{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till New England med KILROY
Res till New England med KILROY

Res till New England - Nordöstra USA

I det nordliga hörnet av USA, hittar du regionen New England, bestående av sex stater. Här hittar du några av de vackraste och imponerande landskapen, ett par fina städer med en stor historisk känsla.

Det var i den nordöstra delen av USA allt började. Nationen föddes här! Ja, det var här i New England amerikanerna kämpade genom den berömda amerikanska revolutionen och området (särskilt Boston) har för närvarande en påtaglig atmosfär som fortfarande bär märket av det blodiga och dramatiska förflutna.

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Natur, kultur och historia i New England

När du reser i New England går du inte bara genom ett historiskt område utan du är också omgiven av fantastiska landskap och coola städer med massor av spännande kulturupplevelser. New England är särskilt vacker på hösten när färgerna rött, brunt och gult lyser upp naturen och det finns inte många andra ställen i landet (eller världen) som är så vacker att gå runt i just denna tid på året - vilket gör det ett populärt resmål. Allt du behöver göra är att ta dig bakom ratten i din hyrbil och sedan svänga in på en slumpmässig väg, till exempel runt delstaterna Vermont eller New Hampshire där du kan se ett färgstarkt och unikt landskap med djupa skogar och grönskande kullar som kommer ta dig med storm .

New England består av de sex delstaterna Connecticut, Rhode Island, Vermont, New Hampshire, Maine och Massachusetts - och vi rekommenderar att du planerar i god tid för att få ut det bästa av alla, ofta i form av en roadtrip. Vi har bra erbjudanden på biluthyrning och kan hjälpa till att ordna detta för dig innan resan.

Boka din egen hyrbil i USA 

Den perfekta Bed & Breakfast-semestern!

En resa genom New England är inte perfekt förrän du har stannat på ett av de många och mycket mysiga pensionaten (så kallade Bed & Breakfast) som du hittar här. Området är fullt av stora och gamla hus, många byggda i vacker viktoriansk stil och de flesta placerade för att du ska få bästa möjliga vistelse i den vackra omgivningen. Här behandlas du omedelbart som en i familjen, och ägarna kommer gärna bjuda in dig till sitt vardagsrum för en kopp kaffe och lite småprat.

Höjdpunkter i New England

New England är ett stort område och det tar veckor att uppleva allt - så det är svårt att utpeka några få höjdpunkter. Vi försöker ändå! Du borde inte missa den coolaste metropolen i regionen, nämligen Boston i Massachusetts med sitt fantastiska läge precis vid Atlanten. Cape Cod Peninsula ligger bara en timmes bilresa från Boston och erbjuder flera vackra stränder, sanddyner och mysiga kuststäder. Cambridge är en förort till Boston, och strax utanför denna stad är det världsberömda universitetet Harvard - en historisk och speciell plats att promenera runt i. Vi rekommenderar också ett besök på de två öarna offshore: Nantucket och Martha's Vineyard.

Frågor? Snacka med en av våra reseexperter

Uppe i norr ligger staten Maine där en av de största attraktionerna är den imponerande kusten, definitivt en av de mest härdiga i USA med stora vågor och skarpa stenar och klippor. Om du kör på en roadtrip här slutar du antagligen i Kennebunkport, ta resan hela vägen till den vackra Acadia National Park, den enda i New England. Landskapet här är vackert och erbjuder vandring- och cykling möjligheter, även perfekt för fågelskådning och scouting av andra djurarter.

I både New Hampshire och Vermont finns det massor av mysiga landsbygder undanstoppat i skogen och bergen, du bör definitivt ta dig tid att stanna så att du kan promenera runt och njuta av den avslappnade atmosfären som dessa byar är fulla av. Rhode Island är den minsta staten i USA och kan tillsammans med Connecticut erbjuda vackra stränder och idylliska städer och byar.

Detta är bara en liten inblick i vilka aktiviteter och möjligheter som finns på en resa genom det fascinerande området New England. Det är också perfekt att kombinera New England med en resa till New York. Oavsett vad du väljer kan vi garantera att detta område i USA kommer att fascinera dig.

Låter en resa till New England som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till New England. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...