Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Res till New Orleans med KILROY

Resor till New Orleans - Jazz & French Quarters!

Karibiens nordligaste stad, New Orleans som främst förknippad med karneval, jazzmusik, underhållning, nöje, god mat och orkaner av både det ena och andra slaget. Besök festivalen Mardi Gras, åk på guidade turer, strosa i French Quarters, smaka en Hurricane! 

New Orleans ofta kallad Karibiens nordligaste stad ligger längs med Mississippi floden som rinner ut i Mexikanska golfen strax söder om staden. New Orleans ligger delvis under havsytan vilket gör att staden har stora vallar och kraftiga pumpar som skyddar mot de stora vattenmängderna. Dock blev orkanen Katrina för stor & stark när den svepte igenom staden den 29 Augusti 2005, vilket resulterade i att invånarantalet i staden mer än halverades. 

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Franska kvarteren

Den delen av staden New Orleans som man ofta bor och vistas i är turistområdet French Quarters. Det ligger beläget på en av de högsta punkterna i staden och klarade sig relativt bra under orkanen Katrina. De Franska kvarteren var de första som reparerades eftersom det är här alla turister vistas. Det som är så speciellt med de Franska kvarteren är att det är det äldsta området i New Orleans. Husen är gamla och berättar många historier och det finns mycket sägner och spökhistorier här. Husen är kända för sina otroligt vackra balkonger som ofta är dekorerade efter årstider eller högtider.

Mardi Gras

Den största och mest välbesökta tiden på året för New Orleans är mellan trettondagsafton och fettisdagen. Då hålls nämligen den årliga Mardi Gras festivalen! Namnet Mardi Gras betyder just fettisdag på franska och firandet har sina rötter i den katolska tron. Turister flockas och på huvudgatan Bourbon Street försöker människor fånga de kända pärlhalsbanden som "balkongflickorna" kastar ner. Det är fest nästan dygnet runt och festivalen kulminerar sista veckan då det hålls parader runt om i hela staten Louisiana. 

Shopping

Shoppingen i de Franska kvarteren bjuder många små speciella butiker. Man finner allt från konstbutiker, antikviteter till klädesbutiker och souvenirbutiker. 

Guidade turer

Det finns massor av små guidade turer man kan åka på. En udda sådan man bör prova är att gå på en av deras kända spökturer. En historisk guidning genom de Franska kvarteren där en guide berättar historier och myter om de olika kända byggnaderna i stadsdelen. Allt sker givetvis på kvällen, för i dagsljus hade de inte varit lika spännande...

Andra dagsturer man kan göra är Swamptours om man gillar alligatorer, bårtur på Mississippi floden ombord på den gamla ångbåten eller varför inte en voodootur om man vågar.

Mat

Äta bör man annars dör man, och i New Orleans så äter man Creol eller Cajun mat om man ska prova på den lokala matkulturen. Man kan prova rätter såsom Gumbo eller Jambalaya. Men man kan även fika Beignets som är en typ av French Quarter doughnuts, eller en muffuletta som är en speciell sorts macka. Det finns något för alla här, och de Franska kvarteren är fyllda av olika restauranger och cafér med olika typer av mat.

Hurricane = en drink...

En sak som New Orleans är känt för är en Hurricane, och då syftar vi inte på dåligt väder. Det är en väldigt känd drink som uppfanns första gången just här. Det är en mycket söt drink som gör på lime juice, passionsfrukts syrup och rom. Uppfinnandet av denna drink är krediterat till taverna-ägaren Pat O'Brian som på 1940-talet behövde bli av med all rom leverantörerna tvingade honom att köpa. Han blandade ihop en drink i ett så kallat Hurricane glas och gav det till sjömännen, drinken blev populär och har levt kvar sedan dess. Så varför inte göra ett besöka på Pat O'Brians och beställa en Hurricane!

Jazz, Jazz, Jazz

Något man inte missar när man besöker New Orleans är musiken! Oavsett vilken dag i veckan det här finner man alltid en klubb eller bar där det spelas musik. Det finns något för alla smaker men jazzen och en av dess mest kända kommer just härifrån, nämligen Louis Armstrong. Man finner klubbar som spelar musik i Louis anda, så väl som mycket annat!

Boende

Besöker man New Orleans ska man givetvis bo i de Franska kvarteren. Här finns allt från enklare boende till riktigt fina hotell. Stilarna på varierar i från modern design till hemsökta eller kändistäta hotell. Det finns något för alla plånböcker.

Ta sig hit

I vår grymma flygbokningsmotor hittar du flygbiljetter för alla till New Orleans, samt speciella KILROY biljetter för dig som är ungdom och student! Bra va! Vill du ha fler tips och råd inför din resa kan du också kontakta någon av våra duktiga reseexperter som har massor av erfarenhet av att hitta billigast möjliga alternativ. Vi hjälper dig gärna!

Studera i USA?

Är du kanske intresserad av att studera i USA? Då kan KILROY education hjälpa dig! Boka in en kostnadsfri studierådgivning idag eller läs mer om att studera i USA!

Låter en resa till New Orleans som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till New Orleans. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var allt klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi vill gärna veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Ange din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig!

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med via mejl. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och olika alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Har du inte fått något svar från oss? Kolla om mejlet kan ha hamnar i skräpposten!

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa till USA!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kommande events

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...