{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till Key West med KILROY
Res till Key West med KILROY

Key West - Solnedgångar och Strand

Key West är Floridas karibiska paradis. Staden är det sydligaste spetsen av kontinentala Amerika, och turisterna som reser hela vägen till Key West belönas med tillbakadraget tempo, ett strålande klimat och ett intensivt nattliv.

Vill du resa till Key West? Snacka med oss!

Res till Key West

Om du reser till Key West med oss behöver du inte spara ihop till en förmögenhet. En semester i Key West USA, är klart billigare när du köper resan genom oss. Resor behöver inte vara en outtömlig lyx.

Key West är bara tre timmars bilresa söder om Miami med utgångspunkt för Florida Keys. Enbart placeringen kan få dig att drömma dig bort. Key West ligger planterat intill Karibien, närmare Kuba än Miami och stämningen i staden är klart mer karibisk än amerikansk.

Sugen på en Roadtrip i Florida, kolla här!

Billiga resor till Key West

Key West har alltid dragit intellektuellt och annorlunda tänkande från fastlandet. Den mest kända invånaren i Key West genom åren är utan tvekan Ernest Hemingway vars hem är en riktig turistmagnet. Ta dig en guidad tur och gå bland annat förbi författarens arbetsrum, där han skrev några av hans berömda romaner.

Hemmingway är en mycket central figur i Key West, och många ställen hävdar hans närvaro under mottot: Här gjorde Hemmingway det och det. Det är dock ett faktum att Hemmingway åtnjöt att dricka en drink eller fem i baren Sloopy Joes på huvudgatan Duval Street. Sloppy Joes är en turistmagnet och några kallar platsen en riktig turistfälla.

Nattliv och attraktioner i Key West

Huvudgatan i Key West är Duval Street där du hittar en underbar mix av souvenirbutiker, restauranger och barer. Det är full fart i Key West under kvällen och på natten - staden är en av de mest levande i USA, så låt inte dess lilla storlek lura dig.

Key West har ett antal attraktioner som inte är relaterade till Ernest Hemingway. En av de saker som de flesta turister kommer för att uppleva i Key West är solnedgången från Mallory Square. En annan plats som drar många turister är cementböjningen Southernmost Point, som markerar den sydvästra delen av Kontinentala USA.

Många väljer också att ta en båttur i solnedgången och vill du dyrka strandlivet har Key West också ett antal fina sandstränder. Du kan välja att flyga till Key West - eller köra runt 230 miles från Miami på den väg som förbinder de många öarna längs Florida Keys. En vacker och populär roadtrip.

Låter en resa till Key West som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Key West. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...