som är en vacker park i hjärtat av Boston. Att något så dramatiskt som Frihetsstigen korsar denna vackra plats, stämmer ganska bra in på det allmäna intrycket av Boston, eftersom olikheter av alla de slag möts i denna stad. Du hittar mysiga kvarter med typiska brunstenshus alldeles intill bländande skyskrapor i finansdistriktet.

Du korsar trevliga och välkomnande shoppinggator - Newbury Street rekommenderas varmt - och möts av den råa och industriella hamnstaden, som liknar de brittiska hamnarna. Från vissa delar av staden får man ett elitistiskt och välutbildat intryck, medan man i andra får känslan av arbetarklass, särskilt med tanke på stadens irländska influenser.

Emigranter från Europa

På grund av Bostons läge vid atlantkusten tog staden emot många emigranter från Europa under 1800-talet, speciellt irländarna och italienarna har satt sina spår i staden genom åren. Därav kryllar det av trevliga irländska pubar och genuina italienska restauranger i vissa delar av staden. Hanover Street rekommenderas varmt för ett besök, på grund av det utsökta italienska köket.

Lyckligtvis finns det en massa naturupplevelser i och runtom Boston. Läget längs atlantkusten gör staden till ett perfekt utgångsläge för utflykter till sanddynor och stränder på Cape Cod och de vackra öarna Nantucket och Martha's Vineyard. Och glöm inte att pröva valsafari, det går turer dagligen från stadens hamn mellan april och oktober. På dessa turer är man nästan garanterad att komma skrämmande nära någon av dessa gigantiska valar som varje år besöker området från mitten av våren till mitten på hösten.

Plugga i USA?

Är du kanske intresserad av att studera i USA? Då kan KILROY education hjälpa dig! Boka in en kostnadsfri studierådgivning idag eller läs mer om att studera i USA!

Låter en resa till Boston som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Boston. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...